hazırlaması , temizliğinde bişey yok bi ocak kirleniyor oda bişey değil :) ayar tutturmak önemli işte ben tutturamadım belkide kullandığım tütündendir orasını bilmiyorum :)
Printable View
Eski ufak kullanılmayan bi tencere varsa köz için güzel olur ama evde içmek çok rahat olmuyo ister istemez kül vs oluyo.Balkonlu teraslı evlerde daha rahat olur bi ara bende evde çok yapıyodum ama temizlik olayı sıkıntı,evin dumanaltı olmasıda cabası :D aynı hortumla farklı aromaları içince de tadı bozuluyo bence.
ben cafe de devam edım :D haftada 1 ıcecem desem 10 a bırakırmı acaba:D
Evde içmek ile cafe de içmek ayrı ayrı keyifler.. Ben hafta 2kez en az dışarı da içerim :)
Şimdi konuyu görünce teras a çıkardım nargilemi , nakhla elma 'mı hazırladım. Açarım bir film Miss keyfime yok diyecek Haha :))
Orjinal Bahreyn! Sadece 5 KG olarak satılır, 5 Kg olarak istediginiz aromalar elimde mevcuttur.
Bahreyn Kilo: 40 TL ( 1 kg olarak veremiyorum paket 5 kg)
Al Fakher tüm serileri en geç 1 haftaya elimde mevcut özel mesaj atabilirsiniz.
Al Fakher Kilo: 50 TL
Geçen arkadaşlarla piknik yaptık. Yaptım bitane full nane, ferah ferah içtik. Nargile güzel şey, ama ayarı tutturmak gerçekten önemli.
Nargileyi arada sırada keyfine içerim. Ayda bir içimde ne gibi zararlar verir ?
geçen arkadaşımda yaptğım nargileyi tarif edeyim bende...
lüleye çilek nane ve böğürtlen koydum önce folyonun üzerinde tüm tütünleri karıştırdım çok sıkıştırmadan ağzına kadar doldurdum . sonra alt kısmına şarap, vişne suyu, su ve altına buz koydum.
bu şekilde içtim ve gerçekten çok güzel oldu. denemenizi öneririm.
@ JOCCO ya bugun 1 kg al fakher kargoladım :)
nargile içerken duman boazını yakmaya başlarsa yani öksürmeye başlarsan közleri folyodan çıkar ve közlerin altında duran aparatıda çıkararak allt kısmından üfleme ye başla 1 dk filen bu işlemi sürdür ve tekrar yerine takarak közleri koy, daha güzel olacaktır...
ben bugün halep te kasr'l vali de içtim.herkes denemeli:)
bütçe dolayısı ile ufak tefek nargileler oluyor bilirsiniz onlar 1 ya da 2 içiciyi ne kadar tatmin eder? :)
Mönitörün yanına koyayım diyorum :D
SAFA-LİTE XXL ÇAKMAKLA YANAN NARGİLE KÖMÜRÜ sahibinden.com'da - 41228763
Bu kömürleri nasıl bilirsiniz ? :D İçinde 100 adet varmış süre olarak dediği kadar 1 saat olmasa da gidiyor. Temiz olduğu söyleniyor, sizler hakkında neler biliyorsunuz, ya da hangi kömürleri kullanıyorsunuz?
Alacak arkadslar ufak boyutlarla bence hic ugrasmayın.Nargile dedigin herseyi kaliteli olucak.Marpuc iyi kendisi kotu yada tam tersi,tütün kotu digerleri cok kalıtelı olursa vsvs.. gene tad alınmaz A'dan Z'ye hersey iyi olacak.Tabiki bunlar max. keyif icin :) yoksa her turlu duman cıkar.Arada zararı varmı dıye soran olmus bence cok fazla yok.Sonucda haftada 1-2 kere iciyorum ben kendi adıma ve de direk tütün degil hurma yapragı bunlar serbetli + olarakda icindeki su bayagı bi filtre görevi görüyor.Her iciste degistirmekde fayda var.Herkese afiyet olsun :):)
Verilen bilgiler çin Teşekkürler
Olmazsa bi ara Nargile Bulusması yapalım
bunlar sıkıştırma kömürdür kolay yanar zor söner bıtmez fakat cok fecı kafa yapar ve tütünün kalitesini mafeder.. Mümkünse meşe kömürü almanızı öneririm fakat her meşe kömürü ile nargile yapılmaz. parmak kalınlıgında ınce ınce olmalı, özellikle nargile için satılanlar var. 10 kg luk hallerde satılıyor 40 TL civarı 10 kg su fakat muazzam iyidir. Tadı falan asla bozmaz