Polat artık rambo son kan filan gibi olur
Printable View
Polat artık rambo son kan filan gibi olur
hahah kesin polat bu sefer amerikan destroyerı çalıp israili denizden yok eder... :D sonrada israil amerika savaşı çıkar aradanda türkiye dünya gücü olur kesin :D :D sonrada amerika ve israil diz çöker polatın karşısında... allağına gurban yürü be kim tutar seni :D
facebook'daki video fake gibi değilmi?
Adamlar nasıl işini biliyor ama. En ufak fırsatı kaçırmıyorlar. Halkın ezik duygularını kullanıp sahte kahramanlar yarat sonra gelsin paralar gelsin paralar. Aslında hiç eleştirmemek gerekir. Koskoca Amerika da yıllarca böyle yapmadı mı zaten...
40 yıl diyo yuhh ben kurtlar vadisine bu yaza damgasını vuracak bi tebrik koyuyorum :D:D:D
Polat bu önüne gelene saplıcak :) carbon ve çelik karışımından yapılmış gibi :D vuruluyor gebermiyor. eroin saplanıyor krize girmiyor ve çabucak eroini terk ediyor. ne garip bi sektör tr de film sektörü. polat herlade 40 yıl sürücek bu işte rambo+ heeman karışımı bişe olcak :) Polat Alemdar - Sokak yarışçılarına karşı diye bir filmde yapar. :) devlete yalakalık olsun diye :)
kurtlar vadisinin okullarda ders olarak verilmesini istiyorum ve cizgi filmi cıktın sabah akşam izleyelim polat alemdari 9 10 senedir Counter strike oynuyorum polat kadar hızlı olamadim bende biraktim oynamiyorum :D:D
Almanya'da "Kurlar Vadisi: Filistin" filminin "Ulusal Nasyonal Sosyalizm Kurbanlarını Anma Günü"nü olan 27 Ocak'ta vizyona girecek olmasına partilerden tepki yağdı.
Hıristiyan Demokratların parlamento Dışişleri Sözcüsü Philipp Missfelder kurbanlara duyarsızlık ve saygısızlık yapıldığını söyledi. Sosyal Demokratların milletvekili Kerstin Griese, "Bu film problemli çünkü şiddeti, İsrail karşıtlığını ve anti-semitik duyguları körüklüyor" dedi. Yeşiller'den Jerzy Montag ise "Filmin 27 Ocak'ta vizyona girmesi tarihdışı ve sorumsuzluk" dedi. Montag filmin yasaklanma ihtimali olup olmadığı sorulduğunda da "Yasalara karşı gelmedikçe Almanya'da mide bulandırıcı şeyler de gösterilebiliyor" dedi.
'Hassaslıktan haberdar değil'
Die Welt gazetesinde yer alan haberde, filmde Mavi Marmara'nın öcünün alındığı ve İsraillilerin düşman olarak gösterildiği belirtilerek, "Bir çeşit Türk James Bond olan baş karakter İsrailli yetkilileri dize getiriyor. Düşmanı ise Filistinli çocukları öldürmekten çekinmeyen zalim bir İsrailli subay" denildi. Filmin dağıtıcısı Köln merkezli Pera Film ile görüşen Die Welt, yöneticilerin tarihin hassaslığından haberleri olmadıklarını söylediklerini aktardı. Pera filmin sözcüsü gazteye filmin aslında kasım ayında vizyona gireceğini ancak prodüksiyon nedenleri yüzünden aksadığını ve sonraki uygun tarihin 27 Ocak olduğunu söyledi. Nazi Almanyası döneminde yaklaşık altı milyon Yahudi soykırıma uğradı.
AUSCHWİTZ'DEN KURTULUŞ GÜNÜ
27 Ocak tarihi binlerce Yahudi'nin katledildiği Auschwitz toplama kampından geliyor. 27 Ocak 1945 günü kamp, Sovyet birlikleri tarafından kurtarılmıştı ve bu tarih 1996 yılından itibaren milyonlarca Nazi kurbanını anma günü olarak kabul ediliyor.
Kurtlar Vadisi Filistin Almanya'yı karıştırdı
film beklediğim gibi çıkmadı.hatta bi ara counter oynar gibi hangi tarafda olsaydım diye düşündüm :) ama emek harmanmış.
hiç ıska yoktu filmde bir an counter sandım
ama sonlara doğru polatın silah verdiği adamlar easy olarak savaştılar
polat ve tayfası expert
film fena değildi yinede ırak daha güzeldi
onun harcinide böyle filmlerin daha fazla olması lazım bence en azından dün bayaa küfrettik israile
:)
geçiniz ya geçiniz vadi madi...etrafımda izleyen kalmadı desem yeridir:D
filmine gideceğime ucuz amerikan yapımı action izlerim daha iidir...nehirdeki piton yılanlı yada timsahlı fln...
film iptal oldu
polat wallhack kullanıyomus
Film güzeldi.Bol headshot var.Çok para ve emek harcamışlar gerçekten.