User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
56 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: arkadaşlar bişeyler yapmak lazım artık

Dr.Ecu Chiptuning vtechasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar tam üstüne bastınız derhal bu konu hakkında bir şeyler yapılmalı. bir örnek vermek istiyorum
    dün yerel bir tv icin cekim yapılacaktı konya da sanayı içinde bir miktar araba toplandık daha yarım saaat gecmemişti ki sivil polis aracı geldi ve önce bütün plakaları not etti. sanayinin sadece tek cıkıs kapısı acıktı ve 2 ekip cekici ile kapıda beklemeye başladı cıkan 3-4 arabayı hemen bağladılar kalan diger araçları ya sanayide bıraktık yada kaldırım ve bulabildiğimiz bir delikten kactık. biz trafikte bile değildik tatil olan sanayının içinde bu muameleyi gördük.
    sonuç olarak eger böyle bir eylem yapılacaksa biz konya modcuları ve konyanın tüm foromları olarak özellikle konyatuning.com olarak sonuna kadar destek olmaya calısacagız saygılarımlaa....

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnmde demek istediğim piyango istanbula wurmadan önce bişiler yapmak lazım bütün illere yaymak lazım bu çalışmayı

AyB_Tv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piyonga zaten ilk istanbula vurdu 2 yaz önce bi gecede 80 küsür araba bağlandı daha bundan büyük piyangomu olur o meşhur 106tılı çocuk galiba rüzgardı adı onun kazasından sonra bu anadolu tarafında bağlanmıyan araba kalmamıştı..
    AyB

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yalan olur hepsi hiiç bir ekmek cıkmaz o işten

meclis üyesi olsan bile baglarlar

eger bunlar bir gün serbest olucaksa o gün uyuşturucunun serbest oldugu gün olabilir ancak
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalan olur hepsi hiiç bir ekmek cıkmaz o işten

meclis üyesi olsan bile baglarlar

eger bunlar bir gün serbest olucaksa o gün uyuşturucunun serbest oldugu gün olabilir ancak
    uyuşturucu ztn şu an serbest gibi satılıyo

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçtiğimiz yaz gene cumartesi akşamlarından birinde sahil yolunda trafik ve siviller S virajına baskın düzenlemişti bizde o sırada yoldan geçerken bir sivil tarafından arabamız bağlanmıştı otoparka götürürlerken iki tanesi bizim arabaya bindiler derken muhabbet etmeye başladık sivil olan arkadaş kendisininde modifiyeli abartı egzoslu film camlı bir arabası olduğunu fakat bizim gibi göz önünde bağdat caddesinde kullanmadığını dile getirdi yani bizi bağlayan polisde bizim işlediğimiz suç ise kendisininde aynı şeyi yaptığını ama saman altından su yürüttüğünü belirtti bende bunun üzerine şu soruyu sordum :
    Modifiye dükkanı açmak serbest ?
    Film cam , abartı egzos , kanat vs şeklinde her türlü modifiye parçasının ülkeye girişi serbest çatır çatır vergisi alınıyor.. Fakat bunları arabana takınca suç oluyor bu nasıl bir mantıktır ?
    Bu şuna benzemiyormu : Uyuşturucu satmak serbest ama alıp kullanmak yasak..
    Ve sivil arkadaşta evet bende sana katılıyorum ama işte bizde emir kuluyuz çok şikayet geliyor vs vs şeklinde geçiştirmişti..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama ulu orta içilemio hollanda gibi
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçtiğimiz yaz gene cumartesi akşamlarından birinde sahil yolunda trafik ve siviller S virajına baskın düzenlemişti bizde o sırada yoldan geçerken bir sivil tarafından arabamız bağlanmıştı otoparka götürürlerken iki tanesi bizim arabaya bindiler derken muhabbet etmeye başladık sivil olan arkadaş kendisininde modifiyeli abartı egzoslu film camlı bir arabası olduğunu fakat bizim gibi göz önünde bağdat caddesinde kullanmadığını dile getirdi yani bizi bağlayan polisde bizim işlediğimiz suç ise kendisininde aynı şeyi yaptığını ama saman altından su yürüttüğünü belirtti bende bunun üzerine şu soruyu sordum :
    Modifiye dükkanı açmak serbest ?
    Film cam , abartı egzos , kanat vs şeklinde her türlü modifiye parçasının ülkeye girişi serbest çatır çatır vergisi alınıyor.. Fakat bunları arabana takınca suç oluyor bu nasıl bir mantıktır ?
    Bu şuna benzemiyormu : Uyuşturucu satmak serbest ama alıp kullanmak yasak..
    Ve sivil arkadaşta evet bende sana katılıyorum ama işte bizde emir kuluyuz çok şikayet geliyor vs vs şeklinde geçiştirmişti..
    moruk esrar yasak ama esrarı sarmak için kullandıgın kagıt ve sigarayı satmak yasal ve serbest

ama esrar içmek yasak
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama ulu orta içilemio hollanda gibi

walla içiliyo sarıp içmeseler bile likit die bi olay war onu kullanıyolar (walla içici diilim) (satıcıda diilim) yapılışına kdr biliorum esrarın yağını kullanıyolar sigaranın üstüne sürüyolar we etkesinin çok olduğunu duydum

madem bu kdr kolay satılıp içiliyo o zmn bizede yasa çıkarsınlar

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uyuşturucu satmak serbest alıp kullanmak yasaktan kastim uyuşturucu satmak tabiki yasak evet ocb bakkallarda satılıyor ama sarıp içerken yakalanırsan suç

Benim kastettiğim şey madem ruhsata işletemiyoruz alıp araçlarımıza takamıyoruz ceza yiyoruz ozaman modifiye dükkanı açmak niçin serbest aynı mantık saçma.. saçma..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uyuşturucu satmak serbest alıp kullanmak yasaktan kastim uyuşturucu satmak tabiki yasak evet ocb bakkallarda satılıyor ama sarıp içerken yakalanırsan suç

Benim kastettiğim şey madem ruhsata işletemiyoruz alıp araçlarımıza takamıyoruz ceza yiyoruz ozaman modifiye dükkanı açmak niçin serbest aynı mantık saçma.. saçma..

1 sigaradan kimseyi içeri atmazlar ama bi egzozdan arabayı bağlarlar

Manimillion
    Misafir
    Alıntı AyB_Tv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    türkiyede egzoslar için desibel sınırı zaten var..bunu bana bizzat bostancı karakolu polisi söyledi 2 yıl önce..olay o değil..polislerin hiçbiri modifiye nedir bilmedikleri için al bağla bu arabayı muhabbeti oluyo o.benim arkadaşımın standart tayp-rı bağlandı standart egzosu yüzünden varmı ötesi ?!
    dergide çalıştığım zaman ozamanki 4 modifiye dergii olarak polislerle bunu konuşmak istemiştik,karşılıklı öncü olalalım diye ama nafile..
    çünkü kim komser veya genelmüdür olursa gelirgelmez anans : modifiyeli arabaları bağlayın !!! nereye kadar konuşabilirsinki bu zihniyetle..
    tuv un çıkması lazım anca o kanat ebadı bu vs.. gibi koşulların oluşması için..yoksa hiç ihtimal vermiyorum ben türkiyede bu işlerin yasal olucağına..aslında bilmiyolarki doğru yapıldığı zaman modifiyenin normal arabadan daha güvenilir olduğunu..modifiye türkiyede nerdeyse katil adam öldürür gözüyle bakılıyo..
    extra bi nor ruhsata işlettiğin zamanda hertürü sorunu çıkarabiliyolar..rengim işliydi egzosumun desibele ölçüm belgesi vardı adam yangım tüpüm yok diye bağlamaya çalıştı daha ne diimki...
    Desibel siniri medeniyetli her ulkede var tabiki. Ama polisin elinde desibel olcecek alet yoksa sana araban cok sesli diye ceza kesemez.

YALIM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ama kesiyor ceza..Ben anlamam arkadaş diyor..Bu egzozdan çıkan ses yasal desibel sınırları içerisinde diyorsun, o zaman arabanı bağlayıp vizeye götürelim, ölçelim bakalım diyor..

TAM35GNY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar dediğim gibi gerekeni yapmak için elimizden geleni yapıcaz..Ancak daha öncede dediğim gibi KANUN KANLA YAZILMIŞTIR...

Kanun değişimi ya da hafifletmesi ancak bellirli kitlelerin bir araya gelmesiyle olur...

Örneğin İzmir denetleme amirlerinden birisiyle yaptığımız görüşmede söylediği söz çok komikti...

-Bursa da izmire oranla çok daha fazla modifiyeli araç var dedik adamlar drag dayler düzenliyor illegal olarak kimse bir şey demiyor hatta yerel kanallarda haber oluyor dedik...

CEVAP: Bursa TR'nin otomotiv sanayi kenti orda emniyet daha yumuşak olmak zorunda ancak İzmir Turizmin merkezi burdaki görsel ve işitsel güzellikler çok daha önemli ve bu olaylar illerin emniyet müdürlükleriyle alakalı...

Şimdi bana "KANUN KANLA YAZILMIŞTIR GÜNAYCIM" diyen bu abimiz bana bölgeye göre farklılıklar olabileceğini söylüyor...

Modifiye tek olmak farklı olmak için yapılan bir çalışmadır ama eğer birlik olunursa çeşitli projeler yapılabilir...İstanbulda birlik olmak çok zor dağınık olduğu için ancak Ege Bölgesi + Adana + Bursa ve daha aklıma gelmeyen birçok bölge bir şekilde bir çatı altında toplanırsa çok güzel şeyler yapılabilir...Mesela benim aklıma gelen bir fikir modifiyeli araca binmek için derneğimizden bir belge alınabilir...Ustalık belgesi bir dükkan açmak için nasıl olmazsa olmaz ise bu tarz bir belgeyle çok rahat trafikte gezebiliriz...Tabi bu belgeyi almak mühendislere çizim yaptırmakla ya da bir ton zor evraklarla olmayacak...

Neyse projelerimiz büyük umarım derneğimizin üye sayısı arttıkça bazı kişilerin oy kaygısı ile isteklerimizi değerlendireceği mümkündür...Madem birileri çakallık yapıp keyfekeder bizlerin emek ve para harcadığımız araçları hiçe sayıyorsa bizlerde bir şekilde adamına göre muamele yaparız arkadaşlar dediğim gibi en önemli etken tek çatı altında birleşmektir...Başka fikirlere de açığız mutlaka paylaşırsanız özelden ya da burdan çok sevinirim...

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar şuda bir açıkki herkes sizin gibi veya bu işib ciddiyetini bilen bilinçli insanlar değil yollarda çok dengesizce milletin canıyla oynayan çok var adam şahin alıyor sokak arası 90-100 gidiyo egzostdu cam filmiydi takıyo sonra seyret bombayı
    bir yandan da bilincinde olan arkadaşlar bence de yasa tasarlanmalı ama ilk önce herkes bilinçlenmeli

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamanında çok bağlandık gene zamanında bu sölediğiniz sorunlara çözüm olsun diye biton adamla görüştük biton insandan randevu aldık sonuç değişmiyo TR de Polis kovalar Sadece modifiyeli olduğu için Bğalanmamak için Masum vatandaş kaçar yada rüşvet vermeye çalışır ....

Olmaz TRde bunlar değişmez kaç senedir aynı kaçsenedir değişmedi Tüv gelsede Dünya sorun Sen aldın tüv belgeli malzemeyi taktın polis ingilizce almanca falan biliyormu ? türkçe çevirisinimi gezdiriceksin yanında ? Subaru STI için Yerkadan bu araba böledir kanadı vardır eksozu orjinaldir yazısıyla dolaşıyor biçok STI dahası varmı yahu ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yalım abinin dedigi gibi subarular bu konudan cok cok cekiyorum kanat tan dolayı bile ceza kesiyolar katalogu göstermemize ragmen
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkadaşlar hadi güzel olduda organize olduk ama bize destek wericek dergilere tw programlarınada ulaşmak lazım yakınmaktan çok hareket etsek nası olu ?

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YALIM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama kesiyor ceza..Ben anlamam arkadaş diyor..Bu egzozdan çıkan ses yasal desibel sınırları içerisinde diyorsun, o zaman arabanı bağlayıp vizeye götürelim, ölçelim bakalım diyor..
    Desibelmetre bulundurmak zorundalar ama canım ülkemde Poliste alkoılmetre bile olmuyo hastaneden ölçtür gel diolar ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)