Dostum ben bu olayı lise yıllarından beri yapıyorum.
Neyse avea'yı değiştiriceğim için isterse 20232432434tl olsun umrumda değil :D
Turkcell is the best :D :D
Printable View
Turkcell dim vodafone'a geçtim mutluyum. 500 dk her yöne 500 sms heryöne 29 tl face+twitter bedava.mutluyum yani.
Evet orda haklısınız bende hep söylerim türkcell kazık ama kaliteli diye..
turkcell de hangi tarifede olursanız olun mutlaka tarifenin üzerinde bir fatura gelir.. ama bu vodafone da yoktur.. ;)
benım eskı bı hattım vardı atılı duruyodu 50 mılyon fatura gelmıs haberım yok tabı sonra 300 tl avukat parası 50 tl taksı ve bununda uzerıne eve hacız gelmeye kalktılar allahtan mahkemede cozdum olayı ve 500 lıra kadar havadan param gıttı bı daha tobeler olsun aveamı ...korde topalda olsa turkcell baska
okadar yere şikayet ettim aveayı 1 kişi bile aramadı helal olsun...
Kesinlikle katılıyorum. Çekmeme gibi bir sorun yaşamadım. İnternet hızı da tatminkâr. Webde gezmediğim için 3G'yi bile kapattım. Notifikasyon ve emailler için EDGE gayet de yeterli. Ne de olsa push up mevcut.
55 TL verip sabit-vodafone sınırsız, diğer operatörlere 750 dk konusuyorum.
9 TL daha verip vodafone içi 10.000, diğer operatörler 2000 mesaj atıyorum.
90 TL'ye de blackberry+bis aldım.
Faturam her zaman 154 tl geliyor. 155'i görmedim daha.
1 istisna hariç. Bir ara mesaj sınırımı aşmışım, 250 civarı fatura geldi. Aradım konuştum, sınırı aştığım bilgisini aldım. Bu bilgiden sonra "iyi de ben tek tek mesaj sayamam ya, daha önce mesaj pakediniz bitti uyarısı geliyordu bu sefer gelmedi. Ben de bitmedi diye devam ettim" dedim. Sistemden kontrol ettiler, bilgilendirme mesajının gelmediğini onayladılar ve fazla alınan ücreti 1 sonraki ay iade ettiler.
bugun enteresan bir şekilde avea dan aradılar
sebebi 2 ay once onları şikayet etmem :D avea bb 9700 cihaz vardı elimde ağ mep kodunu kabul etmiyordu yonlendirdikleri telecervice de çakal para talep ediyordu bu yapılamıyor flan diye
bugun beni arayıp hem ozur dilediler hemde cihazın ağ mep kodunu ortalama 10 gün de serviste sıfırlayarak yardımcı olucaklarını soylediler sanırım telecervice nin kulaklarını çekmişler 2 ay sürdü ama iyi oldu :D
turkcell tartışılmaz iyi.bu konuda hiçbirimizin şüphesi yok tabiki. ancak ben aveada 3000 dk her yöne,5000 dk avealılarla,5000 dk şirket içi konuşuyorum.1000 sms ve 5GB internetim var. ücreti 99 TL. bi de buna %25 indirim yaptılar ve bi kaç ay sonra %20 daha ilave indirim olacak. aynı hizmeti turkcell den alsan ne kadardır allah bilir. adana merkezde şebeke sorunu yok.o yüzden rahatım :)
bu arada bende turkcell iphone4 paketlerinden kullanıyorumn 500dk 500mesaj ve 4gb internet şekilnde cihazla beraber aldığım için aylık 155tl oduyorum 70 lirası telefon taksidi olarakyansıyor faturama :D
hiç fatura aşımı olmuyor hep aynı geliyor tek sıkıntı şu 444 lu numaralrın ucretli olması illaki arada sırada arama yapıyorum onuda dk dan düşmüyor faturam 157 falan geliyor bunlar yüzünden :D
Avea kullanıyorum yaklaşık 5-6 yıldır.
Bazı yerlerde çekmesi sıkıntı yaratıyor. Eskiden kontrolüydu işime geliyordu :D Şimdi ise her yöne 400+ Avealılara 3000 dakika 39 TL .. Mesaj en fazla 42 tl filan ödedim oda mesaj filan vardı galiba :D
Nakit ödeyebiliyoruz galiba
bende avea kullanıyorum şimdilik sorun yaşamadım..15 tl 90dk her yöne konusuyorum problem yaşamadım..
merhaba bilgilendirme açısından yazıyorum;
numarınızı turkcelle taşırsanız 5000 turkcell,5000 şirketiçi,3000 heryöne,1000sms+4GB net =89,25tl ayrıca internet paketinizi aveada sadece telefondan kullanabilirken ,Turkcell de bilgisayarınıza bağlayıp istediğiniz heryerde (yurtdışı hariç) modem olarak bağlayıp tam randımanla kullanabilirsiniz.
böyle birşey varsa demişsin de,olmasa yazmam zaten;)