bnm avea sınırsız çok rahatım mesaj atarsam die 50 mesaj paketide aldım 68+5 tl aylık geliyo
Printable View
bnm avea sınırsız çok rahatım mesaj atarsam die 50 mesaj paketide aldım 68+5 tl aylık geliyo
gps gerek yok yola çıkarken gideceim yer, arıyorum gidenekadar konuşuorm :)
üşenmedim forumda kesin konusu vardır dedim ve buldum :) bu konuyu bulacağımdanda emindim zaten. avea'ya geçtim REZiL oldum. turkcellden hattımı taşıdım.tarife değişikliği 2 gün bekledim sonuç sıfır!!! 500ü arıyorum 60 kuruşa avea mp3ü dinletiyorlar. hat çekmiyor, telefonla konuşurken kesiliyor kapanıyor.
hat geçişinden dolayı ilk ay 100mb internet bedava diye mesaj geldi. face'e ve 1 kere techturkeye girdim. video izlemedim. fotoğraf bakmadım. 1TL bakiyemden düştü. EDGE heryerde çekmiyor(hat çekiyor ama)
müşteri hizmetleri sadece ve sadece 60 kuruşa avea reklam mp3 ü nü dinletiyor. karşınızdaki kişinin hiç bir şey yapma yetkisi yok. sadece bekleyin diyorlar, işleminizi yaptık deyip yolluyorlar.
kısacası avea A-L-M-A-Y-I-N! benden size abi kardeş tavsiyesi.
vodafone... ;)
Benim de geçenlerde başıma şöyle bi olay geldi;
9 tl- 5.000/500 sms kampanyası.
9 tl'm gitti, bedava mesajım geldi gözüküyor ama ücret gidiyor.
Kalan mesaj hakkımı sorguluyorum hep aynı.
Gitti anlayacağınız 9 tl'miz!
hepsı aynı abı bunların 155lıra aylık odeme ıle ıphone 4 aldım kontratlı.ılk fatura geldı 195 lıra.faturayı kesmısler bıle.ipe ipe odıcem.kıme sorıyım sımdı hesabını.sacmalıklar dız boyu.bılsem almazdım bu sekılde avantajlı sandım ama bır sekılde yerlestırıyo adamlar.
telefonda nokia hatta turkcell şaşmıcaksın=)
Nakit fatura ödeyemediğim tek yer avea :) 3 kere başima geldi nakit alamiyoruz dediler kart istiyolarmiş :) faturalar hep çok geliyor 1 kere geç ödedim kapandi faturrayi yatirdim aradan 1 gün geçti açmadılar aradım müşteri hizmetlerini anca acıldı. bende hic memnun değilim turkcell e gecicem güzel bir numara bekliyorum
izmir bornova da ÇEKMİYOR
3 aydı oldu hattı avea ya tasıyalı
ses kalitesi aşırı kötü ses gidip geliyor her yerde
sehır ıcınde bıle cogu yerde cekme sorunu yasıyorum
ayrrıca BABA TARIFE ye geçtim 35 lira diye
BABA gibi itelediler 141 lira fatura geldi ödemedende ne yaptıgımı listelemediler ödedim hala vermediler ŞİKAYET ETTİM
face de sitelerine yazdım anasayfaya aradılar iyileştrme calısmaları yapacaklarını söylediler bu son ay birdaha düşman başına nalet olsun TURKCELL her ay 45 ödüyordumm
1998 den beri hiç sorun yaşamadım çok şükür geri geçiçemmm
avea hat alıcaktım bu hafta şuandan itibaren vaz geçtim :D
Aveadan memnunum.Sadece bazı yerlerde cekmeme gibi olaylar dısında canımı sıkan bi durum yok.Özellikle gecen gün depremde resmen iptal oldu avea...
9TL'ye 10.000 avea+1000 heryöne kullanıyorum
30TL'ye 3000 dakika avea kullanıyorum banada yetiyor işimide rahatlıkla görüyor...Ama hiçbir sekilde sınırı asmıyorum cogunlukla kontrol ediyorum yoksa fena dürtüyolar..
@Jdm vti
Sen biyerde yanlıslık yapmısındır.senin dediğim tarife 7.8 TL... 9TLye 11bin var..
Kısacası avea değil tüm operatör sirketleri adamı soyup sogana ceviriyo..
benzini shell den hattı türkcell den alıcaksın :)
ucuz etin yahnisi yavan olur demişler dimi ;)
İste o olay 9 TL değil onu demek istiyorum...
Dediğim gibi 10.000 avea içi+ 1.000 heryöne 9TL