User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
46 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Trafikten men oldum yardım :(

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca araç men iken kasko geçerli değil bilgine sakat bir durum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az daha sabredin hüseyin çapkın gitsin düzelir herşey

Annemin Aracı Filmden Ceza Kesmiş Hiçbir Belge Vermeden Men Etmiş
    Kasko İşleriyle Uğraşırken Çevirdi Araç Men Gözüküyordu Anlattım Halimi Dedim Böyle Böyle Bak Bunlarla Uğraşıyorum Dedim Adam Tamam Dedi
    Bi Rehin Kaldırma Tutanağı Tuttu Filmlerin Sökük Olduğu Gözükmüştür Diye Ondan Beri Girmedim Çevirmeye Herhalde Kalkmıştır Meni Aracın

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben anlamadım belkı 10 kere aracımı bagladılar fılmden egzozdan.arabayı ertesi gun 7 emınden alıyorum verdıklerı kagıtla emmıyete gıdıp soktum dıye gosterıyorum baskada bısı yapmıyorum muayne falan onlar bılgısayardan dusuyorlar.(ama daha hıc sokturmedım tanıdıklardan allah razı olsun.gostermıs gıbı yapıp halloluyo)

coskan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bı 15 gun once cam fılmınden ceza yedım 7 gun sure verıldı falan yazıodu ben ıkıncı cam fılmınde yakalanmadan sonra araba men edılıcek dıye bılıodum sımdı 7 gun gectıgı ıcın otomatıkmen arac men mı edıldı ?

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunları okuyunca polisin filmimi yırtıp saldigina çok sevindim simdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazıları okumadım benim bildiğim önceden başıma geldi

cezanı öde aracının muayenesi olsa bile muayeneye gidiyosun harcını falan yatırıp muayenen oluyor ordan trafik şubesine gidiyosun hiç sıra bekleme düşüm yaptırıcam dersin b.sayarda düşüm yapılıyor

geçmiş olsun can sıkıcı bi durum

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/show...64#post1145364

bu konuda yazmıştım aynı olay başıma gelmişti sene başında

Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu konuyla ilgili yeni bir şeyi kesin olarak öğrenmiş bulunuyorum sizlerle paylaşıyım dedim Eğer Cam filminden ceza yerseniz 30.maddeden Aracınızı ceza kağıdınızda yazan süre içinde Herhangi bir trafik polisine göstertip cam filmlerinin çıkarıldıgına dair bir rapor tutturuyorsunuz aksi takdirde aracınız o süre bittiğinde trafikden men ediliyor... Bilgilerinize...
    muayene deil tespite gitmen gerekiyor bir trafik polisi tutanak tutup men olayını kaldırıyor 1 ay içinde değişen bişi olmadıysa böyleydi eğer 2. kez yada 3. kez filmden ceza yediysen sil başdan muayeneye giriyorsun

geçmiş olsun tekrardan
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muayne ıstasyonunda adam aracının men oldugunu goremez ve ayrıca sana aracın men ıslem yapmıyoruz da dıyemez sen selami çeşmeye C bölgesine gidiceksin oradan muayne sevkine dair bir kağıt vericekler sana onunla gidicen muayneni olucaksın tekrar selami çeşmeye gidicen muayne kagıtlarını verıceksınkontrol ettıkten sonra yollucaklar senı düşümünü orada yapıcaklar sistem yaklaşık 6-12 saat arasında düşümünü yapıyor.
    bugun yenı menini kaldırdım aracın bende egsoz bide basıklık vardı 32. madde tüm teknik değisiklik, ayrıca sunuda belırtıyım bir kaç zaman oncesınde ek1 formu vardı sadece kusurlara bakıolardı tespit yani, şuan öle bir şey yok en ufak bir kusurun dahi olsa komple muayneye girmek zorundasın harcını yatırıp, 2 hakkın var 2sındede gecemezsen harcın yanıyor. ben lanet ettım! arabayı satmaya yemın ettım bıktım vallahı.

aynılarını dün ve bugün ben yapıyorum beni de men ettiler tesadüf mü bilmiyorum bizim arabalar genelde beraberdir çıktığında 2 gün arayla bağlandık...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coskan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bı 15 gun once cam fılmınden ceza yedım 7 gun sure verıldı falan yazıodu ben ıkıncı cam fılmınde yakalanmadan sonra araba men edılıcek dıye bılıodum sımdı 7 gun gectıgı ıcın otomatıkmen arac men mı edıldı ?
    aracın normal şartlarda şuan men bi polise tutanak tuturman şart

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabada film yok ama egzoz var Allah korusun inşallah o dingillerle karşılaşmam..Bende 4,5 defa araba bağlattım ama şu 2 senedir bi sorun çıkmadı bundan sonrada çıkmaz inşallah.Yasalar çok değişmiş iyice zorlaştırmışlar geçmiş olsun..

07LB726 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar araba bağlanmamış cem kardeş sen arabanı al ruhsatınıda yanına al vize parası falan da verme sen vize yerıne gidip tespit yaptıracan ve tuv turkten aldığın tespit ok formunu trafiğe götüreceksin işin hallolacak ama sen yinede ne olur ne olmaz diye yanına bir takipçi la sonuçta onlar bu işin kurtları onların işi bu çünku benim arabam da boyonmıştı rengini değiştirdim ben ve trafikte yakalandım benim ruhsatta sarı yazıyordu ve araba kırmızıydı polis arkadaşlar tanıdık olduğu için ve arabanın daha vizesi bitmediği için ruhsatı aldım ve tuvturkun yolunu tuttum ordaki arkadaşlar önce motor no ve şası nosuyla ruhsattakileri karşılaştıracaklar ve filmsiz olduğunu beyan edip seni gönderecekler yani sadece tespit yapacaksın ok? unutma ama tespite getireceksin tuvturktekilere tespite geldiğini söyle hadi kolay gele.

coskan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın normal şartlarda şuan men bi polise tutanak tuturman şart
    aynen dedıgın gıbı bıraz once sordurdum su an trafıkten men gozukuyo ek-1 ıle muayene tespıtı ıstıolar fakat bu men ı trafık polısıne tutanak tuttursam men ı kaldırmak mumkunmudur acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen dedıgın gıbı bıraz once sordurdum su an trafıkten men gozukuyo ek-1 ıle muayene tespıtı ıstıolar fakat bu men ı trafık polısıne tutanak tuttursam men ı kaldırmak mumkunmudur acaba
    valla durmumuz aynıysa olması lazım eğer yasada yürürlükde bi sıkıntı yok ise filmleri söküp bi polise tutanak tturuacaksın olay çözülecek benim bildiğim ilk sefer için.

cem36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 07LB726 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar araba bağlanmamış cem kardeş sen arabanı al ruhsatınıda yanına al vize parası falan da verme sen vize yerıne gidip tespit yaptıracan ve tuv turkten aldığın tespit ok formunu trafiğe götüreceksin işin hallolacak ama sen yinede ne olur ne olmaz diye yanına bir takipçi la sonuçta onlar bu işin kurtları onların işi bu çünku benim arabam da boyonmıştı rengini değiştirdim ben ve trafikte yakalandım benim ruhsatta sarı yazıyordu ve araba kırmızıydı polis arkadaşlar tanıdık olduğu için ve arabanın daha vizesi bitmediği için ruhsatı aldım ve tuvturkun yolunu tuttum ordaki arkadaşlar önce motor no ve şası nosuyla ruhsattakileri karşılaştıracaklar ve filmsiz olduğunu beyan edip seni gönderecekler yani sadece tespit yapacaksın ok? unutma ama tespite getireceksin tuvturktekilere tespite geldiğini söyle hadi kolay gele.
    Abi dediğini yapıcam yarın saat 17.00 da randevum var tuvturkte gider gitmez dicem tespıte geldım dıye ama muayne dedıler hep Bugun karakola gittim C bölgesi trafik şube selamıçeşmeye muayneye git sonra buraya gel menı dusurelım dedıler.. Ama herkes muayne olması gerektiğini soyluyor

Ben sordum polise dedım arac baglı degıl evımın garajında muayneye gitmek için sevk kagıdı vs almam gerekıyormu dıye hayır muayne ettır sonra buraya gel dedıler tamam dedım...

valla durmumuz aynıysa olması lazım eğer yasada yürürlükde bi sıkıntı yok ise filmleri söküp bi polise tutanak tturuacaksın olay çözülecek benim bildiğim ilk sefer için.
    Abi bende bi kere ceza yedım sadece baska ceza falan yemedım filmden.. Bı abımle konustum kendısı filmci cogu kısı tanır uskudarda.. Cezadan 7 gün sonra filmleri sokturup tespıt yaptırmadıysan otomatık men olur dedı...

Ben cezayı yıyelı 2 aydan fazla oldu en az 30 kerede cevırmeye girmişimdir demekkı hıc aracı sordurmadılar en son patladık
    C M G

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet arkadaşlar muayneye girdim net bilgileri yazıyorum.

2 ay önce filmden ceza yediğimde 7gün içinde filmleri söktürüp tespite gitmediğim için araç men olmuş otomatık...

Sadece tespit yaptırmak için ugrastım hatta filmleri söktürdüğüm yerde bir arkadaşa dun basına gelmıs sadece tespit yaptırmış meni dusurmus ama onda ek33 sanırım tam hatırlamıyorum sarı bır belge vardı polisin verdiği..

Benim aracım ne bağlandı ne ruhsatı alındı.. Bu yuzden polis bana tespit için kagıt yazmadı.. Komple muayneye girmesi zorunluydu...

Tespit başka türlü şöyle oluyormuş... Araç film camdan hafif kusurlu muayneden geçer fakat 1 ay içinde polis çevirirse filmden ceza yazarsa tüv e gidip sadece tespit yaptırma hakkımız varmış... Tabi benım muaynem 2008 oldugu ıcın bunuda yapamadık..

-En sonunda ek1 formu doldurdum 20 Lira.
    -Muayne harcı 126.5 Lira.
    -Cart curt yırtılan Lumar filmlerim 250 Lira.

Şimdilik masraflar bunlar.. Daha meni kaldırıcaz bakalım orda ceza odıcekmıyız..

Ek1 formunda ''Araç cam filmi söküldü olarak görülmüştür'' diye ibare yer aldı karakolu ilgilendiren kısım...

Men olayınıda hallettıkten sonra kesin bilgileri yazıcam şu konuya açıklık gelsın artık....

Hafif kusurlu olarak geçtim...
    Ön plaka damgasız
    Arka plaka damgasız
    Arka sis farı (işlevini yerine getirmiyor)

Plakaları girmeden önce muayne edenlere sordum ustune yapıştırıyım diğerlerini dıye yok merak etme bakmazlar bagajda oldugunu soyle dedıler ama bize en baltası geldıgı ıcın daha arabayı ıstasyona cekerken yazmaya başladı...
    Arka sisi kendim sokmustum takmayı unutmuşum...
    Sonuç olarak plakamın ustune pulu yapıştırdı 2012 ye kadar devam
    C M G

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım bırde 30/1-b maddesinden meni kaldırmak için 128 liralık ceza yıcem

http://www.arac.muayenesi.com/sss/28...rafik-men.html
    C M G

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar meni kaldırmak ıcın bır ucret odıcekmıyız araştırıyorum ama bulamıyorum
    Varmı daha onceden aracı men olupta kaldıran ıllakı vardır nedır prosedur cezası vs bı ucret odıcekmıyız
    C M G

Derman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu cam filmi yüzünden başım cook ağrımıştı.şimdi filmleri söktüm cook rahatım..arabayı cok değiştiriyor ama polislerle uğraşmaktan bıkmıştım..

gecmıs olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamdır arkadaşlar halloldu sonunda...

Meni kaldırmak için karakolda (C şube) hıc sıra falan beklemeden memur geçiştirerek ek-1 belgesini fotokopi çek bırak bana saat 6 da arabanın meni kalkar şimdide ek1 belgenle gezebilirsin dedi kapattık dosyayı... Herhangi bir ücret vs odemedım... Film konusunda da en açık konu oldu sanırım herkese kolay gelsin...
    C M G

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)