eğer yolunuz düşerse yeditepe üniye doru bi gün mutlaka bahsettiğim bp ye uğrayın... özellikle 97 oktan benzini baya kalite
eğer yolunuz düşerse yeditepe üniye doru bi gün mutlaka bahsettiğim bp ye uğrayın... özellikle 97 oktan benzini baya kalite
S.Cedit shell Baban Petrol değil Kapet Petrol.e5 sahrayı cedid deki yani.Kapet'ten alacağına in aşağı arabanı ittir daha iyi o kadar söyleyeyimMinibüs caddesi dersen dediğin gibi Baban Petrol ancak orası gerek tank temizliği olsun gerek filtre yenileme tabanca bakımları olsun muntazam yapılan ve çok resmi çalışan bir istasyon.Orası ve Koşuyolu Baban(şubeleri 2 tane) iş yapıyoruz akaryakıt ile ilgili.
Yakıtını beğendiğim bildiğim İstasyonlar
-Total Bostancı(e5te) (Total Oil A.Ş.)
-BP Göztepe(e5) (Güner Petrol)
-Opet(Maslak ve tem gebze) (Mehmetçik Vakfı)
Ben BP ciyim.Mecbur kalmadıkça BP dışına çıkmıyorum
Bu arada İzmit eski Gölcük yolu üzerinde Petrol Ofisi de tavsiyemdir.Belediye nin yeri.Güvenle alınabilir
tuzlada yakın zamana kadar tek petrol ofisi vardı,yada e5 e çıkıp totaldan alıp,tekrar tuzlaya dönerdim..
şimdi bp açıldı,arada dağlar kadar fark var kesinlikle..
millet bedava yıkama için benzinlik seçiyo,ben benzinin kalitesi 10km öteye içmelere gidip geliyorum![]()
%90 Ataşehir shell..
Metro'un karşısındaki (Kayalar Petrol) shell ve minibüs yolu kazasker shell iyi değil, tavsiye etmiyorm..
Bi kere de atatürk caddesi BP 'ye girdim, yanlışlıkla 95 oktan koydular, ben biraz söylendim.. Bi sonraki gidişimde ben henüz bişey söylemeden arabanın başına 2 pompacı ve bi yetkili toplanıp "Beyfendiye kesinlikle 97 oktan konulacak, dikkat edin" vs söylediler, ilgi hoşuma gitti![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
arkadaslar sarıgermeç,köyçegiz, dalyan cıvarı temiz benzin nerden alabilirim teşekkür ederim
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
İzmir 1.Sanayi Sitesi Petrol ofisi
İzmir Adliye Opet
www.egeturbo.com
Turbo asker
www.honda-tech.com