if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
bu mtv indirimi muhabbeti nedir??? bende gti var...yazılanlardan anladığım kadarı ile 2000cc araçlardan bahsediyosunuz???bilen varsa anlatabilir mi?*
aynısı benim de başıma geldi. ruhsatta 2.0 16V yazıyor, kasko değer listesinde 2.0 16V SPORT ama inat ettim paramı kaptırmayacağım diye aldım sonunda.
sigortacıdan kasko değer formunu aldım, gittim önce. tabi ruhsat ile liste farklı olduğu için vermediler. ee ne olacak? ya renault bu arabanın sport olduğuna dair belge verecek ya da tsrsb arabaya değer biçecek. dedim bunun değer biçmesi bitmez gideyim renoya. gittik izmirdeki en büyük renoya, orada da muhatap bulmak mümkün değil, servis şefi mi bişey bulduk anlattık derdimizi. resmi evrak belge melge deyince gözü korktu aman efendim biz yapamayız da merkeze gidin de... içimden saydırıp geri döndüm tekrar sigortacıma. tsrsb'ye başvurduk değer biçsinler diye, bu arada 20 gün bekledik tabi. kazık fiyattan vergiyi de ödemiş bulunduk.
20 gün sonra evrak geldi, ne olur ne olmaz diye ruhsat fotokopisi ve dilekçe de alarak gittim yine vergi dairesine. tabi olmadı yine. neymiş eski form da getirilecekmiş. ulan dedim, demedim tabi de burada desem iyi dururdu, hani eski formdaki araç adı benimkiyle farklıydı da o form geçersizdi? olsun onu da istiyoruz dediler. parayı vermeyecekler ya güya. neyse tekrar dünyanın yolunu gittik sigortacıya tekrar bir form aldık geldik. daha sonra nasıl olduysa elimdeki 5 kağıt bir yarım saat içinde 30 kağıda kadar çıktı, yaklaşık 20 müdür yardımcısı ve şef dolaştıktan sonra işlemi tamamladık. ödediğim fazla tutarı da ikinci taksitten düşürttüm. şimdi bakınca 119 lira mı ne görünüyor. temmuzda bayağı bir sevineceğim.
şu işlem çok rahatlıkla birkaç satır kod yazarak kimseyi evinden bile çıkarmadan yapılabilir ama bu işe adanmış en az 20 kişi çalışıyor onlar da böyle yokuş yapıyorlar. son birkaç yılda gördüğüm en verimli hizmet sistemiydi. neyse, paramı kaptırmadım, mutluyum huzurluyum.
Sen biraz gaddar bi memura denk gelmişsin.. Neyse ki hallolmuş geçmiş olsun.. Hakkını yedirmemek güzel
Benim araç ruhsatta AT yazıyor, memur senin araban OTOMATİK VİTES dedi
Ama biraz tatlı dil, biraz sohbet.. Abi be kocaelide öğrenciyim, git gel zaten dünya yol parası tutuyor, bi daha gidersem indirim aldığıma değmeyecek falan dedim.. Zaten RS Renault Sport demek.. AT'yi de yanlışlıkla yazmışlar, bu arabanın otomatik vitesi hiç üretilmedi öyle böyle.. Bi yarım saat güreştik, neyse sonunda halletti sağolsun..
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
eskiden tüm arabalarımda başka ilin plakasını kullanıyordum, orada işlemler rahattı. küçük yer olunca daha bozulmamış herhalde ki iyi niyet hoşgörü vardı. bu sefer aklıma tüküreyim gittim 35 plaka aldım. askerde görmedim böyle bir ortam, hayt huyt oraya git buraya git ona imzalat buna onaylat.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)