Arkadaşlar allah aşkına biri beni aydınlatsın. Düz tabanlar askere gidiyor mu gitmiyor mu?
Arkadaşlar allah aşkına biri beni aydınlatsın. Düz tabanlar askere gidiyor mu gitmiyor mu?
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Düz taban olanların askerlik hizmetinden muaf olması gibi bir şey söz konusu değil. Sadece acemi veya uzman birliğinizde tabip subayınızdan alacağınız rapor ile bazı fiziksel aktivitelerden muaf olabilrsiniz. Ama bu da bölük komutanınızın insiyatifine kalmış. Denetlemeye denk gelirseniz sizi de bölüğünüzde görmek isterler. Yoksa sabah sporlarında yerinizi alırsınız. Sadece koşularda muaf olablirsiniz
eskıden muaftı ama artık deıl. en basıtınden nobet tutmanda talım ypamanda bır sıkıntı yok. arkadsın dedıgı gıbı kosu gıbı egıtımlere katılmıyorsun.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
www.honda-tech.com
bunun sınırı nedir formülü varmı ?
bu forumda bu soruya kesin bir cevap geleceğine inanıyorum...
1977/3 Tertip askerlik yaptığım zaman sene 1997 de oluyor muaf sayılıyordu.Ama ben düz taban olmama rağmen kendi isteğimle yaptım.Benim ayak 46 numara ve dümdüzzzzzzzzz![]()
peki madem konusu açılmış varikoselden dolayı bi sıkıntı yaşayan varmı asker ocağında
şöle söleyim iki sefer ameliyat oldum gene tekrarladı ayakta duramıyorum koşamıyorum soğukta duramıyorum bi kaç kişi gözümü korkuttu muaf ederler seni diye oda benim işime gelmiyor varmı bunun aslı astarı ayrıca en son muayene olduğumda spor ve eğitim yapamazsın demişti doktor ameliyat olduğumda tedavi süreci 7 8 ayı buluyor![]()
kılolu arkdaslaraı zayıflamak ıcın gonderıyorlar zayıflamazsa curuk dıye teskere eıdyorlar
www.honda-tech.com
Düz tabanım 85/1 askerlik yaptım. Ama acemi birliğinde aldığım Spor yapamazla 1 metre bile koşmadım.Ama benden sonra gelen düz tabanlar için röntgen, rapor vs. istiyorlardı ve sadece Koşu yapamaz veriyorlardı.
Kıvanç düz tabanları askere alıyorlar. Bize kıyafet verirken uzman çavuş orda bir düz taban vardı ayağnı birşeye sokdukdan sonra bir kağıda bastırdılar ve çocuğa bir şey olmaz dediler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)