Olay tam gözümün önünde oldu beylicium en üst katında yemek yiyordum kamyon geçitten geçmeden önce damperi açıldı ve hızla damper geçite çarptı ve geçit yıkıldı damperde koptu.
Printable View
Olay tam gözümün önünde oldu beylicium en üst katında yemek yiyordum kamyon geçitten geçmeden önce damperi açıldı ve hızla damper geçite çarptı ve geçit yıkıldı damperde koptu.
şöförün kafası güzeldi herhalde..o damperi nasıl açık unuturki insan.:confused:damper açık araba sallar kasayı bence o işte başka bir iş var.bende 3 ay çiftçeker man kullandım az çok bilirim kamyonları..o damperin kalkık e5 te seyir halde gitmesine imkan yok:eek:
migrosa doğru digesim wardı vaz geçtim :D
Can kaybı olmaması teselli olmuş.
http://www.facebook.com/photo.php?pi...1112526&ref=mf
burda net belli oluyor neresi olduğu ve trafiğin ne alemde olduğu..
Temel Kamyon Soförü
Kamyon çok yüklü, yükseklik 6 metre... Bir köprüye yaklasiyor.. Köprünün üstünde azami yükseklik 4 metre yaziyor. Temel sagina soluna bakip söylenir:
- Polis yok geçerim
:o
Haberlerde gösteriyordu.Damper açık şekildeyken geçmiş sürücü
KÖPRÜ nezaman açılacak ?
Şöför soğuktan dolayı hidrolik hortumları kendinden basınç yaptı anahtar devreye girdi diyor açıklamasında:beuj: valla önceleride hep fren patladı deyip evlerin çatılarına çıkarlardı bu kamyoncular..halbu ki fren fln patlamazdı çünkü patlayamazdı oyle bir ihtimal yok kamyonlarda..kamyoncular sabahları imdat frenlerin dolmasını beklememek için yola çıkardı ne de olsa yolda giderken doluyor deyip aracı hareket ettirilerdi.sonrası ***** bilindik görüntüler..:Deli:
nasıl bir zihniyettirki damper açık yola çıkabiliyo hadi unuttu diyelim illaki yolda biri uyarmıştır yaa polis hiç mi görmedi polis mi yoktu egzozumuz az öttüğünde dibimize gelmeyi biliyolar damper arızalı olsa o şekilde yola çıkılmaz arkadaş bilerek adam öldürmek istemedir bu....
Hergün kullandığım bir köprüydü.Çok şükür ölen olmamış
Videosuda burada
http://www.youtube.com/watch?v=GQLvpG3sg2Y
Ayrıca inşallah kısa sürede yaparlar çünkü köprü yok diye yürüme yolum bayağı bir fark etti :(
Şimdi Koca Kış Durup Yazın Ortasında yaparlar trafiği *** ederler ben de kumburgaz yollarında kalırımmm
Ölen olmadı şükür. Her akşam o köprüyü kullanıyordum, şimdi servisten bizimkent köprüsünde inmek zorunda kalıyorum biraz daha fazla yürüyorum inş kısa sürede yaparlar :D