Arkadaşlar yine ben ve yine bir araç sorgusu..Aracımı sonunda elimden çıkardım ama bu sefer de asıl sıkıntı olan ne alacaz sorusu gündeme geldi.. Güçlü kuvvetli bir araç istiyorum ve bu araç dizel olmak zorunda.. Uzun yol yapıyorum ara sıra ve benzinli araçların belimi bükecegine kanaat getirdim
Güçlü dizel makinaları araştırdıgımda karşıma hep Seat modelleri çıktı.. En son dayım bi araç buldu.. 2.0 TDI 140 HP ve sanırım 320 NM.. Bu aracın performansı ne durumdadır acaba ? Hiç bilmedigim bir araç.. Motoruna güzel masraf etmeyi düşünüyorum.. Yani harcayacagımız parayla alacagı güçleri sadece kagıt üzerindemi alabiliyor yoksa yerede verebiliyor mu o gücü merak ettigim bir konu.. Ibiza TDI Sport gündemimde olan bi araç.. Leon biraz daha modelli ve 4 kapılı oldugu için kafamı karıştırdı.. 2.0 TDI leon FULL donanım bi araç.. 6 ileri vites.. Performans ciddi araçlarla denk olacak derecede iyileşebilirmi yapılacak işlemlerle ? Bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.. Ibiza TDI sport bildigim bir araç ve harika bi performansı var.. Leon ondan geri kalmaz ise tercihim o yönde olacak gibi..
![]()