Merhabalar, yakın bir arkadaşım Mazda Lantis almak istiyor. Piyasası, yakıtı, parçası, kronik sorunları vs. hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirler mi? Teşekkürler.
Merhabalar, yakın bir arkadaşım Mazda Lantis almak istiyor. Piyasası, yakıtı, parçası, kronik sorunları vs. hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirler mi? Teşekkürler.
Hiç mi bilgisi olan yok?
merhaba arkadaşım bende 2001 yılında vardı.1.8 motor 115 hp.yakıt çok az değildir,ama kullanılmayacak kadar da fazla değildir.kolay kolay arıza açmaz.parçasını japonculardan temin edebiliyordum.(debriyaj,ıvır zıvır.. yağı bujisi ,filtresi zaten bulunur) 2. el piyasası na gelince çok fazla alınıp satılan bi araç değil,ama hastaları vardır.öte yandan binmeye gerçekten güzel bi araç.benden bu kadar. faydalı olabildiysem ne mutlu![]()
bizde zamanında 1.8 otomatik olanı vardı sorun çıkarttığını hatırlamıyorum temizi varsa alınabilir bir araba.hele yokmu o çerçevesiz camları![]()
evet camlar çerçevesiz.vites oranları gereksiz derecede uzun araba ama turbolanırsa iyi olur
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Yakın bi arkadasım 2 sene kadar kullandı.. Benim de inceleme fırsatım olmustu.. Bence 4 kapı olmasına ragmen sportif ruh tasıyan bi otomobil.. Koltukları (oturus pozisyonu,vs) , cercevesiz camları, yüksek devir cevirmesi, gücünün sınıfına göre tatminkar olması, vs vs.. Ben oldukca begenmistim.. Ama söylenildigi gibi 2. el de pek ragbet görmüyor sanırım.. Ama ben alıp binerim, keyfime bakarım diyosan ben almanı tavsiye ederim..
çok teşekkürler cevap veren arkadaşlara. alıp satmayı düşünmüyor zaten, gittiği yere kadar binerim diyordu. spor oluşu zaten onu da en çok cezbeden nokta. tekrar tekrar teşekkürler.
kardeş sen kendinle çelişmissin zaten 2 de 120 gören aracın vitesleri uzun demektir .umarım anlamıssındır ayrıca ilk mesajında böle post yazıp kendini tanıtmadıgın ıcın sana buyuk yada küçük olarak değil genel ortalama yaş kabul edip cvp verdim hadi kolay gelsin sana...
he bu arada bn arabamda 0-5km arası 1ncı vıtes 5-12 arası 2 ye 12-20 arası 3 e kısacası 45 te 5ncı vıtese atıorum ama fabrıka böle bişey demiyor..![]()
1.8 Mazda alınacaksa bence ideali AStina GT dir.Hem Lantis'ten hafif hem daha iyi yol tutuş hemde 115 değil 140lık makina(145hp idi yanlış hatırlamıyorsam) Dirisininde geçerli bir yürürü var.
Bence cok özel bir otomobil, ben her zaman begenirim
Biraz fazla yakar ama donanımı ve görüntüsü gercekten cok iyi![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bursada turboladık xpold garage cem yaptı cok canlar yaktı şakalar yaptı
keyifli bi araba stock olarak kullanımda parasına göre iyidir![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Aferim sana ne kadarda çok şey biliyorsunuz forumlarda yalan yanlış iki yorum okuyup mekanikçi ustası kesildiniz başımıza evet benim kullandığım araç 2. viteste 120 km görüyor demekki vites aralığı çok uzunmuş siz haklısınız ben yanlış kullanıyormuşum aracımı 3. viteste 240 4. viteste 480 5. viteste artık Allah ne verdiyse
yada senin gibi 45 i gördümmü 5. vitese atmak gerek böylelikle vites aralığını düşürmüş oluyoruz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)