aynen..
aldım memnunum. 1 gb ram , led ekran, beyaz rengi gayet şık, performansı çok iyi. 720p de sorun yok. 1080p yi bile çalıştırır sanırım. şarjı 5,5-6 saat arası gidiyor cidden. gayet iyi. 470 tl cabası.
Printable View
cahilliğime verin de; bu netbook - notebook arasındaki farklar nelerdir? netbook daha mı basit oluyor?
abi hava filtresi kadar alet :) olay budur.. gayet kullanışlı. yani defter büyüklüğünde ve eline sığıyor resmen . deve gibi geliyor şuan notebook lar. git vatandan al şu x130 un beyazını rahat et. hem 6 saate yakın giden bir pil hem led ekran her haltı yiyorsun.
bu arada bluetooth u sorun eden olursa yaklaşık 3 tl ye kargo dahil sorununu şurada çözsün.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11866
bende asus eee 1005ha modeli kullanıyorum üstünde 8,5saat yazıyor bana internet müzik 7saat gidiyor. %100 tavsiye ederim. fiyat 630a almıştım. şu an durum ne bilmiyorum. asus şarj konusunu aştı
netten bakılıp sonra gidip alınacak yerler
bimeks.com.tr
teknosa.com.tr
darty.com.tr
mediamarkt
goldpc.com.tr
vatanbilgisayar.com.tr
electroworld.com.tr
vatanbilgisayar.com dan word kart alışveriş yaparsanız %18kdv indirimi var mağazalarda geçerli değil sadece webde :D
ben msi kullaniyorum 1.5 senedir cok memnunum
bak o indirimi bilmiyordum hatta forum ankara da vatanbilgisayar ın bile olduğun bilmiyordum. şimdi baktım hala 2 mağaza görünüyor websitesinde. ben söğütözü vatan dan aldım netbook u ve worldcard a 8 taksitle 469 tl ye aldım.
forum ankara da daha mı indirimli yani ?
harici dvdler ne kadar ufak notebooklar için bilen varmı?
evet yarın işe gidince bakarım indirimin son gunu nezaman bitmişte olabilri mail gelmiştide ben istanbuldayım diye ilgilenmemiştim :D
%20 indirim 8 taksit var sadece notebook uzerine shop ;)
istanbuldaki notebook shop açılışlarıda aynı şekilde oldu %20 indirimli
hatta her mağazanın sattığı ilk 50 adet x130 350tl idi :D
ilginç.. cidden açtım şimdi sordum aynı ürün forum mağazasında 444 lira :)
notebook ile laptop arasındaki farklar nelerdir ?
Biri açıklayabilirmi ? bende düşünüyorumda.
yeni netbook umdan yazıyorum arkadaşlar. vatan bilgisayardan 499 lira etiketle lg x130 aldım....ilk izlenimim hiç fena değil....diğer detayları daha sonra yine konuşuruz....ilgilenen ve fikir veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim....sağolun varolun.
sağolasın soner seninde zamanın gelmiş gibi sanki :))))))) ..... darısı başına diyelimmi...