Arkadaşlar acilinden müzik arşivi geniş olan bi torrent sitesi davetiyesi gönderebilecek olan var mıdır?
Keremposta(at)hotmail.com
Printable View
Arkadaşlar acilinden müzik arşivi geniş olan bi torrent sitesi davetiyesi gönderebilecek olan var mıdır?
Keremposta(at)hotmail.com
Arkadaşlar sağlam bir Türk torrent sitesine üye olan biri varsa beni de davet ederse çok sevinirim.
kakus[AT]hotmail.com.tr
elinde arena tr davetiyesi olan varsa rica edebilirmiyim
yalcingunhan@hotmail.com
elinde arena tr davetiye olan varsa rica edim bende.
orhanguney1907@gmail.com
arena tr için devetiyesi olan varsa bende alabilirmiyim
ffev[at]live.com
Beyler bitturk kullanıyorum ancak aradığım dosyaların bi çoğuna ulaşamıyorum bu sitede. Daha sağlam arşivi olan bi site arıyorum. ArenaTR gibi sitelerin davetiyesi varsa harika olur. Bitturk için de davetiye gönderebilirim.
türkçe paylaşım aranmıyor ise Download music, movies, games, software! The Pirate Bay - The galaxy's most resilient BitTorrent site çok hızlı çok seed olan bi site
Türkçe aramıyorum da, The Prite Bay kapanmadı mı ?
Bu linke de giremedim zaten.
rica etsem yalcingunhan@hotmail.com a yollayabilirmisin
onurdemir0014(at)hotmail.com
Banada Birileri bişeyler göndersin Hayrına :)
Arena Tr , Torrenturk den daha mı büyük ? Ya yıllardır torrenturkden indiriyorum ama bu aralar seed leri çok az... Ya böyle mesela alien 2 1080p komple bluray var 40GB arkadaş 1 seed vardı 3 aydır indiriyorum %50 ye geldi şimdi o seed de gitti sıfır kaldı öyle film deli oldum... Torrentturkden den buyuk varmı bildiğiniz turk torrent sitesi ? Varsa davet alabilirsem muhteşem olur yigitguney@msn.com
turktorrent.eu dan davetiye gönderebilirim isteyen olursa. 12 davetiyem mevcuttur.
gönderir misin
duskdeniz@yahoo.com
Bir davetiye de ben alabilir miyim?
eqemenn@gmail.com
Bu arada arkadaşlar yabancı dizi ve filmler için üyelik vs uğraşmak istemezseniz kat.ph öneririm seedleride özellikle güncel film ve dizilerde gayet iyi.Üyelikli olarakta tabi ki üyeliklerin açık olduğu zamanı yakarsanız favorim zamunda.
bende mümkünse bir davetiye alabilir miyim.
mehmetaytar63@gmail.com
turktorrent davet alanlar ratio oranlarına dikkat etsin.Vur kaç yapmayın.Çünkü ratio larınız size davetiye veren kişiye yansıyor.
mehmetaytar63@gmail.com ve eqemenn@gmail.com davetiye gönderilmiştir. Hit & Run yapmayınız lütfen ;) İndirip kaçarsanız @Yiğit G.nin dediği gibi banada yansıyacaktır.