arenatr davetıyesı lazım banada varmı
arenatr davetıyesı lazım banada varmı
valal ne bileyim herkes zamunda dedi yabancı site olarak
anrea-tr var sevmiyorum orayı paylaşımlarını ayda yılda bir indiriyorum belki bişeyler,teşekkürler zmaunda için![]()
mesela seedbox kullanamıyosun , ratio yükseltmem lazım dersen geçmiş olsun.
yeni çıkan oyunlar önce TL ye düşüyo burdan yarım gün sonra zamundaya gelir.
bluray , remux , 1080p gibi filmler neredeyse yok.
Bide çoluk çombalak herkesin upload yetkisi war
![]()
PSN:dohcvtec99
En iyi yabancı torrent karışık olarak torrentleech , film dizi olarak hdtorrent we hdchina
zamunda bende var fakat nasıl davetiye yolluyacagımı bilmiyorum
arena nın davetiyesini bi arkadaş verdi saolsun burdan ona mahcup olmamak için kaç gündür upload yapmaya uğraşıyorum arenadan hemen son zamunda verdi bi arkadaşım zamunda gibiside olmaz herhalde ne ararsan var![]()
ewet aynen öle brrip çok avantajlı
ama benim ewimde full hd tv im war pc im çok hızlı göz zewkimde çok değerlidir diyen bi çok insan war örnek ben
herneyse ben izler geçerim diosanız brrip iyidir böyle dewam![]()
Kaç ay önce bi davetiye talebinde bulundum bi allahın kulu sallamadı, her gün bakıyorum var mı gönderen diye. Ayıp be.![]()
Instagram: mutusgarage
kademeli sistem war ban yok mesela 0.7nin altına düşersen down yapamıyosun.
Benim tawsiyem 2-3 kişi ortak seedbox alın 10-15 euro ya 1 ayda uploadın bokunu çıkarın. altın , freeleech , %50 leech , bide güncel torrentleri indirip paylaşın 1 ayda 10-15tb. upload yaparsınız.Ondan sonra ratio 1 olması için 10-15tb. down yapmanız gerekecek0.5 olması içinde 20-25tb.
yaklaşık 1 sene up sız takılırsınız.
Ama bunu kaliteli bi sitede yapın (hd china , torrentleech , hdtorrents vb.)
Ratio: 28.48 Bonus: 23.00 Yükleme: 41.73 TB İndirme: 1.47 TB
Size werdiğim öneriyi ben uygulicaktım baktım zewkli gidiyo 6ay seedbox takıldım.Şimdi 3-4 siteden 6-7 aydır up sız takılıyorum![]()
35 günlük arena-tr karnem. artık power user kategorisine yükseldim
Ratio: 4.33 Bonus: 0.00 Yükleme: 75.87 GB İndirme: 17.52 GB seedbox filan nedir bilmem. dosya çekip seed de bırakarak oldu bu D:
altın torrent ve x2 upload olan paylaşımları seviyorum![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)