User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
123 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: S14 Nissan 200SX için Araç Bilgi

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusuf_200sx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    200sx kank bermuda seytan ucgenı 3 ev sat dok ustune yermısın de yemem demez
    Seni imaana gelmiş gördüm Bmw ile hahaha
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

yusufbatırel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tevekkulden kanatlarım cıktı kank

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusuf_200sx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tevekkulden kanatlarım cıktı kank
    hahahahah Allah bozmasın ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Sr22DeT Silvia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en azından şu anki 200sx'lerin %70'i doğru ellere geçti diyebiliriz. ben de 3 sene önce arabayı aldığımda çevremdekiler bana deli gözüyle bakıyordu. motor 2 kere yatak sarmıştı benden önce. ve sorunları vs. devam ediyordu. ama gözümüzü kapadık aldık. hedeflediğimiz masrafların üzerine çıkmadan keyifle binilebilecek bir S13 yaptığıma inanıyorum. kimsenin hakkı da kimse de kalmaz. Tayfun'da düzlüğe çıkacak, ben inanıyorum.
    Arascım aynen kimsenin hakkı, kimsede kalmaz, satanın ismi Hakkı olsa dahi!!!

benim blok daha öncede işlem görmüş rektifiyecinin verdiği bilgi bu krank zaten allaha ömür problem ordan gelmiş..bizde salak salak yukarıyla uğraşıyoruz aşağıda deprem olmak üzere haberimiz yok parayı yukarıya neden 4binde yığılıyor, neden şunu yapıyor, bunu yapıyorlara bakıyorduk..hayırlısıyla en güzel hale getireceğim gücüm yettiğince..
    s14a Silvia is Loading % 99.9..

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten kötü bir durum sizin yaşadığınız.. Ama bu tutkuyla devam ederseniz sonuçları çok iyi olacak eminim Hazır böyle bir konu varken sormak isterim.. Satılık ve güvenilebilecek kaç tane sx kaldı ? S13-S14 farketmez..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten kötü bir durum sizin yaşadığınız.. Ama bu tutkuyla devam ederseniz sonuçları çok iyi olacak eminim Hazır böyle bir konu varken sormak isterim.. Satılık ve güvenilebilecek kaç tane sx kaldı ? S13-S14 farketmez..
    Bu tamamen sana kalan bir durum aslında..alıp düz binmek istiyorsan var temizleri, alıp yaparım beni yansıtır dersen zamanlada yarışmıyorum dersen ki benim durumum öyle oldu 4 ayda sadece 5 kez bindim ve onun varlığını bilmek ve sorunsuzlukla uğraştığınızı bilerek onu yaşamak başka bir duygu..var mı var..yürüyecek mi? evet oda sana bağlı..eski sahipleri sadece almış Sprey boyayı eline sinyallerini boyamış onlar için bu yeterli gelmiş mesela

motorla uğraşmaya gerek yok dedim yine sx alırım onu sökerim motorunu atarım diğeride yedek parça arabası olur dediğimde oldu..bilinmeyen bir sx alınıyorsa kompresör değerleri normal gelsede (benimki gibi) varsa imkanın maddi olarak hemen soydur motoru baksınlar ne yapılmış? ölçtür rektifiyecide içindeki malzemeleri, krank taşlanmış mı? yataklar kaçlık kullanılmış? bende 7 lik yatak çıktı mesela rektifiyeci oh maşallah dedi, 5 lik bile fazla gelirken sx e

sx ini toplayıp satan tanıdıklarım var rakamlar 25 ten başlıyor, yapılan işlemlere göre aracın yüklü olduğu duruma göre 58 e kadar gidiyor.. alıp tek vida dahi koymana gerek kalmıyor yüksek rakamlı sx lere..ne yaparsın, belki koltuk vs şeyleri değişirsin zevkine göre..

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim ben yardımınız için.. Ben aynı şeyleri her otomobile bindiğimde yaşıyorum aslında.. Ama tabi hayallerimde Honda var.. SX'i başka bir arkadaşım için sormuştum.. O da sizin gibi böyle kötü duruma düşsün istemiyorum.. Çünkü sanmıyorum ki kol çıkardığında o arabayı tekrar toplayabilsin Çok teşekkür ederim yardımınız için.. Seviyorum tutkulu insanları ya Her şey çok farklı oluyor o zaman.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim ben yardımınız için.. Ben aynı şeyleri her otomobile bindiğimde yaşıyorum aslında.. Ama tabi hayallerimde Honda var.. SX'i başka bir arkadaşım için sormuştum.. O da sizin gibi böyle kötü duruma düşsün istemiyorum.. Çünkü sanmıyorum ki kol çıkardığında o arabayı tekrar toplayabilsin Çok teşekkür ederim yardımınız için.. Seviyorum tutkulu insanları ya Her şey çok farklı oluyor o zaman.
    eğer yavaş yavaş toplamak istiyorum derse o konuda bildiğim motorsuz bir araç var 10.tl ye kasayı alırsınız koyarsınız kenara sonra elinize geçtikçe eksikleri tamamlanır ve sx e belki toplamda 25 harcarsınız ama o sx i de kazanmış oluruz aramıza

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Aydın- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baştan sona okudum yazınızı gerçekten üzücü bir durum, aracı satan kişide gerçekten kusura bakmayın yaşı benden büyük olmasına rağmen bunu yazıcam çok yüzsüzmüş Tabi sizde bir yandan bu kadar güvenmekle çok büyük hata yapmışsınız. En önemlisi arabayı biryere göstermemişsiniz. İkincisi 2 yıldır bende demiş ve siz noterde elinizdeki kağıt parçasına bakma gereği görmemişsiniz. Zaten orda anlasanız 3 aydır bu kişide bu araba direk kıllanırdınız hem yalan söylemesinden hemde neden 3 ayda hemen satıyor bu arabayı ! Diğer bir taraftan forumda aracı sormak için açılan bu konuya aracın sahibi yazdığında profiline girip açılan konulara baksanız direk anlayacaksınız herşeyi

Tarih : 22-07-2009, 10:27 şuan sizin sahip olduğunuz aracı almadan önce arkadaşınız yaptığı gibi foruma danışmış tabi pata küte bir girişle

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=33691

Tarih : 08-08-2009, 18:13 aracı almış ve fotoları paylaşmış

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=34661

Çok ufak bir araştırma gerekiyormuş bu kadar talihsizlik yaşamamanız için
    Tabi tekrarlıyorum yapılan çok büyük terbiyesizlikmiş

Allah yardımcınız olsun ve sabır versin...
    iş yoğunluğundan yapılan yorumları tek tek okuma fırsatı yakalayamamıştım, dün izin günümde yazılanları okumak istedim. bu forum sitesine daha önce üye olabilseydim o zaman dediğiniz gibi araç için yazılan çizilenleri de görebilirdim..

Hakkı'nın aracı alırken yaptığı yorumlar olsun, aracı tanıyıp bilgi verenlerin yaptığı yorumlar olsun, honda ile 200sx i toplamak adına yapılan yorumlar olsun bunları okudum ama aracı almaya niyetlenen ve sonrasında her şeyi ile ilgilenecek miş gibi konuşan Hakkı ''arkadaşlar ne olursa olsun alıcam bu arabayı gerekirse gece gündüz çalışıp toplıycam çiçek gibi yapıcam tam anlamıyla JDM oluncaya kadar durmak yok..
    hayallerimin arabasına bu kadar yaklaşmışken duramam,salı günü gidiyorum.motoruna baktırıcam serviste. ufak tefek eksikleri var zaten iç döşemede bir kaç yırtık ön camda hafif çatlak. bakalım fiyatı biraz daha düşürebilirsem kar kardır. Allah yardımcı olsun bana artık'' demiş. satarken de ''kentkonuttan ev alıcam taksitle Allah izin verirse o yüzden nakit sıkıntım var, ara ödemesi için nakit lazım, araba satılmazsa kredi çekmek zorunda kalıcam o yüzden araç ucuza gidiyor gerçekten..bir takas teklifi alıyorum benim kafamda eg civic vardı takas için ama bakalım hayırlısı artık'' demiş.. burada ki sıkıntısının sebebi ev miş gibi gösteren Hakkı 2.satırda ise kafamda civic var takas makas diyor tezatlığın böylesi sadece Hakkı da olur der ki ''aracın 2 senelik sahibiyim'', sonra bulursun yalanını, ona da der ki ''ben sana 2 senelik sahibiyim demedim, 1 senelik sahibiyimdir felan'' dedim

Aracı alır almaz ilk iş olarak sinyal değiştirmek adına yorumlar yapan kişi, parasına kıyıp sinyal almıyor ve sprey boya, ve film alıp tampon ve çamurluk sinyallerini boyuyor..ve nedense aracı almadan bu araç hakkında bilgi toplamak istediğinde ona akıl verenlere de kulak vermemiş ve aracı alır almaz satışa koymuş.

Aracı bana satarken nissan yetkili servisine soktuğunu aracın sorunlarının sadece ve sadece 4 probleme sahip olduğunu söyleyen satıcı; turbo değişimi,korna sigortası (aracın korna sigortası üzerinde vardı,direksiyonun sökülmesi gerekiyordu), sürücü ayna ayarı (elektrik tertibatı olmayan bir aynaya Hakkı nasıl ayar yapmayı düşünüyorsa?) ve hararet göstergesi..

bunlara müdahale edilmesi sonucunda, sorunsuz bir araç olacağını belirtmişti. oysa sorunların bitmediğini ve aracın öncesinden kaynaklanan eksiklerini dile getirince bunları pek umursamadan ''bendeyken yoktu, 2.el araç alıyorsun,tabi olacak bir şeyler'' demeye başladı. oysa aracı baştan yaratmak gerektiğini bildiği için, ilanını süsleyerek sadece turbosu eksik, şanzımanı,kaportası her şeyi pırıl pırıl diyerek, aracı bilmeyene satmak ona daha cazip gelmiştir. Aracı alıcının servise götürüp gösterelim isteğine ise saçma tepkiler vererek bunu engellemişti. O bu aracı alırken yazmış ya foruma yukarıda da bir alıntısını yaptım o cümlenin ''motoruna baktırıcam serviste, fiyatı biraz daha düşürebilirsem kar kardır'' demiş

Tecrübe oldu..bu yazıları bana bulup çıkartmanız bile adamın nasıl biri olduğunu ve burada bu forumda yine bu şekilde adımlar atarak hareket edeceğini de görmenizi sağlayacaktır.. Hayat bu, çekirge bir sıçrar iki sıçrar diyorum

toonch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi burdan çıkarımımız.
    UCUZ PAHALIDIR.
    Bazen istisnai durumlar oluyor ama genelde geçerli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tafi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iş yoğunluğundan yapılan yorumları tek tek okuma fırsatı yakalayamamıştım, dün izin günümde yazılanları okumak istedim. bu forum sitesine daha önce üye olabilseydim o zaman dediğiniz gibi araç için yazılan çizilenleri de görebilirdim..

Hakkı'nın aracı alırken yaptığı yorumlar olsun, aracı tanıyıp bilgi verenlerin yaptığı yorumlar olsun, honda ile 200sx i toplamak adına yapılan yorumlar olsun bunları okudum ama aracı almaya niyetlenen ve sonrasında her şeyi ile ilgilenecek miş gibi konuşan Hakkı ''arkadaşlar ne olursa olsun alıcam bu arabayı gerekirse gece gündüz çalışıp toplıycam çiçek gibi yapıcam tam anlamıyla JDM oluncaya kadar durmak yok..
    hayallerimin arabasına bu kadar yaklaşmışken duramam,salı günü gidiyorum.motoruna baktırıcam serviste. ufak tefek eksikleri var zaten iç döşemede bir kaç yırtık ön camda hafif çatlak. bakalım fiyatı biraz daha düşürebilirsem kar kardır. Allah yardımcı olsun bana artık'' demiş. satarken de ''kentkonuttan ev alıcam taksitle Allah izin verirse o yüzden nakit sıkıntım var, ara ödemesi için nakit lazım, araba satılmazsa kredi çekmek zorunda kalıcam o yüzden araç ucuza gidiyor gerçekten..bir takas teklifi alıyorum benim kafamda eg civic vardı takas için ama bakalım hayırlısı artık'' demiş.. burada ki sıkıntısının sebebi ev miş gibi gösteren Hakkı 2.satırda ise kafamda civic var takas makas diyor tezatlığın böylesi sadece Hakkı da olur der ki ''aracın 2 senelik sahibiyim'', sonra bulursun yalanını, ona da der ki ''ben sana 2 senelik sahibiyim demedim, 1 senelik sahibiyimdir felan'' dedim

Aracı alır almaz ilk iş olarak sinyal değiştirmek adına yorumlar yapan kişi, parasına kıyıp sinyal almıyor ve sprey boya, ve film alıp tampon ve çamurluk sinyallerini boyuyor..ve nedense aracı almadan bu araç hakkında bilgi toplamak istediğinde ona akıl verenlere de kulak vermemiş ve aracı alır almaz satışa koymuş.

Aracı bana satarken nissan yetkili servisine soktuğunu aracın sorunlarının sadece ve sadece 4 probleme sahip olduğunu söyleyen satıcı; turbo değişimi,korna sigortası (aracın korna sigortası üzerinde vardı,direksiyonun sökülmesi gerekiyordu), sürücü ayna ayarı (elektrik tertibatı olmayan bir aynaya Hakkı nasıl ayar yapmayı düşünüyorsa?) ve hararet göstergesi..

bunlara müdahale edilmesi sonucunda, sorunsuz bir araç olacağını belirtmişti. oysa sorunların bitmediğini ve aracın öncesinden kaynaklanan eksiklerini dile getirince bunları pek umursamadan ''bendeyken yoktu, 2.el araç alıyorsun,tabi olacak bir şeyler'' demeye başladı. oysa aracı baştan yaratmak gerektiğini bildiği için, ilanını süsleyerek sadece turbosu eksik, şanzımanı,kaportası her şeyi pırıl pırıl diyerek, aracı bilmeyene satmak ona daha cazip gelmiştir. Aracı alıcının servise götürüp gösterelim isteğine ise saçma tepkiler vererek bunu engellemişti. O bu aracı alırken yazmış ya foruma yukarıda da bir alıntısını yaptım o cümlenin ''motoruna baktırıcam serviste, fiyatı biraz daha düşürebilirsem kar kardır'' demiş

Tecrübe oldu..bu yazıları bana bulup çıkartmanız bile adamın nasıl biri olduğunu ve burada bu forumda yine bu şekilde adımlar atarak hareket edeceğini de görmenizi sağlayacaktır.. Hayat bu, çekirge bir sıçrar iki sıçrar diyorum
    Aynen Zaten o açtığı konularda dikkat ederseniz foruma paldır küldür bir giriş yapmış ve tepki çekmiş İlk baştan daha falso yani Tekrardan Allah sabır versin diyorum size, inş herşey istediğiniz gibi sonuçlanır ki ben önemli olanın insanın temiz kalpliliği olduğuna inanıyorum sonunda çiçek gibi bir 200sx e mutlu mesut bineceksiniz inş Satışı yapan kişide hayatının sonuna kadar böyle hep işleri ters gider aldığı elinde patlar emin olun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ve bu insanlıktan nasibini almamış, hala foruma giriyor, bunları okuyor ve ağzını açıp bir kelime edemiyor. yazıklar olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe-E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ve bu insanlıktan nasibini almamış, hala foruma giriyor, bunları okuyor ve ağzını açıp bir kelime edemiyor. yazıklar olsun.
    Şimdi Hakkı Ben diye arayan biri oldu,26 Nisanda ödicem dediğin senedin vardı 4 Mayıs oldu diye konuya girdi. 3.dk da dedim ki sen Hakkı değilsin yok nezle oldum dedi geç onu dedim, Avukatıyım da karar kıldı..

Avukatı olduğunu idda eden kişi diyor ki, borcunu ödemezsen 3 gün müddet, sonra yasal yollara başvuracağız. Sende yasal yollardan hakkını savunursun bu 1000tl lik senet (aslında 840tl olan borç) sana 3000tl ye patlar..

Yani telefonda konuşmaya cürret edemeyn Hakkı şahsiyeti, kalkıp beni elinde ki senetle aratabiliyor bana borcun var öde şeklinde..Hakkıyı aradığımda da telefonuna cevap bile vermeyen,msjlarıma da geri dönmeyen Hakkı şimdi bu yollarda

Yazık yani Hakkı telefonunu açmayınca, msj atmıştım daha motor kırılmadan öncesiydi..''aracın sorunları 26 Nisana kadar biterse sana ödeme yaparım ama yine 840tl yapmam, bi rakam belirler onu yparım, çünkü kusurlu mal sattın bana, aracı servise götürmeme müsade etmedin acelem var şuyum var buyum var ne kadar saçma zaten araba sağlam,bişey olursa ben burdayım'' diyerek geçiştirme şekliyle aracı sattı ve şimdi pozisyonumuz bu..

İnsan evladı biraz ne nediri bilecek, adama diyorum şanzımanında bile sorun yok dediğin aracın debriyajı bitik çıktı bana sadece o 650 tl ye takması çıkartması işçiliği ile maloldu, bunların haricinde yapılan camlarıdır, aynasıdır, kapı kilitleme sorunudur ıvır zıvırlar toplamında sana olan borcumu zaten aştı bu rakamlar..

Sen bana hala borcun var diyorsun, servise gidilseydi orada denmiyecekmiydi camlar sahte,merkezi kilit arızalı,kapı kilit arızalı,ayna elektrik tesisatı yok,direksiyon üstünden korna arızalı vs vs denince ''Hakkı fiyatı kır'' denmiyecekmiydi? ortada bir rakamda anlaşılıp bende ona karşı bu senetle uğraşmayacak, şuan ki gibi kağıt üstünde borçlu kalmayacaktım..

3aylık sahibiyken,2 senelik sahibiyim diyerek bana aracı hakkında güven verip işini kısa yoldan çözmeye çalışıyor, ama karşıma bu şekilde yüzsüzlüklede çıkabiliyor hatta çıkamıyor ''BEN HAKKI''diye başkasına aratıp, borcunu ver diyebiliyor

Sen nasıl bir yüzsüz insan evladısın bilemiyorum ki Hakkı?

Yani yaptığın her adım bir yalan dolan..Avukatıda Hakkıdan aldığı bilgiyle konuşmaya çalışıyor diyor ki ''Ben nerden bilcem senin 2 bar basınç açıp motor kırmadığını'' ne barı dedim arabada turbo saati bile takılı değil adam bar diyor diyo ''ne bilelim 200 basmadığını?'' yani demekki 200 basınca arabanın motoru kırılcakmış ona eminler ki bu 200 sorusuyla geliyorlar..resimde 260 a dayanmış bi foto vardı ilanında bu araba 260 çevirdimi yani dedim evet diyo, aldığım araba 160ta intercooler borularını fırlatan bir araçtı nasıl çevirdiler bu kadranı aklım almadı bunu..hele ki aldığı aracın turbosu arızalıyken ?

he birde diyorum ki 2 senelik sahibiyim diyor bana dediğimde sayın avukat ''nerden biliyorsun belki aracı 2 sene önce aldı ama satışını yeni aldı 3 ay önce yani? olamaz mı'' diyor diyorum Techturkey de konu açmış aldığı tarih var

Bu gibi kumpas cevaplarımda sıkışınca, ben işimi yaparım, parayı tahsil ederim. ''2 nizde babamın oğlu değilsiniz'' demeye getirdi 19dk sonunda kapadı, çok işi varmış, telefonda ki sesi tanımaynca ''Hakkı yım ben' diye arayan Avukatın

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla geçmiş olsun hakkının yaptığı iş iş deil ma sndede hata var.neden diceksin cunku kontrol etmeden senede ımza atmıssın gecmıs olsun ma hakkının yaptıgıda denyoluk kendısı hıc kusura bakmasın arkadas gecen ay araba sattım arabanın camı dusuodu bnzın gostergesı hararetı ve klıması bozuktu her gelenede soluodum artı fıyatta ındırım ısteyene de yapmıodum cunku araç bu fıyat bu geçmiş olsun tekrar.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla geçmiş olsun hakkının yaptığı iş iş deil ma sndede hata var.neden diceksin cunku kontrol etmeden senede ımza atmıssın gecmıs olsun ma hakkının yaptıgıda denyoluk kendısı hıc kusura bakmasın arkadas gecen ay araba sattım arabanın camı dusuodu bnzın gostergesı hararetı ve klıması bozuktu her gelenede soluodum artı fıyatta ındırım ısteyene de yapmıodum cunku araç bu fıyat bu geçmiş olsun tekrar.
    benim yapabileceğim bir durum yoktu bunda..benim ilk aracımdı ve sözle yola çıktık..

onu hiç tanımıyorken gidip 1500tl eline para saydım ilanı kaldır dedim yanından ayrıldım 8-10gün sonra yine gittim 4700 saydım verdim toplam 20 22 gün içinde aracın alımını yapacağım gün 29 aralık arıyorum 28inde gel yarın buraya servise gidelim baktıralım diyorum yok zamanım, bu kadar saçma bir şey olurmuymuş falanmış filanmış zaten aracın sorunu sadece turboymuş deniyor arabanın yanına geliyoruz alım satım yapıldıktan sonra ve marş basıyor yola çıkıyorum..

hikayem bu elimdede 20 şubata senet var 840tl borcum var, senet 1000tl lik yani 840daha vericem şubata ve bitecek borcum.. tabi ben keko aracın sadece turbosunda sorun var sanıyorum o an yaptığı 2 senelik sahibiyimleri vs konuşmaları + aramızda sözlü para alışverişlerine dayanarak, bir güven ve samimiyete dayanarak ''dediği gibidir''e getiriyor iç sesim, yanılmış ama..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    servis motor içinde olanları elbet göremeyecekti ama en azından debriyajıdır merkezi kilittir arka ve yan camların orj olmadığıdır bu sebeple kapı camının oturmayacağıdır, arabanın kapıları ayrı ayrı kilitlenmesidir,ayna elektrik tesisatıdır,benzin ve hararet ibresinin,direksiyon kornasıdır,fren balatasıdır vs vs bunlar ortaya çıkacaktı ki bunlara ben para verdim ve hakkını alacağı borcun 3 katına çıktı bunlar.. bunların yanında üst kapakta egzantrikler bitik çıktı, iticilerine tırnaklarına kadar herşey yenilenmek zorunda çünkü ilanında ki gibi sadece turbosu arızalı bu aracın

swalios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kişi ben mi oluyorum ?

@Tafi
    Bu arada aracınızın resimlerine baya bir süre önce facebookta denk gelmiştim kol çıkarttığını görünce cidden çok üzülmüştüm.Ancak burada okuduğuma göre problemler bir tek kol çıkartma değilmiş.O sx toplandığında çok şanslı bir sx olacak çünkü onun kahrını severek çeken bir sahibi var.Umarım daha fazla zorlukla karşılaşmazsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı swalios Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kişi ben mi oluyorum ?

@Tafi
    Bu arada aracınızın resimlerine baya bir süre önce facebookta denk gelmiştim kol çıkarttığını görünce cidden çok üzülmüştüm.Ancak burada okuduğuma göre problemler bir tek kol çıkartma değilmiş.O sx toplandığında çok şanslı bir sx olacak çünkü onun kahrını severek çeken bir sahibi var.Umarım daha fazla zorlukla karşılaşmazsınız.
    kol çıkarttıran benim ona derdi bitmedi aylarca bilinmez bir araçla uğraştı jdm servis bitti denilince alıp hep kursağımda kaldı,oysa ben gerçekten bitmiş bir araç istiyordum bu sebeple zamana karşı bir sorunumda yoktu..başta kandırılmış olmak satıcı tarfından beni bozguna uğrattı camların felan orj olmamasını bile aracın kapısı kapanmadığında camcı tarafından öğrendim,yani daha neler neler..ben arabada hep bilinmeyen bir sorun çıktı debriyajlar vs şeyler satıcının kusurlarıdır ama mekanik sorun varmı zaten satıcıda bilemezdi eğer içini açtırmadıysa..

benim ona çüşşş dediğim nokta yani indi bindi yaparken araç sahibi tarafından bilinen sorunlarının bana ''sadece turbo alcan bide kornanın sigortası atık'' şeklinde basite indirilerek al paşa paşa bine getirilerek satılmasıydı..

sorunları bitmiş gibi görünen araç artan sorunlarla yola devam edince bende dedim kırılsın sıfırdan başlanır ne nedir bilirim aklımda kalmaz şimdi neresi cortlicak diye korkarak binmem arabaya mantığında bu hale geldi araç..zaten kırılmasa bile açıldığında motor krank cok taslanmıs denılınce ıcerde ıvır zıvır ne varsa cope gıdecektı ust kapak dagıl..taslanmıs daha once egzantrıkler bıtık cıktı ıtıcıler sıkısmıs tırnaklar copluk olmus vs vs..

pısman degılım aracı aldıgıma onu sevıyorum ve o benımle eskıyecek..sevmedıgım sey yalanlar ve dolanlar...

yavuz_ozaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tayfun kardeşim çok büyük geçmiş olsun 200sx in hikayesini okudum seninlede telefonda konuşmuştuk bunları. Her şey olmuş bitmiş bu sana büyük bir araç deneyimi oldu diye düşün ayrıca arabanı baştan aşağıya yapıyorsun ve her yerinde parmak izin olacak emin ol bitirip bindiğinde aracına emeğinin verdiği gönül rahatlığıyla bineceksin vede geçmişi unutacaksın. Bu arada araç bitince koç kesmeyi unutma kaportanın üzerine kanından sür

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)