Konuyu hortlatıyorum Özür dilerim .
Kibristan çarşamba günü 5 tane içki getirdim ve bunlara yasa dahilinde el konuldu . Herhangi bir vergi ödeyip bu içkileri Gümrükten alma şansım nedir ?
Konuyu hortlatıyorum Özür dilerim .
Kibristan çarşamba günü 5 tane içki getirdim ve bunlara yasa dahilinde el konuldu . Herhangi bir vergi ödeyip bu içkileri Gümrükten alma şansım nedir ?
Geri kıbrısa dönerken alabiliyorsun ama belirli bir süresi var diye hatırlıyorum. Babam kıbrıstan alanyaya gelirken 4 tane bırakmıştı geri almadık. Ben uçakla gelirken ayrı ayrı valizlerde toplam 9 tane getirdim sıkıntı olmamıştı. Ama vergi ödeyip alma muhabbeti yok diye biliyorum
07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI
atatürkten başka yere gidiceksen limiti geçmemekte fayda var...sana bi rapor gibi bisey vermiş olmaları lazım türkiyeden çıkarken onunla içkileri alabiliyorsun...60 lira cezası var (tanesine mi total mi bilmiyorum onu)
el valizinize aldiginiz her turlu sivinin kurallar dahilinde paketlenmis olmasi gerekiyor.
Ben free shoptan Arap Rakisi almistim butun kontrolleri gectim. Ic aktarma da firlamanin biri cantanizda kurallara uygun paketlenmemis bir sivi sisesi var diye laga luga etti ben de al o zaman sen ic diye gence verdim...
Uluslararasi kontrol noktasini gecmisim. Ulkemdeki ic hatlar kontrol noktasini gecemedim..
Ayrica ucaga binerken yaninda parfum tasiyan arkadaslar varsa 100ml uzeri yasak bundan dolayi 200ml lik aqua di giomu butun ucaktaki yolculara sikmak zorunda kaldim..
Alltaki etiketini sokun hacim yazan...
Ozetle, el valizinize aldiginiz sivilara ile ilgili kisitlanma var... Ozellikle alkollu olanlar icin....
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
güncelto
kıbrısa gidicem yarın. 2lt mi son durumda sınır? bir de paketleme nasıl olmalı? özel bi şekli var mdıır?
Free shoptan 1 lt ağır 1 lt hafif alkollu alabilirsiniz tek pasaporttan. Ama gümrükden vergisiz geçirme hakkı adam başı toplam 4 lt
şehir merkezinden toplam 4 litre alabiliyor muyuz? yukarıda 2 lt denmiş ama
Ben 4 şişe birer litrelik yanında da ufak şişe alkoller birde kurukafa şeklinde orta boy getirdim 4 karton sigara,tekli olarak da 4-5 sigara getirdim bavula paketlemiştim güzelce.Herhangi bir sorun olmadı kontrolede takılmadım.![]()
dasestar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)