At Yarışı nasıl oynanır.? ögrenmek istiyorum.o site ,bu site nasıl oynanacagına dair bir bilgi bulamadım.
Teşekkürler.
At Yarışı nasıl oynanır.? ögrenmek istiyorum.o site ,bu site nasıl oynanacagına dair bir bilgi bulamadım.
Teşekkürler.
hacı at yarışı sakat git sayısal felan oyna iddaa oynada at yarışına sararsan uykunda bile beygir sesi çıkarırsın mazallah
bak sana bi muştu smileyi göndereyim kendine gel![]()
bence hiç öğrenme bende bilmiyorum öğrenmemde.adam yakın akrabasını tanımıyorken bütün jokeyleri atları tanıyor.kaç kg lar hangi pistte daha iyiler kaç mt de daha iyi .
sanat gibi yatam hastalık ya
barnak bassam olurmu ?
nick name gibi bir arkadaş sanırım korkulu rüya gibi
korkuyorum yakında "çocuk nasıl bakarım" falan konular açılacak.
Samsa
bizim mahallede bi amca var ankaradaysan tanısdırıyım seni onla
ck degil 6 7 yıl evel kadar altında vectra b vardı kendi evi vardı gül gibi karısı 2 tane cocugu vardı simdi etrafda geziyo aylak aylak karısından bosandı insaatlarda yatıyo :A nöterde müdür gibi bi şeydi ordan atıldı gezyo simdi neiş olsa yaparım rulezhastalıga baglama derim sana git idda sayısal devam ama 6lı cok sakat
yaw at yarışı öğrenene kadar sana hayatta yaşamını güzelleştirecek şeyler öğren.. ne bileyim yabancı dil öğren, bir müzik aleti çalmayı öğren.. at yarışından kim ne kazanmışta sen kazanacaksın?
Google 7 Eylül 1998 de kurulmuştur.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şimdi ganyan bayiine gidiyosun bi kupon yapıyosun.. Heyecanla yarışı izliyosun.. Ilk ayaktan yada 3 4 5 te yatıyosun.. Bu kısır döngü halinde bi müddet devam ediyo tabi bu kısır döngü devam ederken parada tek taraflı gidiyor.. Yeri geliyor giden paraların 10'da biri etmeyecek kadar 1 kupon yakalıyosun sonra zaten öğrendiğini anlıyosun![]()
bnce atlarla yakın ılgılenmelısın
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)