Dreambox u legal olarak nereden alabiliyoruz?
Printable View
Dreambox u legal olarak nereden alabiliyoruz?
valla bence evde bır nextstar bırde dıgıturk olacak mıssss..bende oyle
2-3 ay evvel cebıme gelen msgla beraber 9.90 olan paketıme lig tv alırsam +19.90 dedıler gectım o zamandan berı lıgtv de acık aylık sadece 29.90 verıyorum..
Ama dreambox ta LigTv yok dimi?
kartını takıp izleyebilrsin ;) dreambox konusu vardı aslında aratsan çıkabilir
veya illegal yoldan kart paylaşımı yapanlardan satın alabilyorsun lig tv vs gibi şeyleri
zaten internet üzerinden çozuyor sürekli net olması zorunluluğu var internet giderse yayında gider sadece normal kanalları izlersin uydudaki
bir araştırayım en iyisi :D
Digitürk ve dsmarta para kaptırmayın alın dreambox + bide 1.5 mt lik motorlu çanak
aynı anda 3000+ kanalınız olsun dreambozla server satın alırsanız hertürlü kanalı şifresiz izleyebilirisniz. Lig tv yi bile hd izliyorum
valla birşey söyleyeyimmi daha önce senelerce digitürk kullanmış biri olarak gene en mantıklısı o bence .
3000 tane kanal olması bence hikaye ,
isterse 100bin tane olsun ,seyretmedikten sonra bir anlamı yok ,
çoğu abidik gubidik kanal ,
neyce konuştukları bile belli olmayan yayınlar ,ingilizce olsa bi nebze ,
sonuçta dreambox ta bedava değil ,
digi de tüm dizi ve filmler alt yazı veya dublaj hemde kalite dublaj hatırladığım kadarıyla , benim umrumda değil digi , dsmart falan sadece benim görüşüm bu ,
digiturk kat kat daha iyi bence d smarttan
digiturk dün neredeyse hiç yoktu, telefonlarıda kapalıydı:)
Dsmart HD aydan aya baş vurdum ama nedense cihaz yokmuş tabi 49tl ücret hikaye :) maksat dikkat çekmek sanırım
Bende 5 senelik digi üyesiydim en son aylık 50 küsur tl para ödüyordum
dreambox ta il yatırım maliyeti var ondan sonra senelik 200 lira bi ücretle tüm kanallar açık.
Son olarak dizi ve flimlerde alt yazı varsa zaten dreamde izliyorsun aktif yapa pasif yapabiliryorsun, en güzel yanıda astra uydusunda sevdiğin bi flim denk geldi kendin alt yazı yükleyebiliyorsun.
www.turkeyforum.com
adresinde tüm uydu cihazları ile ilgili detaylı bilgi var
dreamox hd800 ve hd8000 var. 8000 baya bi tuzlu piaysada genelde 800 kullanılıyor
Maçtan sonra özetleri izliyorum hem sadece önemli anları görüyorum hem param cebimde kalıyor..tavsiye ederim :D
Dreambox u şu an çalışan varmı. Bendekiden tüm kanallar oke bi lig tv sorun. Bu arızadan sonra oldu.