User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
56 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Mercedes 230.4 - 230.6 Hakkında..

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Mercedes 230.4 - 230.6 Hakkında..

Millet son zamanlarda biraz klasik tarzı olarak 230.4 - 230.6 araçlara sarmış bulunmaktayım..

Sağda solda devamlı inceler hale gelmeye başladım ve bir araç alıp (çok dökük olmamak şartı) yavaş yavaş gereken tadilatları en güzel şekilde gerçekleştirerek hsonu gezmelerinde falan kullanmak istiyorum, özel bir araç olmasını düşünüyorum.

Aklımdan daha çok otomatik almak geçiyor ancak ***** 75-77 model araç illaki eski vs.. Bilgisi olan arkadaşlar mutlaka vardır bu konuda ne düşünürler..? Otomatik yada manuel olarak ve ekstra bilgileriniz varsa lütfen paylaşın..

"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakımlı olmadıkça illaki otomatik şanzımanlarda sorun cıkar benimde cok hoşuma gider bundan bi 11 12 sene önce bizde de 230.6 vardı sarısından gerçekten hala gördükce dönüp bakarım bu mercedeslere bence almışken manuel al

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Klasik gibi de güzel olur kardesim ama böyle de pek bi güzel olur

Apaciler dolusur gezeriz de

@premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakın bir arkadaşımın 230.6 vardı, uğraşmıştık biraz, çok zevkli bir araçtır. benim tavsiyem almışken 6 silindir al, sesi falan bambaşka. kolay değişebilen kaporta parçalarında çürük olması çok mühim değil, ama bagaj içine ve kaputu açıp ön şasi kollarına bakıp çürük olmamasına dikkat et derim. aracın kilometresinin düşük olması iyi olduğu anlamına gelmez, almadan önce mutlak sür dene derim, otomatik vitesi çok zevklidir bulabilirsen ondan olsun derim.
    sahibindende bu gün bu ilana denk geldim, fiyatı makul gelirse harika görünüyor araç:
    http://www.sahibinden.com/sifirindan...promotion_hpva

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gercekten harika görünüyor ama fiyat düsündürücü
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şener şen in banker mahmut filmindeki arabdanmı bu kanka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla benimde var boyle bir fantezim ama denildiği gibi araçlar cidden çok eski , ciddi zaman ve para harcanması gerekecek...

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok ugrastirir hatta arabadan ciddi anlamda sogutur...Amerika da bir arkadasim topladi 1992 300d...Sorunlari bitmedi gitti ve dunyalari harcadi...Bunun da farkli olacagini sanmiyorum.

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Arrow

230 ve ya 280 CE'de güzel olabilir hem yeni biraz daha klasik ve spor..
    http://www.sahibinden.com/meraklisin...XQQdisplayitem
    not:mümkünse hidrolik direksiyon bulmaya çalışın
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakın bir arkadaşımın 230.6 vardı, uğraşmıştık biraz, çok zevkli bir araçtır. benim tavsiyem almışken 6 silindir al, sesi falan bambaşka. kolay değişebilen kaporta parçalarında çürük olması çok mühim değil, ama bagaj içine ve kaputu açıp ön şasi kollarına bakıp çürük olmamasına dikkat et derim. aracın kilometresinin düşük olması iyi olduğu anlamına gelmez, almadan önce mutlak sür dene derim, otomatik vitesi çok zevklidir bulabilirsen ondan olsun derim.
    sahibindende bu gün bu ilana denk geldim, fiyatı makul gelirse harika görünüyor araç:

çok güzelmiş ya

ama çok uğraştıma ihtimali var ben ozellikle otomatik tercih ederdim düz vites ve mercedesi bir araya kafamda getiremiyorm ama masrafıda çok iyiolur otomatiğin

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka benımde vosvos hayalım var
    kırmızı harıka duruyor gercekten..
    bırde bu ısler sabır ısı adamı delırtır sanayıde ustalar

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla linkde ki araca bende geçen gün baktım hakikaten güzel...230.6 al 4 silindirliler olmaz..
    ciddi yakar..ama ne bileyim kullanımı falan çok güzel..umarım hevesin geçmeden güzel birşey yakalarsın..
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 tane 200 1 tane de 230 vardı hepsi düz vites...parça sorunu yaşamadık çok fazla bursa'da bile bir şekilde buluyorduk parçalarını...aşırı benzin harcar lpg de çözüm olmaz ona rağmen güzel yakan bir araba...konforu vericeği keyif inanılmaz...bizimkiler ilk alındığında hidrolik yoktu sonradan takılmıştı...aşırı sorun yaşıyacağını düşünmüyorum motorla alakalı fakat kaporta durumu çok önemli dışardan bakarsın bakımlı ama görünmeyen yeler kan ağlıyor o yüzden iyi araştırmak lazım...

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi illaki 230 diosan muhakkak 230.6 almanı tawsiye ederim istersen mercedesçi ustalarıma götürebilirim sni daha kolay bilgi edinirsin

ama bnm tawsiyem temiz bi 280 se alıp binmendir eyer haftasonları keyif yapıcam gazlmıcam yanlamıcam diosan

230.6 çok çok keyifli bi araba olabilir hatta sni ilk wirajda sakinlikten alı koyup yan yan dönmek için zorlayabilir ( s2000 kdr olmasada) drifte çok yatkındır kuwwetlidir parçası boldur (mekanik) kapı çıtalar cam çerçeveleri konusunda zorlanırsın ama bulunmıcak parça diil yıldızlısını dahi bulabilirsin

bna ulaş abi illa böle bişi yapıcaksan sni 2 3 ustayla konuşturiim 40 senelik (gerçekten 40 senelik) mercedesçiler sna inciini boncuunu anlatsınlar ondan sonra kafana yatarsa gir
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu hemen bugün yada yarın için değil tabiiki belirli dilimde alınıp ufak ufak dokunuş ve masraflarla yapılacak olaylar.. 230.6 tercih edicem gibi görünüyor çok cazip ve düzgün bir 230.4 çıkmadıkça. İlandaki aracı ben gördüm ama bu kadar kondisyonlu olmasa da 7000tl gibi rakamlara güzel araçlar var, üstüne harcanarak ilandaki fiyatlara daha ciddi bir araç yapılabileceğini kafam da tasarlıyorum. Almadan sürüşünü, testini çürüğünü çarığını tavsiyelerde olduğu gibi mutlak suretle kontrol edicem ve usta yardımıda alacam. İşte tek düşünce otomatik ve düz oda bakılıp edilip iyi deniyor sorunsuz alınıyor ama yarın öbür gün bir sorun zinciri başlıyor altından kalkılmıyor, gerçekten denildiği gibi soğutmaya kadar gidiyor..

Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Apaciler dolusur gezeriz de

Kanka çok güzel gerçekten biliyorum arkadaşın aracını.. alıp yaptıktan sonra gezmesi sefası ayrı bir olay olacak zaten.

Ayrıca genel olarak yakıt sorunu yok, haftalık 1-2 günlük zevk düşüncesiyle sıkıntı olmaz benim için.. bir kaç arkadaşla msnden de ekleyen oldu onlarda yardımcı oluyorlar.. konuyu görüpte başka bilgisi olanların yazacaklarını bekliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 tane 200 1 tane de 230 vardı hepsi düz vites...parça sorunu yaşamadık çok fazla bursa'da bile bir şekilde buluyorduk parçalarını...aşırı benzin harcar lpg de çözüm olmaz ona rağmen güzel yakan bir araba...konforu vericeği keyif inanılmaz...bizimkiler ilk alındığında hidrolik yoktu sonradan takılmıştı...aşırı sorun yaşıyacağını düşünmüyorum motorla alakalı fakat kaporta durumu çok önemli dışardan bakarsın bakımlı ama görünmeyen yeler kan ağlıyor o yüzden iyi araştırmak lazım...
    Zebil gibi çıkmacılarda herşey var bende boş vakitlerimde biraz fikir edindim, zaten sanayiye uzak insanlar değiliz. Dediğin gibi hatta low-rider özgür ile bunu msnde konuştuk.. araba mis gibi kaporta süper ancak alt taraf çürük çarık bırakmış hep kendini, onların baktığı bir arabada bunu görmüşler..

Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi illaki 230 diosan muhakkak 230.6 almanı tawsiye ederim istersen mercedesçi ustalarıma götürebilirim sni daha kolay bilgi edinirsin

ama bnm tawsiyem temiz bi 280 se alıp binmendir eyer haftasonları keyif yapıcam gazlmıcam yanlamıcam diosan

230.6 çok çok keyifli bi araba olabilir hatta sni ilk wirajda sakinlikten alı koyup yan yan dönmek için zorlayabilir ( s2000 kdr olmasada) drifte çok yatkındır kuwwetlidir parçası boldur (mekanik) kapı çıtalar cam çerçeveleri konusunda zorlanırsın ama bulunmıcak parça diil yıldızlısını dahi bulabilirsin

bna ulaş abi illa böle bişi yapıcaksan sni 2 3 ustayla konuşturiim 40 senelik (gerçekten 40 senelik) mercedesçiler sna inciini boncuunu anlatsınlar ondan sonra kafana yatarsa gir
    usta konusunda güzel olur emir ama hiç yanlama falan filan gibi geiklerle uğraşmak değil amacım tamamen zevkle binip sefasını süreceğim bir araç.. 280 se gerçekten güzel ama bana hitap eden bir araç değil, aklımdan geçmiyor.

Hızlı_Fransız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim abimde 230.4 var beyaz sorunsuz bir araba günlük biniyoruz aynı zmanda satılıkta düşünürsen görüşebiliriz. 230 deli konforlu ve deli rahat bir araç biz gayet memnunuz lpg ile 200-250 arası degişiyo ve kesinlikle 250 yi geçmio eger hastalık yapıp toplucam diosan al ugraş kesinlikle zevk alırsın...
    Renault Sports & ///MPower

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alınır yapılır eylencelı bır arac
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

On3R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    w115 alırsan otomatik şanzuman al hatta şöyle diyim mercedes alırsan otomatik şanzuman al.Çünkü manuel'i seni çok sıkacaktır kavrama hissiyatı garip gelir,hidroliktir,dayanıklıdır sorunsuzdur ama hiç hoşuna gitmez.
    Otomatik şanzumanı ise seridir vites aralarında uyuzluk çıkarmaz
    6 larda LPG biraz sıkıntı oluyor ama 4 ler LPG ' de daha verimli.4 deil almışken 6 al derim madem yakıt problemin yok.Bu arada parçalar azalıyor hurdacılarda w115 lerin.Ama herzaman parasıyla yıldızlı sıfır parça bulunabilmekte.Sıfır parça ihtiyacın olursa eğer aldığında parça numarası bulmanda temin etmende yardımcı olurum her türlü.
    Ama senin yerinde olsam w116 da düşünürüm.
    Bunun gibi ; http://www.sahibinden.com/1978_model...XQQdisplayitem
    R-Turbo

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)