gıdısı cok guzel bı arabadır on takımı dıger 206 lardan farklıdır daha sportıf kullnımı vardır donanım olarak rakıbı yoktur yetkılı servısde calıstıgım donemlerde cok az gelırlerdı bu motor kolay kolay arıza cıkarmaz rengı kotu okadar...
Bir tek rengini sevmem![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
2004 öncesin. ABS opsiyonel. Hatta sanırım ABS li 2004 öncesi TR de bulunmayabilir. Ama onun dışında çok güzel bir motor. Motorunada güzel şeyler yapılabilinir.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
fiyatı biraz fazla ama denilen doğruysa bu fiyata değer digerlerinin yanında
5700 km
http://www.sahibinden.com/sifir_alma...XQQdisplayitem
1881 - 193∞
fiyat sıkıntı değil ve eğer 4 kapı 206 alınacaksa feline terhimidir. ama tabi o yılda üretilen araçlar arasında rg herhalde en iyisi![]()
Konu hortlamıs..Ama madem konusu acıldı, yorumlarımı yazayım ben de..
Konuyu actıktan bi kaç gün sonra aldım ben arabayı.. Cok memnunum valla.. Donanımından da, motorundan da, renginden de.. Rengi fotolarda gözüktügünden cok daha güzel..
Fiyat/Performans olarak kesinlikle düsünülmesi gereken bi araba..
serkan hayırlı olsun.. denedin mi hiç?
evet... diğer 1.6 larla.. clio, civic, corolla...
Rakamsal değerine göre alınacak en iyi araçlardan birisi. Fakat yakıt tüketimi fazla diye hatırlıyorum. Yinede herşeyiyle çok güzel. Birde tek bineceksen eğer roland CC düşün derim![]()
Abi onları gecebiliyorum, yani denediklerimi gectim öyle söyleyeyim..
Ama benim arabamın motoru cok sükür cok saglıklı.. Aldıgımda zaten full servis bakımlıydı, ilk sahiplerinden aldım.. Onun da etkisi vardır diye düsünüyorum..
Zaten ben bile toplasan 15 kere zorlamamısımdır bile.. Benzin yüzünden hep ekonomi yapıyorum..
Birisi yakıtından bahsetmiş.. Ben 97 oktan 10 liralık benzinle 42-45 km arası yol yapıorum.. Ama ögrenci oldugum icin, basedemiyorum..
Bu aralar da tüp taktırıcam, cok cok yakın bi zamanda..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)