arkadaşlar ben lfs demo oynuyorum ama saga sola mouse ile döebiliyorum bu işi yön tuşları ile nasıl halledebilirim ?? acil yardım...
arkadaşlar ben lfs demo oynuyorum ama saga sola mouse ile döebiliyorum bu işi yön tuşları ile nasıl halledebilirim ?? acil yardım...
internetten oynayanları seyrettim adamlar drfit yapıyor yaw ben dha maus la zor kontrol ediyorum adamlar drfit yapıyor ilginç...
Valla ben uzun yıllardır yön tuşlarıyla oynuyorum gayet de memnunum.
Fena da değilim hani.
Oyundayken,Seçenekler>Kontroller´e tıkla.Hangisini değiştirmek istiyorsan üstüne tıkla.Sonra hangi tuş ile değiştirmek istiyorsan ona bas.
Tamamdır.
Direksiyon almadan o oyunun tadına varmazsın bence. Klavye ile oynamak bence bir seçenek değil, çünkü bu NFS gibi bir oyun değil, direk bir simülatör. Fare ile oynadığın zaman eğer toplu faren varsa hiç deneme derim, klavye gibi hazin bir son olur. Gaz fren direksiyon açısı gibi şeyleri klavye yada fare ile ayarlayamayacağın için her gece çalışsan da yanlaman aylar alır. Tabi bir seçenek de program destekli kontroller ile kumanda etmek, ozamanda bu oyunu oynamanın anlamı yok, NFS oyna en azından ki ses efekleri ve görseller güzel olsun![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Resimde göründüğü üzre yukarda fare/klavye yazan yerden. Dengeli Klavye' i seçiceksin. sonra hemen alt tarafında bulunan tuş takımı 1 ve tuş takımı 2 seçeneklerinden yukarı ok, aşşağı ok, sağ ve sol ayarlamalarını yapman gerekli. onlara dikkat ederek birdaha kurcalarsan eminim sonuç olumlu olucakdır.
bırı banada ogretsın ya cok zor gelıyor oynaması klavye ıle nasıl ogrenıcem
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)