User Tag List

Sayfa 3/16 İlkİlk 1234513 ... SonSon
298 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Saç dökülmesi hakkında :)

::ZaFeR:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde saçlar çabuk uzuyor.Sanırım östrejen bende biraz fazla salgılanıyor.(bu anlattıklarınıza göre)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ooooo tum testesteron fazlası olanlar burdaymıs nabıyonus keltoslar hahahahha ben telını 1 eurodan verırım ısteyen olursa pm atsınsaclarda degısen boya yok halıs mulıs koylu sacı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sigara içilmiş mi? hehehheh

benim de dökülüyor. gittiği yere kadar. sonra ektirecem...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ooooo tum testesteron fazlası olanlar burdaymıs nabıyonus keltoslar hahahahha ben telını 1 eurodan verırım ısteyen olursa pm atsınsaclarda degısen boya yok halıs mulıs koylu sacı
    fazlalıgı ordan atıyos napalım ama benımkıler ıce dogru uzuyo dısardan pek bellı olmuyor
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kafayı koyduğum her yastıkta 15-20 tel saç bırakıyom kafayı yıkarken bu iki katına çıkıyo kel olmam gerekirken saçlar dahada gürleşiyo

PimPCaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    günde 15 20 tel saç dökülmesi normaldir diorlar.. benimde böyle bi sorunum vardı aşırı derecede dökülüodu. yastıgım masam klavyem aklınıza gelebilecek heryerde sacım vardı. şampuanların hepsini deneye deneye bi hal olmuştum en son duru şampuanda karar kıldım dökülmeyi ciddi derecede bıçak gibi kesti.. tavsiye edebilirim yani.. ama saç dökülmesinde ortam koşulları kadar genetikte etkili..yani bazen nede yapsanız fayda etmeyebiliyor..
    EVOLUTION GARAGE ®

I My Primera!!!

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bephanten serum + bemiks serum + badem yağı ile saça masaj yapıp yarım saat kadar beklememi daha sora yıkamamı söyledi kuaför. demeyi düşünüyorum. haftada 1 kere yap 1 ay sonra renginde telinde canlılığı fark edersin dedi. dökülmeyide azaltır dedi. benimde saçlarım ince telli ve tam üstü esenboğa gibi açıldı.

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    minoxil diye bir ilaç var ben 2 aydr kullanıyorum etkısı olmaya basladı.ama bu ılacı omur boyu kullanmak gerekıyor cunkı bıraktıgın zaman dokulme yenıden baslıyor. fıyatıda 50 tl kutusu .1 ay gıdıyor sadece sprey sabah aksam sıkıyosun kafana .ama sakın kullanırsan taklıtını alma. MİNOXİDİL taklıt olanıdır. MİNOXİL gerçek olanı. zaten gercek olanı eczahanede dıgerı el altından stılıyo.saglık bakanlıgının onayladıgı tek urun bu mınoxil dedıgım mavı kutuda erkekler ıcın olan ı

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuzeysel kullanilan hic bir sac urunu dokulen saci cikarmaz. bioxin revigen bioblas vs. gibi urunler sadece dokulmeyi yavaslatir sadece o kadar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dokuldu saclarım napayım sımdı
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

ramo si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bioksin kullandım askerdeyken dökülmüo gibi geldi ozamnlar ama askerden sonra bıraktım döküldü kel kaldım

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dokuldu saclarım napayım sımdı
    swap

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PimPCaR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    günde 15 20 tel saç dökülmesi normaldir diorlar.. benimde böyle bi sorunum vardı aşırı derecede dökülüodu. yastıgım masam klavyem aklınıza gelebilecek heryerde sacım vardı. şampuanların hepsini deneye deneye bi hal olmuştum en son duru şampuanda karar kıldım dökülmeyi ciddi derecede bıçak gibi kesti.. tavsiye edebilirim yani.. ama saç dökülmesinde ortam koşulları kadar genetikte etkili..yani bazen nede yapsanız fayda etmeyebiliyor..
    Şaka bi yana gerçekten yastıkta yada jole kullandığım için kafamı lavaboda yıkadığımda dökülen saçları görünce rahatsız oluyorum.Durunun hangi şampuanı?

PimPCaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F.A.T.İ.H Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şaka bi yana gerçekten yastıkta yada jole kullandığım için kafamı lavaboda yıkadığımda dökülen saçları görünce rahatsız oluyorum.Durunun hangi şampuanı?
    yaglı saçlar için olanını kullanıorum..

EVOLUTION GARAGE ®

I My Primera!!!

CallMeInsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sunroof iyidir :d maden olan dağda ot bitmezmiş

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saç dokulmesı dıyınce bnm syluceklerıme kulak vermen gerekir

ben çok ugrastım dokulmesını engellemek veya saç cıkartmak ıcın...oncelıkle bıoxcin le başladım hiç bir faydasını goremedm..bunu 3 kür kullandım bu arada hep saçlarım dokulmeye devam etti...yiyecek içecek istedigine dkkat edersen et dokulecek saç durmuyo kesınlıkle dokuluyo...propecia die ilacı onermısler o gecıcı olarak saçları ayakta tutar sonra bıraktıgın an çat diye bi anda öyle bi dokulur ki butun pıskolojın alt ust olur onun cıkardıgı saçlar canlı tuttugu saçlar hıcbırı senın sacın deildir...ilaç hap vırrık cırrıkdan sonra...

en son cozum mezoterapi dir...seansı 150 ytl olmak uzere ilk ay 4 seans 2.ay 2 seans 3.ay 2 seans 4.aya geçince 6 ayda bir olarka mezoterapi yapılır...bunları yaptırdım....para harcamaktan başka hiç bir boka yaramadı...yine dokulecek saç durmadı...bunun tek cozumu var o da kesınlıkle saç ektirmektir...vede kesınlıkle bnm saçım dokuluyo diye takmamak stresten uzak durmaktır...dokulurse dokulsun umrumda deil mantıgıyla hareket edersen bu pıskolojı cok cok onemlıdır gerçekten dokulmede yavaşlar ve de dkkat etmedıgın için kısa zmnda dokulen saç hiç moralini bozmaz..

son çare saç ektirmektir..bırak dokulen dokulsun bu arada saç ekiminde tıp son sürat ilerliyor...emin ol 10 sene sonra şu anda saçım dokuldu napcas diyenler gulcekler hallerine cunku kopyalama işlemi çıkınca istedigin kadar saç senın olcak...şu anda bnm hair line clinic die gittigim yer de tanesini saç ekilecek yerine baglı olarak 2 ero yla 4 ero arasında fiyatlar deısıyo fakat şu an iyice ucuzlatmş doktorlar bulunmakta...bu saç ekim işlemini bi izlesen seanslarının kac saat surdugnu ne zorluklar cekıldıgını, o doktorların bu işi o paraya nasıl yaptıgına şaşırırsın bu nedenle ben pek guvenmıyorum saçların dokulsun dert deil emin ol ki 5 lırayı gömünce 10bin tel saçın olcak
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önce güvenilir bir dermatolağa göstermekte fayda var.

sonuçta herkesin saç dökülmesinin sebebi aynı değil.
    çeşitli vitamin takviyeleri bile derdinize derman olabiliyor, olay sadece şampuanda bitmiyor
    Alıntı Mfactory Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Torque = Acceleration. Torque is your best friend.

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heh bu arada şampuanla ilgili şeyleri eklemeyi unutmusum...şampuan hiç bir işe yaramaz diyebilirim..şampuan kımyasal bı maddedır ve tum kımyasal maddeler saça gerçekten zarar verir şampunanın amacı saçı temizlemektir bu nedenle en iyi şampuan saça en az zarar veren şampuandır bu da sebamed in every day shampoo yada dalin bebe sampuanı iş gorur dierlerine bol bol para vermeye hiç ama hiç gerek yok hepsı hikaye...
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

CallMeInsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06roz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saç dokulmesı dıyınce bnm syluceklerıme kulak vermen gerekir

ben çok ugrastım dokulmesını engellemek veya saç cıkartmak ıcın...oncelıkle bıoxcin le başladım hiç bir faydasını goremedm..bunu 3 kür kullandım bu arada hep saçlarım dokulmeye devam etti...yiyecek içecek istedigine dkkat edersen et dokulecek saç durmuyo kesınlıkle dokuluyo...propecia die ilacı onermısler o gecıcı olarak saçları ayakta tutar sonra bıraktıgın an çat diye bi anda öyle bi dokulur ki butun pıskolojın alt ust olur onun cıkardıgı saçlar canlı tuttugu saçlar hıcbırı senın sacın deildir...ilaç hap vırrık cırrıkdan sonra...

en son cozum mezoterapi dir...seansı 150 ytl olmak uzere ilk ay 4 seans 2.ay 2 seans 3.ay 2 seans 4.aya geçince 6 ayda bir olarka mezoterapi yapılır...bunları yaptırdım....para harcamaktan başka hiç bir boka yaramadı...yine dokulecek saç durmadı...bunun tek cozumu var o da kesınlıkle saç ektirmektir...vede kesınlıkle bnm saçım dokuluyo diye takmamak stresten uzak durmaktır...dokulurse dokulsun umrumda deil mantıgıyla hareket edersen bu pıskolojı cok cok onemlıdır gerçekten dokulmede yavaşlar ve de dkkat etmedıgın için kısa zmnda dokulen saç hiç moralini bozmaz..

son çare saç ektirmektir..bırak dokulen dokulsun bu arada saç ekiminde tıp son sürat ilerliyor...emin ol 10 sene sonra şu anda saçım dokuldu napcas diyenler gulcekler hallerine cunku kopyalama işlemi çıkınca istedigin kadar saç senın olcak...şu anda bnm hair line clinic die gittigim yer de tanesini saç ekilecek yerine baglı olarak 2 ero yla 4 ero arasında fiyatlar deısıyo fakat şu an iyice ucuzlatmş doktorlar bulunmakta...bu saç ekim işlemini bi izlesen seanslarının kac saat surdugnu ne zorluklar cekıldıgını, o doktorların bu işi o paraya nasıl yaptıgına şaşırırsın bu nedenle ben pek guvenmıyorum saçların dokulsun dert deil emin ol ki 5 lırayı gömünce 10bin tel saçın olcak

cok haklısın benim dayımda senin gibi baya ugraştı doktor kendisi en sonunda gitti saç ektirdi daha sonra kendiside bu işe başladı saç dökülmesi sonraddeye gelene kadar bekleyip ektirmek en iyisi eğer dertse tabi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)