Arkadaşlar kişi başı ortalama 150tl ye cıkacağımız, avrupa yakası boğaz ve müzikli, et veya balık üzerine önerebileceğiniz restaurant var mıdır? Teşekkürler
Arkadaşlar kişi başı ortalama 150tl ye cıkacağımız, avrupa yakası boğaz ve müzikli, et veya balık üzerine önerebileceğiniz restaurant var mıdır? Teşekkürler
Dizilerde,filmlerde gördüğümüz falan 2.köprünün sağında olan restoran neresi ? Köprüden 1 tık yüksekte kalıyor hatta.
Bilen var mı ? Hatta poyraz karayelde semanın zafer ile konuşmaya gittiği restoranda orası.
https://www.kanald.com.tr/poyraz-kar...857615dcd53efa
edit yok sanırım aha burası
Galata'da Old Java Türkiye'de içebileceginiz en iyi kahveleri yapıyor. yolunuz düşerse mutlaka uğramanızı tavsiye ederim.
Coffeesapiens var karaköyde baltazarın yanında hemen. Kahve denilince aklıma geldi. Kesinlikle tavsiye ederim.
www.honda-tech.com
çokmu abes kaçar kaçmaz herhalde 3 senedir tanıdığım bir insan zaten teklif edip duruyorum formalite olacak. diğer sahil mekanlarına baktım hep balık bilmem ne boşunada yemediğim şey için okadar para vermek istemiyorum açıkçası.
Yıldız Hisar'da kahvaltı yapan oldu mu? Park yeri sıkıntısı var mı?
And. yakasında boğaz tarafında, kahvaltısı iyi olan ve otopark imkanı geniş olan yerleri yazabilirmisiniz.
Anadolu yakasında çok alternatif var abi,
Çekmeköy civarında oturduğunu bildiğim için, otopark problemi olmayan yakın ve trafiksiz ulaşacağın yerlerden başlayarak yazıyorum;
Anadolu Hisarı Bigchefs
Sabancı Öğretmenievinin hemen yanında, denize sıfır, elini atsan direk denizin içerisindesin. (Çavuşbaşı üzerinden Kavacığa gidip, kavacıktan hisara geçilir yol uzasa dahi hiç trafiğe takılmazsınız abi). İspark var, valeye araç bırakmana gerek yok. f/p oranı en yüksek kahvaltıcıdır.
Villa Boshoprus Çengelköy
Çengelköyde Çınaraltının hemen yan sokağında eski TJK Binası, denizin içerisindesin abi, tuz yüzüne çarpar resmen., içeride kısıtlı ve dar bir otopark var, arabanın anahtarını pazar günü-cumartesi günü bırakmak istemezsen sürekli masadan kalkarsın, Rakı-Balık restorantı olsa dahi, kahvaltısı çok güzel, çok başarılı
Romantika Fenerbahçe
Yat limanını geçince, ispark otoparkının içerisinde yer alıyor, kahvaltısı aman aman güzel değil ancak manzarası bence çok hoş, ulaşımı kolay ve oradan çıkıp moda veya caddebostan sahile kamp koltuklarını çekip keyif yaptığımız için tercih ediyorum fiyatları abartı değil, çok ucuzda değil
Moda Van Kahvaltı Sofrası
Güzel bir manzarası yok, düzgün bir saatte giderseniz ve tanıdık garsonunuz var ise hizmet mükemmele yakın oluyor, kahvaltıdan sonra çıkıp ali ustada dondurma yemek, kemalin orada çay içip gazete okuma keyfi çok güzel oluyor. Otopark konusunda, bizim Moda'da bir evimiz daha olduğu için ben gidince oraya park ediyorum o yüzden haftasonu konusunda emin değilim. Moda sahilinde bir boş arazi
var, ücretsiz otopark yapılmış haftaiçi veya haftasonu makul saatlerde sürekli yer oluyor çünkü bilen insan sayısı çok az, moda van'ın valeleride var tercihine göre önce aşşağıya bakarsın oradan valeye bırakırsın aracı oda mekanın önüne park ediyor zaten
Aile ile gidilmeyecek, çoluk çocuk yok ise abi bir alternatif daha var; bu listeye göre en keyifli ve güzel alternatif.
Kuzguncukta ismet baba meyhanesinin hemen yanında ki parkta otururken, ismet babanın yola komşusu olan dükkandan kahvaltı masası kuruyorlar sizin için açık havaya, öyle uzun uzun oturayım gibi bir derdiniz yok ise, kahvaltısı mükemmel, manzarası daha güzel. Üzerine bir de kahve içtikten sonra, kuzguncuğun içerisine dalabilirsiniz.
Bütün bahsettiklerim deniz kenarı alternatifi idi;
Şimdi Kahvaltısı güzel olan mekanları sıralayayım;
Ayşe Abla'nın Yeri, Şile yolu üzeri, ormandere mesire alanında. (Alemdağ sapağından 20 KM Uzaklıkta)
Aile işletmesi, Gözlemesi,Mıhlaması mükemmel, efsane, dikkat ettiyseniz, büyük harfle başladım gözleme ve mıhlamaya o derece iyi.
Ormanın içerisinde, çok huzurlu ve güzel bir tesis.
Saklıbahçe Serpme Kahvaltı: Kahvaltıdan sonra Çavuşbaşın'da Maria'ya gidip cheescake yiyeceksin abi. Trafik yok, dert yok, tasa yok.
Zamane Kahvesi Serpme Kahvaltı, tatli kahvaltı sevenler için çok güzel bir yer, reçelleri ev yapımı. Cadde üzerinde trafik akışına göre M&S'e gelmeden.
Ceviz Ağacı Koşuyolu, Serpme Kahvaltısı güzeldir, iki farklı yerden gidilecek ise, herkese rahat olsun diye tercih ediyoruz, park yeri problemi var.
Namlı Gurme Caddebostan(GİTMEDİM DAHA ÖNCE): Karaköyde ben haftaiçi yaptığım kahvaltıdan çok memnun kalmıştım, haftasonu daha güzel olduğunu söyledi orada ki arkadaş, o yüzden deneme listemde yer alıyor aynı kalite var ise çok güzeldi.
Öğrenci dostu, tabaklar bittikçe dolduran, tıka basa doyuran bir yer var;en son 2015 yılının ortalarında gitmiştim, hala açıkmıdır bilemiyorum Süt-Yumurta-Reçel, kahvaltıya dair güzel olan şey fiyatlarının uygun olması ve kaliteli olması. Bahariyede, park yeri problemi var, yer bulma sıkıntısı var. 2 Kişi giderseniz, güzel bir kahvaltı ardından moda sahilde yayılmalık güzel bir alternatif.
Abi, aklıma gelenler bunlar, Namlı Gurme Hariç Hepsine gittim, onayladım, kahvaltı konusunda çok çeşit arayan birisi olmadığım için, Kaşar peynir hariç peynir sevmediğim, reçel sevmediğim için referans olur mu bilemiyorum ancak işine yarar umarım.
beylikdüzü Safirin alt tarafında cafe devr aldık uzun zaman oldu biraz. Quasis kafe kaliteli sakin bir mekan okey ayrı bir yerde oynanıyor. yaz aylarında bahce yola bakan kısmı açık ferah temiz yer beklerim herkesi.
34 vm 3404
rumeli kavağının orda güzel yerler var, sakin nezih
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Avrupa yakasında boğaz manzaralı güzel bir akşam yemeği yenebilecek nezih bir yer tavsiye edermisiniz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)