topram acayip sevindim hayırlı olsun.
Printable View
topram acayip sevindim hayırlı olsun.
hayırlı olsun :)
şuan piyasanın ne kadar kötü olduğunun bilincindeyim. ve o yüzden de iş bulmadan şuan ki pozisyonumdan ayrılmıyorum. ama dediğim gibi çok uzun zamandır zaten sabrediyorum ve artık tahamül edecek durumda değilim çünkü tüm oklarla benim üzerime saldırılıp üzerimden oyunlar çevriliyor ben böyle bir pisliğe alet olamam. onun içinde iş değiştirmem şart oldu. tekrar hayırlı olsun inşallah bizde buluruz huzurlu ve dürüst yöneticilerin olduğu hayırlı bir iş.
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.
Kuzenimde çok dolu bir cv ye sahip. Yaklaşık 7senedir fransa ingiltere amerika ve isviçre de yaşadı , turizm üzerine master yaptı, yurtdışında hatrı sayılır zincirlerin pek çok bölümünde staj yaptı hatta şarap bilgisiyle dereceler aldı, pek çok ünlü gece klubune menu oluşturdu ancak hala sabit bir işletmeyle çalışmıyor. Yurtdışında da pek çok yerle görüşmelerde bulundu ama onlarda olumsuz.. Aldığı iki net cevap global kriz ve müslüman olmak Böyle dolu altyapılı insanların iş bulamamasına hayret ediyorum.
allah yardımcın olsun dıyorum ..gercekten iş sahıbı olmak çok zor yanı su sartlarda okul okumus adam bıle resıllık derecesınde heran hersey olabılıyor. örnek ablam ıngılız altın arama sırketınde çalışıyordu o bıle battı ve tazmınat alamadı şuan 9 aydır işsiz valla hayat içler acısı...
valla bende işi bıraktım askere gittim geldim pişman oldum askere gittime şartlar her sey yani dünya değişmiş. 1.5 aydır iş arıyorum bende geldim geleli askerden grafikerim.askerde ne hayeller kurdumdu işle alakalı ama bizim sektörde maaşlar taban yapmış her sektörde oldugu gibi.