arkadaşlar istanbulda karbon kaput ile muayneden geçebilen varmı? Bu konuda yardım bekliyorum biraz acill. tşkler
arkadaşlar istanbulda karbon kaput ile muayneden geçebilen varmı? Bu konuda yardım bekliyorum biraz acill. tşkler
EkN garage
sanırım ruhsatta çift renk olarak işli olanlar sorun yaşamıyor
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
ruhsatta tek renk işte
çamurluklarda karbona göre ayarlandı orjinal kaput duruyor fakat olmuyor....
EkN garage
çözümmüdür bilmem ama sadece muayene için kaput taksicilerin yaptığı gibi reklamcıda kaplatılabilirmi?
aracin renginde folyo bulamazsan boyanabilen folyolar vardi onlardan kaplattir arabanin renginde sprey boya yaptir iki tis tis bitti gitti....
karbon geçmiyosa folyo kaplatmak en iyi fikir bencede
Bir arkadaşımızın araçı çift renkti muayneye gittik ruhsata işli değildi haliyle geçemedik muayneden.fakat görevli yüzde 10 dan fazlası fazlası farklı renk olduğu için geçemediğini söyledi.ön kaput yüzde kaca karşılık geliyor yüzde 10 ve altıysa geçebilirsiniz diye tahmin ediyorum.
Arda %30 mu 40 mı neydi o kadara kadar geçiyorsunuz. Bu trafik işlerini halleden neydi adı muameleci işte gidin ek1 doldurun araçta şu kadar renk farkı vardır diye 14 lira mı ne ek1 adam dolduruyor. Bi boyacıdan da gidin fatura alın 100 tl lik 18 lira vereceksiniz kdv işte . Totalda 32 liraya bitecek . Olan budur karbonu başka renk boya diye yutturacaksınız o kadar .
eger kaputun faturası varsa yada kestire bilirsen gidip işlete bilirsin...
yok karbon haliyle... selimpaşadan maslağa gelmekte açıkçası zor geldi kaplama için, orda reklamcı buldum adam yapamam kaput bozulur dedi bende yaptrmadım.. zaten eksozdanda bıraktılar yarın halledip çarşamba bidaha gidicem gibi bakalım.![]()
EkN garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)