zira bende diyorum anakradaki o kocaman hincahinc insanlarin birbirini ezerek acilisini yaptiklari yer her gecen gun kohnelesiyor bolunuyor ve kepenk kapatiyordu simdi cikti isin rengi kokusu iste... gecmis olsun
zira bende diyorum anakradaki o kocaman hincahinc insanlarin birbirini ezerek acilisini yaptiklari yer her gecen gun kohnelesiyor bolunuyor ve kepenk kapatiyordu simdi cikti isin rengi kokusu iste... gecmis olsun
Moralim sıfır,onca elemanın çocuğu olacaktı,borçları olanlar,vs. vs.
Hesabını nasıl verecekler acaba ?
Bende şimdi vatan bilgisayardan geldim. maviye baktım kapalıydı tüm türkiyedeki mağazalarmı kapandı?
Mavi Bilgisayarın Ankarada 3 Kocaeli 1 Denizli 1 mağazası vardı Hepside kapandı..
Mavi Komple Kapandı zaten, Bende 7.5 ay gibi bir süre Denizli Mağazada Serdar Arkadaşım gibi Notebook reyonuna baktım sıkıntılar inanılmaz çoğalmıştı ve çözüm üretilemiyordu sanki birşeyleri takmıyor gibilerdi ve öylede oldu...
En son aldığım bilgi Farklı bir isimle devam edecekler hem online hem firma olarak.. İsmide biliyorum ama burda söylemeye gerek yok.. Benim aldığım haber bu şimdilik.. Tüm çalışanlara çok geçmiş olsun bir çok kişi yine elbet işsiz kaldı kötü bir durum :S
Serdarcım tekrar geçmiş olsun zaten biz biliyoruz durumları.. :S
Edeple gelen, lütufla gider.
Eyvan
A1
Gülen Bilgisayar
Ay Bilgisayar
Hatırlayan varmı ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
adanadakı polen bilgisıyar gıbı oldu okadar ıyı bır fırma bıçok ılde subelerı olan bı fırma bı gecede kapandı tum malları kaçirip wardır bı bıldıklerı 5 şube kapanmaz bırden yoksa
mavi bilgisayarın nasıl mavi bilgisayar olduğunu bilenler bu durum için alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diyecektir.yada ne bileyim haydan gelen hûya gider gibi..
ha çalışanların hiçbir günahı yoktu hepsine geçmiş olsun.
Benim bi arkadasımın abisi de Ankara magazalarından birinde calısıyodu.. Onlara da sabah söylemisler..
Calısan arkadaslar insallah haklarını alabilrler en kısa zamanda..
Mavi Bilgisayar bu konuda bir ilke imza attı aslında. TR de satışı yasak olan PS3 NTSC-J yani Amerika pazarı için üretilmiş olan bu spot ürünleri kendi firması garantisi altında faturalı olarak satmış ve üstüne üstlük bu mallara da Devlet tarafından verilmesi gereken Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'ndan garanti Belgesi hazırlatarak satmıştır!
Sattığı ürün hem spot-yani garantisiz-
hem eski tip-tek lensli makinalar-
hem TR de satışı yasak olan makinalar
hem de Devlet tarafından verilmemesi gereken bir belgeye sahip makinalardır.
Aramızda Mavi'den PS3 alanlar olabilir. Panik yapmasınlar. Ara sıra PAL makina satışı da yaptılar. Fakat 700lü 800 lü rakamlara kampanyadan aldıysanız büyük ihtimalle NTSC-J dir makinanız...
Bugün Mavi Bilgisayarın önünden geçtim kapı duvar. Üzücü iki taraf içinde...
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
peki arkadaşlar mavi shop un mavi bilgisayarla bir alakası varmı? hani şu cevahir ve airport avm lerde olanların yani?
TeamPASAOGLU
pc gold henüz yontma taş devrine geçmeden önce bu adamlar çarpan kilidi olmayan amd işlemci satarlardi sene 02 falan .. vay be nereden nereye
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)