oem is the best :)
Printable View
oem is the best :)
He koni değilmiş, ama inşallah yardımcı olurlar değişimine..
inş yardımcı olurlar. Garanti ben takmadan önce olsa ne olacakki elime alıp bişeyi var yok diyemi bakıcam sonra bunda çizik var değiştirinmi bunları diyicem. Markalara güvenip mallarını alıyoruz ama yapılan şeye bak. Her mal gibi bunlarıda garantiye alabilirler bakarlar sert kullanımdan yada darbeden olmuş derler ürünü değiştirmezler. Satılan her ürünün 2yıl garantisi olması lazım ürünlerim değişmezse kesinlikle bunun üstüne düşücem.
şöyleki vogtland'ın yaylarında bu yazar;
Vogtland spor helezonlar ömür boyu garantilidir...
Yanındada yazar "İlk takılan araçta geçerlidir."
Bunlar tamamen ticari hile.çünkü helezonda sorun çıktığında arkadaşım değiştirmeye çalışmıştı.helezonlarda aşırı bir dengesizlik sözkonusuydu.Bize dedikleri (ilk olarak)
-Gönderin değiştirelim idi...
yaklaşık 25 gün sonra.helezona gereğinden fazla yükleme yapılmış dendi...
daha sonra bu helezonlar birden fazla arabada denenmiş garanti dışı kalmıştır.(Nerden biliyorlarki?tamamen yukarıdaki garantinin önceden hazırlanmış yalanı)
birşey yapamayız dediler.
yeterince açıklayıcı olmuştur umarım...
haklısın dostum yapılabilcek birşey yok ama insanlar birbirinden böyle şeyleri duyuyo yaptıkları her haksızlık onlardan 1000kat fazlasıyla çıkar umarım. Pazartesi arıcaklar firmayı bakalım ne olcak
gecmis olsun,koni'nin garantiden degistigini gördüm belki istisnadır bilemiyorum ama aldıgın yerinde önemi var tabiki,firma profili acısından. vogtland'da prosedür yada firma nasıldır bilmiyorum,umarım sorunsuz değiştirebilirsin.
Böyle saçmalık olurmu ya , zaten modifiye ürünlerinin çoğunda bu saçmalık var.
Gidip xenon kit alıyosun , sadece ampul garantide . Balanslar girmezmiş , ama kit halinde satıyor arkadaş :)
Sonuna kadar haklarını ara, 800TL az para değil .
Takilmadan onceki garantiyi napiim demissinizde.
Orda takildiktan sonra araba duzgun yuruosa garanti disi kalmasi normal bisi diil ama anlasilabilir.
Ama Defects demis yane mal kendinden hatali gelirse taktigin ilk gunden beri problem warsa o zaman kim olursa olsun degistirir mali. ;)
800YTL ye aylık geçinen insan bile var, bencede sonuna kadar git.
Takıldığı sırada böyle bi sorun yoktu ama 1ay sonrasında ufak ufak gıcırtılar gelmeye başladı rahatsız etmediğinden o sırada çok önemsemedim. Amortisörlerden geleceğinide düşünmedimde açıkçası burçlardan falan geliyordur diye düşünmüştüm. Birden ses aşırı çoğaldı bide 3amortisör de aynı sorun arabayı da dikkatli kullanıyorum. Zarar gelicek birşey yapmadım inş. sorun çıkarmazlar ve kendi ürünlerinin hatası olduğunu kabul edip değiştirirler.
aslında almadan önce yetkili servisinin en yakın nerede olduguna da bir bakmak lzm alınan mal ne olursa olsun sonra gonder yurtdışına kargo senden felan astarı yüzünü geçebilir
Bugün beklediğim cevap geldi amortisörler değişmiyormuş. Ürünün takıldığı 10-15 gün içinde parçalarda bir sorun varsa değiştiriyorlarmış onun haricinde değişim olmuyormuş. Faturada yok ne yapsam diye düşünüyorum şimdi:(