Tarım bölümünün yardımcı ders kitapları yok. Büyük sıkıntı çekiyorum, benim durumumda olan var mı?
Tarım bölümünün yardımcı ders kitapları yok. Büyük sıkıntı çekiyorum, benim durumumda olan var mı?
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
paracıkları internetten de yatırabilirsiniz. Yardımcı kitaplar hakkında görüşlerinizi bekliyorum verdikleri ders kitaplarını insan için bastırmamışlar belli.
bu bandrolü kayıt yenileme tarihleri içerisinde mi almak lazım illa? yoksa herhangi bir gün de gidilebilir mi?
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
şimdi mesaj geldi mazeretli son 27 si diye, girdim tekrar kontrol için mazeretli ekleme falan diye biryer çıkmış aöf sayfasında ekle sil işlemi bu dönem çıkmamıştı sistem kendi kendine 3 ders atamıştı. tekrardan kaydettim bilmiyorum bir faydası olur mu ben parayı yatırmıştım, belki birilerine yardımı dokunur. gidin tekrar kayıt ettirin
ben de ikinci üni. olarak girdim öyle devam ediyorum 3-4 olayını bilmiyorum detayı nedir sadece 2. öğretim olayımı.
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
beyler acil helppazarlama yönetimini almamışım( daha doğrusu vermemişler ) onu da ekledim şimd 29+5 diyor bi sorun cıkar mı acaba ?
arkadaşlar 2. üni. olarak tarih okuyayım dedim osmanlıca fransızca almanca felan var vazgeçtim
kolay bir lisans bölümü varmı ? kamu yönetimi felan ?
Beyler Önlisans mezunuyum. AÖF - Kamu Yönetimi bölümünden 3 ve 4'ü okuyup lisans tamamlamak istiyorum.
AÖF bürosunun verdiği kitaplara çalışıyorum fırsat buldukça.
Fakat dersler ve ders içerikleri biraz zor gibi geldi bana.
İlk vize tarihleri 14-15 Aralık olarak yazılıyor.
Konuya gelecek olursak, Kamu Yönetimi 3ncü sınıf, 5nci yarıyıldan okumaya başlayacağım.
Kamu Yönetimi bölümü sizce nasıldır? Ders içerikleri olarak zorluk derecesi nedir?
Sınavda soru tipleri genelde yoruma dayalımı olur? Derslerin geçebilitesi varmıdır.
Kamu Yönetimi bölümünü okuyan veya mezun olan forum arkadaşlarımdan bilgi alabilir miyim bu bölüm ve bununla ilgili.
Teşekkürler.![]()
30 Eylül Pazartesi-25 Ekim Cuma
(24-25 Ekim Mazeretli Kayıt Tarihi )
2013-2014 Öğretim Yılı İnternet Başvuru, Kayıt ve Kayıt Yenileme Tarihleri | Anadolu Üniversitesi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)