bugun 16:30 biletimi aldım , çok güleceğimden eminimmm![]()
Hatunlar Vitrinime deil iklimime gelsin![]()
![]()
![]()
BMP
Gel pes atalım da sana koyayım cakayım gıbı tabirler kullanıyor nine o skeçte komıktı![]()
Bugün kız arkadaşımla city's de izledik.gayet keyif aldım.daha kopardığı çok yerler var izlemeyenler için söylemiyim büyüsü kaçmasın![]()
bgn gittim valla 2 yerinde güldüm birinde kasiyerken bide en başında
parti sahneside iidi
ninenin ses öldürdü resmen beni ne iğrenç kafa .iken bi sesi varsa bide yaşlı başlı teyze paso küfür kayıyo
cem yılmaz ciddi tek olduğunu bikere daha anladım![]()
Team PAŞAOĞLU
bende bu gün izledim komik yerleri vardı ama ben bi devam filmi beklemiştim
ki büyük bi hata yaptığımı anladım. izlendiği an da gülünecek, bir saniye sonra önceki
sahneyi unutarak izlenecek bir film . kaba güldürümü diyorlardı işte öyle bişey olmuş
ilki kadar gülmedim sizde gülmiceksiniz emin olun...ama en çok golf sahasında piknik yaparken yemeklerine golf topu geliyor.topunuzu keserim lan demesi öte yanda oynayın bakim demesi bitirdi beni...ama genede degeR
Genel olarak güzeldi, eskisine nazaran daha az güldük ama iyiydi yine de
Fragmanda olan sahnelere doydugumuz icin pek gülemedik ama yoga falan gibi görmedigimiz sahneler gayet güldürdü![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
güzeldi izlenmeye değer olduğunu düşünüyorum.
ben çok beğendim tavsiye ederim.. baştan sona bir mavi sandık var.. söylemiyim kaçmasın büyüsü izleyin ve görüniyi seyirler.
Mert Songül ART
Try to use your imagination
ehehe cok guzeldi cok eglendik. saat 22:30da girmemize ragmen salon fulldü.
tavsiye ederim yani mutlaka gidin. ikinci bölümde o kadar gülüyordu ki millet bazen konuştuklarini duyamiyorsunuz
nine - ps ilişkisi on numaraydi. gelde peste bi koyiiim sana
bu arada sinemadan çıktıktan sonra gece 1:30'da lastigime çivi battı, yağmur altında lastik değiştirmeye uğra$tim![]()
![]()
00' Civic 1.6IES
birde en son bölümde güzel bir şarkı vardı...yabancı(çekirge degilismini bilen dikkat etmiş olan varmı?kostüm partisinde çalan şarkı olsa gerek
torente sinemadan kaydını koymuşlar ilk gunden kaliteli değil ama yurtdışında izleyemeyecekleri tatmin eder sanırsam![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
arkadaşlar biletixden satın alsanıza 2 veya 3 saat sonrakı seanslara ben aldım yeni daha naısl yer yok dıyorsunuz?
DRİLL
Dr.Ecu
walla bende hiç beğenmedim. fragmandan bütün filmi biliyosun zaten pek farklı bişey beklememek lazım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)