In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Korku sevenler için The Descent, beni bu kadar geren çok fazla dizi / film hatırlamıyorum.. çok iyi
Imdb notu da 7 üzeri. IMDb - The Descent
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
bunu deneyin , kliseler var ama bazi yerler basarili;
V/H/S/2 Official Green Band Trailer #1 (2013) - Horror Sequel HD - YouTube
Experience is what you get when you don't get what you want.
Bulut Atlası'nı izledim çok güzel falan dediler ettiler,hiçbişi anlamadım çok karışık bi film
-Bas be oğlum polis radar falan yok burda!
(CEZA YEDİ)
La Migliore Offerta - En iyi Teklif
Kısa özet geçicem filmi mutlaka izleyin![]()
Açıkarttırmacı bi dayı var,işte kadın portreleri falan fişman topluyo.Açıkarttırmaların 1numaralı adamı(sattıran kişi) dalavereler yapıyo o bu derken.Bikızın ailesi ölmüş onu arıyo eski eşyaları saattmak istiyorum vsvs.Böyle işte bu kadar yeter![]()
imdb 7.8
günlükfilmden alıntı özet ;
Virgil Oldman’ı (Geoffery Rush) sanat eserlerini sattığı antikacı dükkanı olan ve aynı zamanda açık artırmalarda yöneticilik yapan evinin gizli ve güvenli bir odasında yıllarca özenle satın alınmış sadece kadın portresi olan tabloları vardır. 300 yıllık sanat tarihi ve eserlerininde uzmanıdır. Genç bir kız olan Claire (Sylvia Hoeks) yakın zamanda ailesi ölmüştür. 400 yıllık olan villa ve içindeki değerli antika eşyalar ona kalmıştır. Kız agorafobik (açık alana çıkamıyor) hastalığı vardır ve yıllardır odasında çıkmamıştır. Claire evdeki değerli sanat eserlerinin değerlerini öğrenmek için Virgil Oldman’a başta telefonla ulaşır daha sonra eve davet edip kapı arkalarından görüşür.. Ve ikili arasındaki hikayede başlamıl olur.. İyi seyirler
tekrar diyorum 2013te izlediğim en başarılı film'di diyebilirim.
- K -
________
Dr.Ecu
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye