arkdaşlar kusura bakamyın ama kobra takibinin geçtiğimiz ay 18.01.2009 tarihinde kanal d tvde ilk kez diye yayınlanan bölümünü bulmam lazım araştırıyorum ama bulamıyorum eğer yardımcı olursanız çok çok sevinicem teşekkürler . . .
arkdaşlar kusura bakamyın ama kobra takibinin geçtiğimiz ay 18.01.2009 tarihinde kanal d tvde ilk kez diye yayınlanan bölümünü bulmam lazım araştırıyorum ama bulamıyorum eğer yardımcı olursanız çok çok sevinicem teşekkürler . . .
yaa bi adam gibi yayınlanmadı şu dizi kanal A da daaa 90 yıllardan alarak başladı verio ama nereye kadar bakalım
o yayınlanan bolum deıl sınema fılmıydı. hatta semıh ısımlı dallama mangal yaparken onluk olarak Türk Bayrağı kullandı... okuz....
![]()
Bende takip edıyordum..ancak son zamanlarda verılen bölumler bırbırının ardı olarak verılmemeye başlandı..cok karısık gıdıolar adam akıllı belırlı saatlerde haftanın belırlı gunlerınde verseler olmazmı..kanal a da eskı zamandan bölumlerını verıor anlamadım gıttı![]()
çok boktan dizide mecburiyetten izliyorm bende gece bekçisi gibi nöbet tutuyorm
tam o saatte fişin tivide mıdnayt hat var tavsıye ederım...
hort...
ne zaman yayınlanıyor bu ya kafasına göre bi var bi yok belli bi zamanı varmı sitesinde göremedim saati..
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Kanka sorma 2-3 hafta ne güzel izledik yeni bölümlerini sonra *** var gibi deniz devriyesi diye saçma bi dizi koydular...
Ulan diziyi izliycek diye uyumuyordum bekliyordum 5 te baslıyordu artık oda yok![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
bende bu dizinin fanatiklerindenim, harika bir dizi, tek kelimeyle super.
Fakat yayinlanmasini bir turlu sabitleyemediler.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye