User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: 200-250 Bin Lira Bandında Alınabilecek Gündelik Araç Önerileriniz

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VTR nin o şanzımanı ile mutlu olanları görmek sevindirici. Hep yüksek devir seviyor alet, ben sevmemiştim nedense.
    ben coğunlukla manuel modda kullanıyorum bir de kullandığım güzergah çok yoğun trafikli değil. yoğun trafikte yarı otm kararsız kaldığında bir de düşük devirde geçişlerde evet keyifsiz. evin 3. aracı olduğu için biraz keyif amaçlı gibi kullanıyorum. devir çevirmeye istekli hali makul yakıtı bir de parasına göre sundukları (tam elkt. cam, ayna, dijital klima abs, yağmur sensörü, 4 bağımsız hareketli koltuk, 4 airbag vs) hosuma gidiyor bilemedim
    7.4lt genel ortalaması suanda günlük 20-25km kullanıyorum 10km git 10km gel şeklinde.
    www.vava.cars

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben coğunlukla manuel modda kullanıyorum bir de kullandığım güzergah çok yoğun trafikli değil. yoğun trafikte yarı otm kararsız kaldığında bir de düşük devirde geçişlerde evet keyifsiz. evin 3. aracı olduğu için biraz keyif amaçlı gibi kullanıyorum. devir çevirmeye istekli hali makul yakıtı bir de parasına göre sundukları (tam elkt. cam, ayna, dijital klima abs, yağmur sensörü, 4 bağımsız hareketli koltuk, 4 airbag vs) hosuma gidiyor bilemedim
    7.4lt genel ortalaması suanda günlük 20-25km kullanıyorum 10km git 10km gel şeklinde.
    Benden hem 1.4 hdi hem de vtr aynı anda vardı enteresan bir denk gelmeydi. Şanzımanı sıfırlamıştık o dönem ama o yüksek devir işini sevememiştim.

Kullanım olarak güzel 3. araç olur gerçekten. Donanımı da oldukça iyidir kesinlikle parasına göre. (Alternatif cz3 daha keyiflidir)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler