Az önce ön camımda film olmamasına rağmen yan camlardan men yedim
Bundan sonraki süreç nasıl ilerliyor yardımcı olursanız sevinirim
Az önce ön camımda film olmamasına rağmen yan camlardan men yedim
Bundan sonraki süreç nasıl ilerliyor yardımcı olursanız sevinirim
ben 2016 -17 senesinde aldım men filmleri sökup kontrole gitmem gerektiği soylendi trafik a şubemi zeytinburnu sanayi tarafında
hiç filmleri falan sökmedim cezamı ödedim gittim direk dedim böyle böyle men kaldırmak için buraya gelinmesi lazımmış dedim arabaya bile bakmadan kaldırdılar
şuan belki değişmiştir diye senesini yazdım
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ben yıllar önce Ordu'da yemiştim film ve egzoz başlığından. Aynı şekilde filmi söküp trafik şubeye geçtim. Bende aracın yanına gelip fotoğraf çekmişlerdi. Egzoz başlığına dokunmamıştım. Buna niye ceza yazmış diye serzenişte bulunmuştu hatta.
Bundan 7-8 sene öncesi egzoz'dan ceza yemiştim, şansımı denemek için trafik denetleme şube müdürlüğüne gittim işgüzarın biri geldi ön camda film var dedi meğerse 1 numara çekmişler oda artık yıllar içinde sola sola şeffaf hale gelmiş adam sökünce bende film olduğunu öğrenmiş oldum ve meni kaldırdılar egzoza bile bakmadılar
Şansınızı deneyip bi yanları sökmeden gidin öne yazmıştı söktüm dersiniz belki tutar![]()
e46 '99 3.20i Manuel X, e36 '93 Coupe 3.0 stroke X, e36 '96 Coupe 3.20i X, e46 '01 3.30ci gri X, e46 '03 3.30ci siyah X
E46 2003 3.30Cİ Stellgrau :X , e92 Coupe 3.20d 2012
Yan cama da mı men yazıyorlar artık ? Yok artık.
Sökmeden bir gidip şansını denemelisin.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
4 kapı ve arka cam için konuşuyorum ;
cam filminden araç bağlama yada ceza yok.
Önde varsa ( NO: 0.5 bile ) hele zindan spec ise bağlarlar..
yan cam için yaptılarsa mahkemeye verin
Cam Filmi Kullanmak Yasak mı? - Cam Filmi Uygulamaları, Yasaları & Cezaları.
médiocrité partout
Ön iki kapı yasal değil. Kaldı ki yazıda yüzde şu kadar bu kadar diyor. Kim neyle nasıl ölçecek Ben söktüğümde bakan memura iş öğretmiştim. Boş camları filmli sanmıştı. Acımadan yazıyolar.
Filmleri söküp Trafik şubeye gidip filmleri söktüm bi bakın diyorsunuz. Gelip şase ve aracın fotoğrafını çekiyorlar. Ben Mahmutbey'deki otoban yanındaki yerde halletmiştim işimi. Arka camları da sökmeniz lazım. Ben şansımı denedim ancak onları da söktürdüler
böyle bir ibare var ;
Ülkemizde bu konudaki standart yasal düzenlemelere göre ışık geçirgenliği yüzde 70'in üzerinde olan, yani ışığı yüzde 70'ten fazla geçiren cam filmleri yasal olarak kullanılabilmekte. Bu bağlamda 1 numara ve 2 numara cam filmleri kullanmak ülkemiz yasalarına göre serbest
filomuzdada ortalama 250 araçta 5 camda film var (ön yok) , 2 yıldır hiç bağlanan araç olmadı.
médiocrité partout
geçenlerde ön camdan dolayı men yedim yan camları da zorla söktürdüler detaylı fotoğraf çekip sisteme yüklüyorlar. Bizim elimizde olan bir şey değil vs vs dedi emniyetteki arkadaş.
Yani Ön camdan dolayı men yenilince yan camları da söktürüyor C şubede en azından öyle oldu.
Yan camlara ceza yazamazlar vs diye bir şey yok isterlerse cayır cayır yazıyorlar malesef.
Bende cezayı yazdıktan sonra söylediler ceza yedin 7 gün içinde söktürmezsen ilk çevirmede bağlanırsın diye
Anlamadığım taraf ne bi ceza kağıdı verdiler ne de bi yere imza atmamı istediler
Benimde 5-6 sene önce aynısı başıma gelmişti. Ankara'da Kurtuluş Trafik Şube'ye gitmiştim, polis sordu söktürdün mü? Araç burada mı? diye, bende memur bey men yediğim için arabayla gelmedim ama söktürdüm demiştim. Bilgisayardan 2 saniyede kaldırmıştı.
Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı
t.polisi olarak yanıtlıyım cam filmleri yasak arkadaşlar arka,ön,yan vs. hepsi dahil ancak ön camınızda olmadığı süre boyunca ŞUANLIK memur insiyatif gösterip ceza yazmıyor (bu dediğim her il memur için geçerli değildir) o sebeple ön cama yaptırmayın kafanız rahat olsun şimdilik.
men olduktan sonra trafik şubeye getirip ilgili memura aracı gösterirsiniz fotoğraflanır sonrasında men kaldırılır zaten yukarıda yazmış arkadaşlar cevapları.
bana ceza yazıldığı sırada bana bi ceza makbuzu verilmedi bi şeyde imzalatılmadı e devletimde ve gibte ceza gözükmüyor ben bu cezayı nasıl ödiycem
sen ceza yememıssın
sozle uyarmıs ve korkutmus
devam herhangı bır sey yapmana gerek yok
2 ay once bız de yedık cam fılımınden ve basıklıktan ceza
on cam dahıl fılım vardı
bellı bır ucret odeyerek kaldırttık men ı
ucret odemek ıstemezsenız
tum camlar dahıl fılımler sokulecek
daha sonra trafık sube ye gıdılerek men kaldırılacak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)