User Tag List

11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: Yenilenmiş Telefon (EasyCep - Getmobil - Diğerleri)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Yenilenmiş Telefon (EasyCep - Getmobil - Diğerleri)

Merhabalar, telefon ihtiyacı doğması üzerinde telefon piyasasına bir bakayım dedim, enson telefonunun 2020 Mart'ta almış biri olarak, fiyatlar inanılmaz seviyeler gelmiş. Bende yenilenmiş telefonlara göz atıyorum, acaba buradaki telefonlardan hayır gelir mi, kullanımında vs problem olur mu? Bütçe sabit, o yüzden yenilenmiş telefonda daha yüksek model alablirim, yada sıfır olarak daha düşük model bi telefon alma durumum olacaktır. Bakarken genelde Apple'a ait modellere bakıyorum.
    Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 CRD (Asla çamur görmemiş, asfaltta gezenlerden)

OMTechJr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendim almadım ancak sadece elma ürünlerinin tamiri ile uğraşan bir arkadaşım var bu tip yenilenmiş telefonlardan tamire gelen telefonların değişen parçalarının tamamının yan sanayi ve hatta kalitesiz yan sanayi parçalar ile revize edildiğini söyledi. hatta bu parça kolay kolay bozulmaz denen parçaların üzerinden alınıp yan sanayisi ile bile değiştirilmiş olabileceği ihtimali mevcut. Ben de tavsiye etmem şahsen. Bütçe dahilinde en ucuz apple hangisi ise o model ile devam edin derim.

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özellikle EasyCep ile ilgili yanlış hatırlamıyorsam nette baya bir şikayet mevcut. Ben de şahsen hiç o işlere girme derim.
    Ha markanın biri "refurbished" ürün satıyorsa kendi şartları ile alınabilir ancak bizde henüz o sistem de yok yanılmıyorsam.
    Arkadaşın dediği gibi, bütçe dahilinde alabileceğin en iyi ne ise onu alıp geç.

Zamanında sıfır Samsung Note 10 almıştım, o sırada S20'ler falan piyasaya çıkıyordu galiba...
    Gayet uygun fiyata, faturalı, garantili falan alıp uzun süre kullanmıştım. Bu senaryodaki gibi bir iPhone falan bulunabilirse öyle de biraz daha uygun fiyatlara alınabilir.

Android düşünürsen çeşitli marka-modellerin de sıfır ürünleri tercih edilebilir biraz daha uygun fiyatlara.
    Xiaomi pek düşünme derim gerçi mesela. Güncelleme, yazılım desteği vs açısından iyi değil. Marka olarak kendilerini çok güzel bir yerlere getirmiş olmalarına rağmen yazılım işlerinde iyi değiller. Telefonları problemli olabiliyor.
    Android kısmında Samsung halen bence daha iyi, S23-24 değil de S22 falan bulunabilir sanırım, onlara bakılabilir mesela iPhone pahalı gelirse. Ya da biraz daha kırpılmış A, M vs gibi model serileri olabiliyor, onların bütçeye göre alınabilecek modelleri alınabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu anda güncel olarak Xiaomi kullanıyorum, alırken Redmi Note8 Pro gayet orta segmentte hitap eden bir telefondu, ancak şu anda isteğim, iOS'a geri dönmek, daha öncesinde iPhone kullanıyordum. Zaten bu yenilenmiş telefon olayını araştırınca öğrendim, bilgim yok kesinlikle. Ama demek bütçeye göre alınabilecek en iyi sıfır iphone telefonu almak, en mantıklı ve güvenli seçenek gibi duruyor. Zamanında iPhone 7 çıktığıdna ben 5S alıp, 5 sene yakın kullanmıştım. Yine öyle olacak gibi duruyor.

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende geçen sene bu ikilemde kalıp aynı paraya TR' den bir tane telefon alamıyorken hem eşime hem kendime sıfır 15 Pro max yurtdışı cihaz aldım, kaydettirmeden kullanıyorum. 4 ay normal SIM 4 ay E-SIM ile kullanabiliyorsun, süre dolunca uzatma işlemi yapıyolar ki yapmasalarda yine yurtdışı bir iPhone 13 falan alıp yola devam edebilirsin.

Easycep ve türevlerine hiç bulaşmazdım bu sebeple

TolgaUs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yenilenmiş telefonlar rektifiye görmüş araba gibidir aynı mantık.
    Kimin hangi şartlar altında nasıl topladığı önemli.
    Kendi Ayfonumu ben kendim topladım. Pilini ekranını titreşim motorunu vs.
    Youtube dan izleye izleye yaptım. Ha ne kadar sağlıklı oldu bilemem kullanıyoruz öyle

Bütçe yoksa şayomi iyidir. 4 yıldır Şayomi Poco x3 pro kullanıyorum.
    Yerden yere düşe düşe bi hal oldu telefon tık yok. Sağlam mal.

Yenilenmiş telefon kumar tamamiyle.
    Birdahaki sefere Uzaktan patlatılan pil kurbanı belkide siz olabilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet, internetteki genel araştırmalar ve sizlerinde düşünceleri örtüşüyor. bu devirde bu kadar kumara girmek, büyük bir risk olduğuna kanaat gösterdimm. Yorumlarınız düşünceleriniz için teşekkürler

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    easycepten memnun kalmadım, esnaf işi toplanıp satılan araba kıvamındalar.
    hatta telefonlardan birisi 2-3 defa tamire gitti geldi, başka birine satıp vebal almaktansa zararına da olsa bunlara satayım dedim. cihazınız sıvı hasarlı olduğu için alamayız dediler, kendilerinin sattığı cihaz olduğunu hatırlatınca aldılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okumadan imzalamam.....

burcinkarabacak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de getmobil'den idarelik iphone 7 aldım cihaz geldi, ne şarj tutuyordu ne çalışıyordu doğru düzgün. hemen iade ettim 15 gün sürdü paramı almam.
    Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
    Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
    Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet vazgeçtim komple, elimde xiaomi redmi note 8 pro var, bataryayı değiştim, bi 6-7 ay daha götürsün beni inşallah, sonrasında müsaitlikte bi telefon bakayım. Yeni evlendim daha 1 ay olacak, telefon vs gibi şeyler lüks geliyor şimdilik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler