User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
133 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Temu Hakkında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GÖKTÜRK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani biraz konunun dışında olacak ama, fiyatları gördükçe büyük-küçük esnafa nefret kusmayan var mı ya aramızda, gerçekten bazı ürünlerde 6x 7x fiyat farkı var ve tekelleşme olduğu için mecburen oradan almak zorunda kaldığımızda bunların ettiği karı düşünemiyorum , 1-2 tlye satılan ürünler var 50tlye satılıyor mesela ufak ürünlerde bu katsayı daha fazla artıyor
    Normal. Sadece Temu ürünleri mi böyle?
    Giysi firması %70 - %80 çılgın indirimler yapıyor ve hala kar ediyor demekki.
    Keza hazır yemek, çay-kahve kar oranları %300-400'den aşağı değil. 100 gr kahve ne kadar? Kuru kahveci marka 45 TL. Evde kaç fincan çıkıyor 100 gramdan? Dışarıda 1 fincan kahve ne kadar?

USA'dan columbia mont aldım. Sezonda 300 dolardı, kış bitti 140 dolara düştü, yaz başladı 60 dolara aldım. Firma yine kar ediyor ki USA fiyatları bunlar. Burası için x4 x5 yapman lazım.
    Okumadan imzalamam.....

edemirbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keza hazır yemek, çay-kahve kar oranları %300-400'den aşağı değil. 100 gr kahve ne kadar? Kuru kahveci marka 45 TL. Evde kaç fincan çıkıyor 100 gramdan? Dışarıda 1 fincan kahve ne kadar?

USA'dan columbia mont aldım. Sezonda 300 dolardı, kış bitti 140 dolara düştü, yaz başladı 60 dolara aldım. Firma yine kar ediyor ki USA fiyatları bunlar. Burası için x4 x5 yapman lazım.
    Ben ufak bir ekleme yapayım. Haziran başı Sırbistan'a balayına gittik. Dolaşırken eskaza LC Waikiki'ye denk geldik girip bakalım dedik. TR fiyatıyla arada dağlar var. Hatta TR etiketinin üstüne basmışlar, bazılarına basmamışlar, üretimüde Türkiye'de yani. Ama örnek veriyorum Türkiye'de 500 liraya satılan bir kıyafet orada 200 liraya denk geldi. Türk menşei'den başka bir örnek vermek için de, Stradivarius'tan şapka aldık ya bana saçma sapan, burada 450 lira, Sırbistan'da 120 liraya geldi

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    14 günde teslim edildi.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

çok bilindik yerli bir perakende giyim markamızın ortalama 2 markup ile çalıştığını ki bunun da oldukça düşük bir rakam olduğunu söyleyebilirim. tekstilde ne kadar indirim olursa olsun zararına satış matematiksel olarak mümkün değil. paranın maliyeti vs. vs. konularına girmiyorum

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temu benim de özellikle bu konuyla birlikte ilgimi çeken bir uygulamaydı ancak kart bilgilerini izinsiz şekilde kaydettiğine dair Türkiyeden bir kaç video izledim.
    Hem de avrupa ülkelerinde insanların kartlarından bilgisi dışında para çekildiği haberlerini okudum.

Aynı şekilde yakın arkadaşım da yalan olmasın 1700 TL lik sanırım bir sipariş vermiş ve bir kaç gün sonra kartından yine Temu ismiyle 1000TL gibi bir rakamın daha çekildiğini ve bunu kart hareketlerine girip baktığında gördüğünü söyledi.

Müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalıştığında ilgili birime aktarıyoruz vs. bir şeyler söylediler ancak sanıyorum 2-3 gün kadar oldu henüz bir gelişme yok bu konuda.

Temudan alışveriş yapanların kart hareketlerini kontrol etmesini ve alışveriş yaparken özellikle sanal kart kullanmalarını tavsiye ederim. En azından alışveriş tutarınız kadar bir limit belirlersiniz ve fazlası çekilemez.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

OnurG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 220T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    14 günde teslim edildi.
    Banada tam 14 günde geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Temu benim de özellikle bu konuyla birlikte ilgimi çeken bir uygulamaydı ancak kart bilgilerini izinsiz şekilde kaydettiğine dair Türkiyeden bir kaç video izledim.
    Hem de avrupa ülkelerinde insanların kartlarından bilgisi dışında para çekildiği haberlerini okudum.

Aynı şekilde yakın arkadaşım da yalan olmasın 1700 TL lik sanırım bir sipariş vermiş ve bir kaç gün sonra kartından yine Temu ismiyle 1000TL gibi bir rakamın daha çekildiğini ve bunu kart hareketlerine girip baktığında gördüğünü söyledi.

Müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalıştığında ilgili birime aktarıyoruz vs. bir şeyler söylediler ancak sanıyorum 2-3 gün kadar oldu henüz bir gelişme yok bu konuda.

Temudan alışveriş yapanların kart hareketlerini kontrol etmesini ve alışveriş yaparken özellikle sanal kart kullanmalarını tavsiye ederim. En azından alışveriş tutarınız kadar bir limit belirlersiniz ve fazlası çekilemez.
    buna benzer yorumları gördüğüm için sadece alışveriş tutarı kadar limiti olan sanal karttan alışveriş yaptım, ürünler yola çıktı teslim edildikten sonra sorun olmazsa sanal kartı sileceğim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelen ürünleri takayım dedim. Sorunlar bir. Soldan direksiyon yerine sağdan direksiyon bardak tutucu göndermişler. O nedenle sadece 1 bardaklık iş görüyor. Kapı altı ledin elektrik soketleri ve kendisi yuvaya uymuyor. Elimden geliyor olmasa çöp olacaktı. Kestim biçtim yeni soket girişi yaptım, üstündeki ledi çıkarıp eski halojen lamba tutucaya uydur kaydır taktım oldu. Depo kapağı tutucunun bileziği benim depo kapağına uymadı o da çöp. Araba kurulama havlusu bırak suyu emmeyi itiyordu onu da fabrikada kimyasal ile yıkayıp 50dk kuru çevirme ile olması gereken hale getirdim. Yoksa o haliyle kurulamaya kalksan katil olursun.
    IN BOOST WE TRUST

tahatrd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkese selamlar, temu hakkında merakları gidermek için tarafımıza 18 gün sonra hepsijet ile ulaştırılan kargomuzu göstereceğim

700 liralık aldığımız ürünler bunlar ve

hepsi bunun içinden çıktı
    paketleme idare eder, dışına bant sarmışlar ama içinde herhangi bir balonlu naylon yoktu

şimdi gelelim kalite kontrol kısmına

kardeşimin abi bak diye getirip elime vermesi ve sonrasında benim bire takmam sonucu ürün bu hale geldi
    babam iade etti ve temu bakiyesi olarak 30 lirayı anında geri aldı, eğer kartıma gelsin deseydi 1 ay kadar bir sürede para elimize geçecekti

taraklar aşırı dandik hissettiriyor, sert bir saça sahibim, taradım elimde kalmadı ama dandik yani
    duş başlığı güzel, birkaç gün sonra elimizde kalırsa yanıtı güncellerim
    vantuslar güzel, kuvvetli
    gözlükler dandik, bimden alacağınız gözlük bile çok daha kalitelidir, damla gözlüğün ucu oynuyordu
    zamanında instagramda her yerde gördüğümüz altın sarısı renge sahip retro traş makinası, idare eder gibi denemedik ama çalışıyor
    matkap ucu güzel
    şapka %100 polyster, kokusu var, güzel birşeye benziyor, güneş altında daha takmadık ne sonuç verir bilmiyoruz
    silikonlar, babamın uzun ve büyük sanarak aldığı silikonlar ufacık geldi, yorumsuz
    sırt kaşıma zımbırtısına gelecek olursak, radyo anteninin kafasını değiştirip yollamışlar yani ve hemen elinizde kalacakmış gibi hissettiriyor, biz ahşaptan devam
    kol saati benim hoşuma gitmedi fotoğrafınıda çekmemişim zaten

genel olarak böyle, 700 liraya güzel bir deneme oldu bizim için

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 temmuz da sipariş vermişim 12 temmuzda gümrükleme sürecine girmiş. 6 gündür hiçbir hareket yok hala gümrükleme sürecinde.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 temmuz da sipariş vermişim 12 temmuzda gümrükleme sürecine girmiş. 6 gündür hiçbir hareket yok hala gümrükleme sürecinde.
    Bende de aynı durum, millet abanınca temu ya sanırım gümrük süreci uzadı.

Hayır bir de zaten gümrük vergisini peşinen alıyorsun, neye taktın bizi bu kadar.

ChuckBartowsKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9 Temmuzdan beri gümrükleme sürecinde. Siparişleri de 30 Haziranda vermiştim. Aynı gün arkadaşım da verdi ona ulaştı ürünleri ben 4.000 TL lik o 1.500 TL lik sipariş verdi ben İstanbul'a o Yozgat'a sipariş gönderdi komedi

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün paketlerin biri geldi.
    8 adet gözlük ipi sipariş etmiştim 5tane yollamışlar.
    musterı temsılcısıne yazdım kredi olarak hesabıma tamamını kupon oluşturdular.

https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

FatihR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GÖKTÜRK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    minimum alışveriş tutarı 980 tl olmuş, şuan 1000tlyi geçen bir alışveriş sepetim var burada yazan rakam haricinde gümrük vergisi vb verecek miyiz? ürünlerin içinde sadece elektronik olarak el tipi mini fan var
    1700tl olmuş minimum ödeme tutarı. Benim ürünlerde 14 günde geldi.

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FatihR. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1700 tamamlamak için ortak alısveriş yapılabilir

OnurG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FatihR. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alt limit 1700 tl olduktan sonra sildim uygulamayı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ürünler kalitesiz genelde sepet tutarını doldurmak için boşa ürün alıyor gibi hissediyorum

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim siparişim de bugün elime ulaştı. 20 gün sürdü gelmesi.

Şöyle söyleyeyim, aa bu ürün nasıl bu kadar ucuz dediğim her şeyin kalitesi rezalet Bez özellikle boşuna almayın gelen bezler çok çok kötü.

İyi para olan ürünler fena değil. Onun dışında ucuz etin yahnisi kıvamındaki ürünlere para vermeye değmez.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ürünler genel olarak 3. sınıf plastik ve kokuyorlar. Plastik işi yapan biri olarak kalite bayağı yerlerde ve sağlığa zararlı olduğunu net söyleyebilirim. bayağı 3. kez dönüştürülmüş plastik çoğu.

Masaj aleti fena görünmüyor.
    Lastik şişirmek için cihaz fena görünmüyor.
    Manuel köpük tabancalı şişe aldım oda güzel.
    Motosiklet çantası bayağı boktan
    motosiklet dizlik aldım vasat ama kullanılır
    motosiklet için lastik basınç sensörü aldım, takmadım ama fena durmuyor.
    Motosiklet için sele jeli aldım yumuşak, üstüne pek oturulur gibi durmuyor bakacağım.
    mikrofiber sarı bez çöp
    5 li mikrofiber bez seti gri çöp
    araba bagaj çantası , hem küçük hem de tr de daha ucuz
    bıçak bileyici, iş görüyordur heralde ama bayağı kötü plastikten kanser eder
    duş başlığı , çok kalitesiz plastikten, bence alınmaz.

Maalesef bir paket daha siparişim var ıvır zıvır toplamda 10 bin TL ye yakın alışveriş yaptım. 3 bin TL si falan çöpe gitmiş gibi hissediyorum.
    Durum bu şekilde. Referans olması açısından yazdım.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler