User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: Amazondan Satış Yapmak ?

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow Amazondan Satış Yapmak ?

Çevremden çok duyuyorum, amazonda satıcı hesabı açıp ufak tefek satış yapan arkadaşları.

Çin'den alıp direk avrupa amazon depolarına gönderiyorlarmış.

Bu işlerin zor olduğunu araştırdım fakat herkes gibi belki bizde yapabiliriz düşüncesi ile forumda da bu işi yapanlar olduğunu düşünüyorum.

Yardımcı olup bana fikir verebilecek arkadaşlarımız var mıdır?
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dropshipping deniyor yanılmıyorsam.
    Bu işi bir süre önce yapan arkadaşım biraz paralar kazanıp zor durumda iken kendisine kazanç sağlamıştı. Kendisi Türkiye ve Çin'den aldıklarını Amazon ABD depolarına gönderiyordu.

Ancak en son yaklaşık 3-5 ay önce bu iş bitti dedi.
    O arada Rusya'ya ambargo vesaire sebebiyle Rusya üzerindeki siteler hareketlendi, Türkiye'den oralara biraz mal sattı, sonra orası da bitti.

Pek tavsiye etmem gibi yani, kendisi de yapmıyor. Sağlık-medikal ürünleri satıyordu, dizlik, dirseklik vesaire gibi. Ne yapıyorsun dedim, bitti onlar da diyor.
    Çok ufak tefek satıyormuş.

Ne oldu peki dedim, aynı sokakta 100 tane dönercinin yan yana açtığını düşün, ama talep ve sokakta oturanlar sabit, öyle düşün işte dedi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hanımların şirket Amazon da satıyor. 30 kişi çalışıyor ve tonla tantanası var. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Dükkan açayım da satıp köşe olayım işi yalan. Amazon da bir depo kuralı koyar orada patlarsınız. Benden demesi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dropshipping deniyor yanılmıyorsam.
    Bu işi bir süre önce yapan arkadaşım biraz paralar kazanıp zor durumda iken kendisine kazanç sağlamıştı. Kendisi Türkiye ve Çin'den aldıklarını Amazon ABD depolarına gönderiyordu.

Ancak en son yaklaşık 3-5 ay önce bu iş bitti dedi.
    O arada Rusya'ya ambargo vesaire sebebiyle Rusya üzerindeki siteler hareketlendi, Türkiye'den oralara biraz mal sattı, sonra orası da bitti.

Pek tavsiye etmem gibi yani, kendisi de yapmıyor. Sağlık-medikal ürünleri satıyordu, dizlik, dirseklik vesaire gibi. Ne yapıyorsun dedim, bitti onlar da diyor.
    Çok ufak tefek satıyormuş.

Ne oldu peki dedim, aynı sokakta 100 tane dönercinin yan yana açtığını düşün, ama talep ve sokakta oturanlar sabit, öyle düşün işte dedi
    Detaylı açıklaman için teşekkür ederim hocam, doğrusunu söylemek gerekirse E-Ticarete merak saldığım için ufak tefek kazanç sağlamak istiyorum. Ama tabi gel gelelim bu işin zor olduğunu biliyorum. Denemek isterim ama başka daha kolay bir E-Ticaret tavsiyeniz varsa onu da dinlemek isterim..

Alıntı ardicli2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hanımların şirket Amazon da satıyor. 30 kişi çalışıyor ve tonla tantanası var. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Dükkan açayım da satıp köşe olayım işi yalan. Amazon da bir depo kuralı koyar orada patlarsınız. Benden demesi...
    Evet riski var hocam çok araştırdım, burada da sizler gibi tecrübeli bireylerden fikir almak benim için çok önemli..

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok karışık göründüğü gibi değil ek iş değil anca ana iş olarak yapılabilir ve bu süreçlere hiç hakim değilseniz hiç bulaşmayın derim.Türkiyenin Filistin desteğin den sonra işleri iyice yokuşa sürüyorlar.Rezil olduğunuzla kalırsınız.

Çin de adamınızın olması lazım güvenli ürün ürettirmek için
    Fransa almanya da adamınızın olması lazım burada tır la paletle ürün gönderip ilk olarak o depoya ürünün inmesi lazım.

o kadar karışık ki uzun uzun yazacaktım yazmadım.

HİÇ BULAŞMAYIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phoenixs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok karışık göründüğü gibi değil ek iş değil anca ana iş olarak yapılabilir ve bu süreçlere hiç hakim değilseniz hiç bulaşmayın derim.Türkiyenin Filistin desteğin den sonra işleri iyice yokuşa sürüyorlar.Rezil olduğunuzla kalırsınız.

Çin de adamınızın olması lazım güvenli ürün ürettirmek için
    Fransa almanya da adamınızın olması lazım burada tır la paletle ürün gönderip ilk olarak o depoya ürünün inmesi lazım.

o kadar karışık ki uzun uzun yazacaktım yazmadım.

HİÇ BULAŞMAYIN
    O derece mi diyorsunuz hocam, peki başka bir e-ticaret modeli tavsiyeniz var mı ?

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıllarca statülü memur idim bıraktım ticarete atıldım.E ticaret modellerinin hiçbirisi ek iş olarak yapılamaz.Eğer bir işiniz var ise e ticareti unutun derim.

Fakat maddi olarak güçlü iseniz 3-5 kalem malzeme de yurtiçinde satış yapabilirsiniz.Fakat daha ötesine gitmek çok zor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phoenixs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yıllarca statülü memur idim bıraktım ticarete atıldım.E ticaret modellerinin hiçbirisi ek iş olarak yapılamaz.Eğer bir işiniz var ise e ticareti unutun derim.

Fakat maddi olarak güçlü iseniz 3-5 kalem malzeme de yurtiçinde satış yapabilirsiniz.Fakat daha ötesine gitmek çok zor.
    Peki yurt içi satış için tavsiyeniz var mı hocam ?

Ne alıp nerede satabilirim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bi dönem dropshipping yaptım. evet ilk başta iyi para kazandım ama Amazon keşfettiği anda anında sizin kredi kartınıza ve hesabınıza bloke koyuyor. En son 2000 USD tutarında blok koydu ve paramı alamadım. Sattığım kişi ürünleri aldı. ürünleri satın aldığım kişi en başta parasını aldı. Ama ben içerideki paramı alamadım. Amazon sizin para kazanmanıza mani oluyor belli bir zamandan sonra. Olay tamamen piyasa araştırması yapmak. Amerikada geçen sene revaçta olan ürünler daha Avrupa piyasasına girmemiş oluyor. Onları araştırıp bulup onları Avrupada hangi ülkede satmak mantıklı onu düşünmek gerek. Avrupa da da herşey satılmıyor. Amerika da da bölge bölge tutulan ürünleri Avrupadaki karşılığını bulmak önemli. LA ve Meksikaya yakın yerlerde satılan ürünler İtalyanın güneyi,Portekizin Batısı ispanya ve Estonya da çok tutuluyor. Fransa ve Almanya, Hırvatistan, Çek cumhuriyeti yüzüne bile bakmıyor. Bunların araştırmasını yapmak iyi fiyat analizi yapmak vergi hesaplamaları vs yapmak ona göre rekabetçi fiyatla reklam basarak satış yapmak ve en önemlisi Amazonun radarına yakalanmamak önemli.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bi dönem dropshipping yaptım. evet ilk başta iyi para kazandım ama Amazon keşfettiği anda anında sizin kredi kartınıza ve hesabınıza bloke koyuyor. En son 2000 USD tutarında blok koydu ve paramı alamadım. Sattığım kişi ürünleri aldı. ürünleri satın aldığım kişi en başta parasını aldı. Ama ben içerideki paramı alamadım. Amazon sizin para kazanmanıza mani oluyor belli bir zamandan sonra. Olay tamamen piyasa araştırması yapmak. Amerikada geçen sene revaçta olan ürünler daha Avrupa piyasasına girmemiş oluyor. Onları araştırıp bulup onları Avrupada hangi ülkede satmak mantıklı onu düşünmek gerek. Avrupa da da herşey satılmıyor. Amerika da da bölge bölge tutulan ürünleri Avrupadaki karşılığını bulmak önemli. LA ve Meksikaya yakın yerlerde satılan ürünler İtalyanın güneyi,Portekizin Batısı ispanya ve Estonya da çok tutuluyor. Fransa ve Almanya, Hırvatistan, Çek cumhuriyeti yüzüne bile bakmıyor. Bunların araştırmasını yapmak iyi fiyat analizi yapmak vergi hesaplamaları vs yapmak ona göre rekabetçi fiyatla reklam basarak satış yapmak ve en önemlisi Amazonun radarına yakalanmamak önemli.

Detaylı analiz yazınız için teşekkür ederim hocam.

Bir kaç sorum olacak, özelden mesaj atıyorum..

canimrecepcim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dropshipping vs. hem yasak hem de sürdürülebilir değil. Başlangıç olarak toptancısına ulaşabileceğiniz ürünleri "SellerAmp Sas" ile amazonda aratıp satış verilerini inceleyin.Ürünü FBA ile satın. Öte yandan yine aynı yöntemle trend ürünlerin verilerini inceleyip tedarikçilerini de araştırabilirsiniz.
    - Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videolar vs çok basit şöyle böyle kazanç sağlıyoruz diyorlar ama tam tersi çok karışık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canimrecepcim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dropshipping vs. hem yasak hem de sürdürülebilir değil. Başlangıç olarak toptancısına ulaşabileceğiniz ürünleri "SellerAmp Sas" ile amazonda aratıp satış verilerini inceleyin.Ürünü FBA ile satın. Öte yandan yine aynı yöntemle trend ürünlerin verilerini inceleyip tedarikçilerini de araştırabilirsiniz.
    Hocam özelden yazdım..

Alıntı Bugraaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Videolar vs çok basit şöyle böyle kazanç sağlıyoruz diyorlar ama tam tersi çok karışık
    Videolara kalırsak herkes yapabilir bu işi

Ben 2 aydır araştırıyorum daha adım atamadım inanılmaz karışık her şey ..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler