G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı
Baya bir isin icindesiniz sanirim, gecmisi cok iyi biliyorsunuzdur.
99-2011 arasi korfezde ulusal/mahalli, sonra cebinden tosfede para odeyerek drag eglence gunu adini icat edip arac basina yaris adi olmayan organisayona gunluk gecici lisanslar ile bin bir tane engelle 11 sene senede min 4 organizyon cikartildigini,
Korfezde son resmi yarisin finansmanini yapmak icin sponsor olabilmek adina sirket kuran birinin oldugunu,
Rica minnet drag yonetim kurulu kurdurup ankaradan uye alindigini ama kimsenin en ufak katkisi olmadigini,
2000/2005lerde daha once hic halk gunu yapilmamisken 10/12 arac katilim olmasina, pistin kira ucreti toplanamamasina ragmen devam edilmeye calisildigini cok net biliyorsunuzdur.
Belediyeye yapilan hibeler, otopark konusmlari, gelmeyen hakemler bu islerin hep icindeydiniz sanirim oyuzden cok net yazabiliyorsunuz,
Sadece yarismacilara tesfik icin sponsorlardan hic bir ucret talep etmeden sadece katilimcilara hediyeler verilmesi insanlar yapilan bu islerde okadar destekleyicilerdiki suan drag organizasyonu yapilmiyor.
iyikide yapmayi birakmisim.
Monocoda halk gunu gibi bir ihtiyac oldugunu dusunmuyorum, curvler zaten yerinde tunelde ileri geri 10/20 kez kendi capinda full race mode termignoniler gazlamaya ragmen uyaran eden olmuyor,
Rimini, barselona gib sehirlerde cok fazla sporcu tanidim otellerinde davetli olarak konakladim, 4/5 farkli araci olup amator olarak motocrosstn subarusu ile time trail kovalayan, gercekten spora gonul verdikleri icin onceden yayinlanm takvime gore hic bos kalmayanlar, macau, hk’da bile bu isi hakkiyla yapiyorlar.
Korfezde yapilan ilk drift gununde katilim ucreti alinmamasi ama pistin kirasinin cepten odendigini filan hic katmiyorum tabi,
Eminim sizde maddi manevi motorsporlarina daha fazla destek vermissinizdir, 2/3 sezon yaris kacirmadan araba kosturup, kural degisikligini yayinlanan kitaba sokamayip 4 cekerler ile 2 ceker arabayla yarismak gibi zorluklar yasamissinizdir oyuzden imza vs hicbir fikrim yok, ne yapildigini bilmiyorum, bu sorularda sanirim bana degil genel olarak suanki sikintilar.
Pist ile ilgili son donemde tek baglantim tescil sonrasi arabami teslim almak oldu,
Olmasini bekledigim ise ona kizdim giremezler, izin verdim amatorler ciksin degilde kim yapiyorsa kac tane yapacaksa her sene sene basinda yayinlansin yapan kisi emeginin karsiligini alsin, katilacak kiside hazirligini yapsin.