Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Yakın zamanda bunu benzeri bir işlemi site için yaptırdım.
Başvuru yapacak kişileri belirleyip, yönetim defterine izin yazısı yazdım.
Total 10 kişi başvuru yaptı.
hepsi 22 kw şarj ünitesi satın aldı.
Plan-proje içi 7 bin tl artı kdv çıktı.
Daha sonra plan bedaş tarafından onaylandı.
Bağlantı noktası belli oldu ve kapalı otopark için şartname çıktı.
Burada kişi başı 45 bin tl artı kdv gibi bir bedel oluştu.
Sonrasında vazgeçenler oldu.
Şu an süreç rolantide gidiyor.
Bedaş site çoğunluğunun yüzde 60 gibi başvuru olursa yardımcı oluyor.
Elini taşın altına sokuyor.
Tesla kullanan başka bir kişinin de fatırasında 5yazmasına rağmen özel bir işlem yapmadan wallbox ile 11kw şark ediyor aracını şu an o şekilde belirtmiş. Bu işi tam olarak elektrikçim veya bu işlerle ilgili birisi mi yönlendirir beni. Herkes başka bişey diyor.
5.000 km elektrikli araç tecrübemi, araçtan çıkan adaptör ve evdeki trifaze hatla yaptım.
başka cihaz bakma sebepleriniz, araçtan şarj cihazı çıkmaması mı?
Teslada adaptöt çıkmıyor kablo çıkıyor. Dışarıdan bir adaptör ve apartmanda otoparkta bağlantı ihtiyacım var doğal olarak. Blue Adaptör var aslında o 7.4kw ile şarj edebiliyor monofaze. 80 Euro gibi bir fiyatı var.
Yanlış yazdım, BMW deki gibi wallbox tarzında bir cihaz çıkmıyor. Kendi cihazı çıkıyor ancak onu da blue adaptör ile bağladığınızda en fazla 7.4kw ile şarj yapabiliyoruz. Amaç burada 11kw alabilmek. Ev tipi (220) adaptörü çıkıyor. Onunla da 2kw gibi bir rakamla şarj oluyor.
Evet baktım bugün sabah trifazeymiş. Wallbox kuran / takan / kullanan herkes direkt olarak bağlat dedi kimse arttırım vs bişey yapmamış açıkçasıMonofaze > trifaze dönüşümü de olmayacağı için ben de direkt bağlatacağım. Ama blueadaptör de aldım bir de 32A monofaz mavi çıkış vereceğim kafama göre ondan bağlarım. Yazlıkta vs kullanırım diye düşündüm.
selamlar, burayı biraz canlandıralım, tesla wallbox aldık 22kw destekleyecek şekilde İstanbul'da montajını yapabilecek düzgün işçilikli bir kişi/firma arıyorum. tecrübesi olan varsa paylaşabilirse sevinirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)