Ben 2013'te gitmiştim arkadaşlarımla, milano'da buluştuk farklı ülkelerden gelip, araba kiraladık, como - geneva - pisa - floransa - roma yapmıştık. Birkaç satır başı paylaşayım
Como gün içi görülp gezilebilir, teleferik gibi şeyle yukarı çıkıp bişeyler yiyip içebilirsiniz
Geneva'dan akşam arabayla geçip konaklayıp sabah Pisa'ya geçmiştik. Pisa'da da çok vakit geçirmedik, çarşı pazar hediyelik devam. Floransa deyince ama ben olsam bir dururum, akşamları Asmalımescit'in eski zamanları gibi genelde sokakta bistrolarda müzik dinleyen muhabbet eden tatlı tatlı eğlenen insanlarla çok hoşuma gitmişti. Genel doğal güzellikleri de hoş, gezip görmeye vakit geçirmeye değer bir şehir, tekrar gitmek istiyorum
Roma'ya biz ilk defa gitmiştik, 4 gün boyunca gezdik doyamadık. 1-2 günde bitmesi mümkün değil bence Roma'nın
Roma'dan Venedik'e o zaman tren 80 euro, uçak 80 lira tutuyordu hiç unutmam. Alternatiflere bakın mutlaka.
Biz de Fiat Panda kiralamıştık, yeterli gelmişti. İlla ki birkaç ceza sonradan geldi tabii yok oraya girilmezmiş yok oraya park edilmezmiş. döner dönmez kartı iptal etmek lazım