2022 kasımda Golf R aracım için 700 küsür tl
2022 kasımda Bmw aracımız için 550 tl ödedim
iki ilanda pro'ydu
ilan fiyatlandırması araç fiyatına göre belirleniyor diye düşünmüyorum, saçma bir algortiması var
MB başkanı patrona nasıl "Alma abicim, çekme abicim" dediyse, sarışın site kimseyi bana ilan ver diye zorlamıyor.
Daha başka ilan platformları da var kullanılabilecek.
Piyasayı domine eden şirketten ilan istiyorsan, fiyatım bu diyor kendileri![]()
Okumadan imzalamam.....
bence küçük esnaf al satçıyı başka siteye yönlendirir.
letgo facebook marketplace arabam.com biraz daha canlanır.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Pazarlamanın ilk kurallarından biri;
Eğer bir ürün sana pahalı geliyorsa, sen hedef kitlesi içinde değilsin demektir.
Çokta şey etmemek lazım.
Okumadan imzalamam.....
Sarışın site hep pahalı idi, gelirlerinde bir azalma olduğunu sanmıyorum ben zamlardan sonra. Bu tür konu ilk değil, son da olmayacak.
Belki ürüne özel sitelerin aktiviteleri artar mesela emlakjet, vavacars, carvak vs.
Okumadan imzalamam.....
sonuna kadar hakkıdır adamların. müptelası olmuşuz indir donunu öpücem dese yok demicez. 500-1000 lira da koymaz alsatçıya
Bence yerinde bir karar aldığımız hizmete baktığımız da ödenilen rakamlar yanlarında çok komik kalıyor.Ev fiyatları uçtu gitti emlakçılar komisyon indirimi yaptı mı ?Ben sahibindenin yerinde olsam satılan evden %1 kiralanan evden yarım kira bedeli alırım.Sonuçta emlakçılar da bu site sayesinde satıyor.
Bence fiyatların en az 2 katı olması lazım. Sırf piyasayı yoklamak için "Onun arabası 1 milyon ise benimki daha iyi ondan bende 1.5 milyon diyim belki bir enayi çıkar." durumlarını engeller.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Son 24 saatte 19965 ilan girmiş, ben aralık sonu verdim 365 ödedim, kk ile taksit yapması güzel. Sene de 1 -2 araç değiştiriyoruz, rakam az değil.
Ama gel gelelim sahibinden den bu işin geçer noktası TR de, 1 araç hariç tüm araçlarımı buradan sattım. Para çok gelse de karşılığını veriyor bence.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Araç Fiyatına göre fiyat belirliyorlar sanırım. Geçen sene benim passat a 175 tl civarı isterken Komşunun audiyi ilana koymak için 300 kusur lira ödemiştim.
Arkadaşım Facebook marketten sattı en az bence sahibinden kadar iyi zaten sahibinden deki bütün araçlar hemen hemen orda da ilanda tek sıkıntısı tüm Türkiye yi göstermiyor yakınındaki bölgeyi gösteriyor ama oda büyük bir alan istanbul daysan misal Bursa Kocaeli İzmit’e kadar gösteriyor
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
arabam.com hem ucuza veriyor, hem de siz sahibindene açtığınız ilanı bile kendileri arabam.com'a giriyor. ( manuel mi bilmiyorum belki de bi scriptle otomatik giriliyodur. )
bu kurumsal üyelik için geçerli tabi.
Aradaki farkı şöyle izah edeyim, arabam.com'dan gelip de araç alan müşteri hiç hatırlamıyorum.
hatta yıl içerisinde arabam.com defalarca gelir, arar sorar bilgi edinir. sahibinden senede 1 kere ya gelir ya gelmez.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)