Arkadaşlar selamlar. Hiç aklımızda yokken bir anda French Bulldog sahiplendik. 7 aylık bir erkek.Çok da güzel bir hayvan. Bize de çok alıştı. (Kendim tavuk işi yapıyorum. Sosis, salam hayranı oldu.
)
Neyse sadede gelelim. Müstakil evimiz var. Bahçesi vs. mevcut. Arada güvenlik kameralarından açıp açıp bakıyorum köpeğe.Evin içine alma imkanım kesinlikle yok. Ben de eğer dışarıda duracaksa da en iyi şekilde bir klübe ve ısıtma sistemi yapayım dedim. Sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var. Yalıtımlı bir klübe yapmak istiyorum. Cam veya taş yünü ile bir panel duvar oluşturup sadece osb ve normal ahşap kullanmak istiyorum. Bu sayede içim rahat edecek.
Yapmak istediğim model şu tarz birşey...
Sorularıma gelecek olursak.
1- Isıtma sistemini nasıl yapmalıyım? Elimde bir adet termostat mevcut. Kuluçka makinelerinde kullanılan tarzdan hassas bir cihaz.
2- Isıtıcı olarak da köpek klübesi ısıtıcı diye bir ürün buldum, veya infrared lamba ikilisinden hangisini tercih etmeliyim?
Bu da yapmak istediğim modele benzer model. (Köpek s beden bir köpek olduğu için klübeyi çok büyük yapmayı düşünmüyorum.
![]()