Teşekkürler arkadaşlar , bakalım Pazartesi gidip göreceğim
Teşekkürler arkadaşlar , bakalım Pazartesi gidip göreceğim
16 nisandı yanlış hatırlamıyorsam.2019 model 17 bindeki hatasız aracıma sistem üzerinden 627 bin teklif verdiler, sistemden randevu oluşturup gittim ,dediğim gibi hatasız olmasına rağmen 586 lire fiyat verdiler.Şube Yetkilisi bir hanımefendiydi dedim aracımda bilmediğim herhangi bir kusur mu var neden bu fiyat çıktı diye sorunca,sistem algoritmasının yüksek fiyat çıkardığını alabilecekleri rakamın bu olduğunu söyleyince çıktım.Sahibinden de istediğim fiyata satmıştım.
Eski aracım için hem Carvak hem de Vavacars' tan teklif almıştım. Vavacars ön teklifin 10.000 TL altına alırken Carvak 25.000 TL altını teklif etmişti. Ön 3 parçada PPF kaplama vardı, söktürüp satışa getirmemi istemişlerdi.
Şu an ki aracımı Carvak' tan aldım. Ekspertiz garantisi, alışta dahil noter ücretini kendileri karşılamaları çok büyük artı bence. Şu an ekspertiz + noter ücretine 2.000 TL' ye yakın para gidiyor. Sarı sitedeki 'Sahibinden' olan %85 ilanın al-satçı olduğu günümüzde kolay kolay biniciden araç alacağımı zannetmiyorum artık.
Orucu bozan hususlar sorusu gibi olmuş :.
https://twitter.com/karikaturkosesi/...94213066485760
Okumadan imzalamam.....
aracta anfi var diye teklif vermediler.
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
Piyasayı *** eden galericilerin ve otomobil bayilerinin saçma sapan 2. el departmanlarına ders niteliğinde çözüm getirdiler. Yüksek karlılık değil iyi sistemin büyümeyi getirdiğini anlarlar belki. Genel olarak memnuniyet yüksek vavacars gibi platformlardan.
Online ilan siteleri kapatılsın (sahibinden, arabam...) diye eylem yapan galericilerin bir an önce soyu tükenir inşallah böyle girişimlerle![]()
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
10-15 yıllık tecrübeli 2.el personellerinin 5 dakikada fiyat veremediği araçlara 1 dk içinde fiyat veren sistem tamamen sahibinden.com a bağlı parametrelerle bir algoritma çıkartıyor ve fiyatlandırıyor.
Piyasası hızlı araçlarda fazla kırmadan alım yapıyor ama piyasa satış hızının çok yüksek olmadığı araçlara da ***** sitelerdeki fiyatlara göre teklif verdiği için almıyor teklif fiyatından...
Selamlar tekrardan , dün götürdüm aracımı. Araç normal yuksekligindeydi ama yine de almadilar coilden dolayı bilginiz olsun arkadaşlar
O kadar çok sirkülasyonun olduğu bir şirkette coil olduğunu görünce anlayacak ustalar vardır heralde.
yetkili servis gibi ya da çok çok iyi işçilik ile toplanmış bir araca ( fabrikasyon değerler ve kurallar ile) elbette lafımız yok. sıvı conta manyağı yapılmış tüm civataları yalama yapılmış farklı farklı civatalar ile toplanmış arabalar bizim değerlemeye almamak için zaten yeterli.
![]()
55 şubesi olan bir yapıda boya makinesi ile mikron okumak dışında tabi ki paraametreler var.
coilover en kolay anlaşılacak durum. kaldı ki yapının içinde bizim gibi otomobil hobisi olan insanlarda var![]()
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
Az çok tahmin edebiliyorum, eğitimlerde yıllar önce bugünleri anlatmışlardı. Geçen katıldığım bir eğitimde şu Metaverse ve benzeri durumları anlattılar. Gelecek değişik yerlerde gidiyor.
Ancak bugünkü sistemde;
Örnek olarak Ford'daki bir dönemin Powershift şanzımanlarının sorunlu olduğunu ve ona göre fiyatlandırıldığını, yada Mondeo da 1.5 EcoBoost un sorunlu ve çok yaktığı için talebinin yavaş olduğunu, yada Psa Citroen grubunda tavan soyulmalarından dolayı bazı renk ve kombinasyonların düşükten fiyatlandırıldığını şuanki sistemler zor fiyatlar bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)