Selamlar.
Kurutmalı Çamaşır Makinesi hakkında tavsiyelere ihtiyacım var. Hangi marka, model tavsiye edersiniz?
Selamlar.
Kurutmalı Çamaşır Makinesi hakkında tavsiyelere ihtiyacım var. Hangi marka, model tavsiye edersiniz?
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Hepsiburada.com | Guvenlik
aklıma bu ürün var.
güncel cihazlar nasıldır bilemem, fakat 4 sene önce Arçelik aldık, yıkama güzeldi, ama kurutma çok saçmaydı. saatlerce çalışıyor ve hala kurutamıyordu. cihazı hala kullanıyoruz yıkama kısmını, ama kurutmayı bıraktık harici kurutma makinası aldık.
Yoğusturmailı değil ısı pompalı model seçin.
Ama 2 özellikli makinada çamaır makinası bozulursa kurutmanın da çalışmayacağını, kurutma bozulursa yıkamanın da çalışmayacağını unutmayın.
Bende 2 makina var, üst üste duruyorlar. Kafam rahat. İkisi de Arçelik.
Okumadan imzalamam.....
kurutma ve yıkama bir arada olan cihazların kurutma performansından memnun kalan görmedim. bu sebeple kurutma makinesini ayrıca aldım. kullandığım cihaz beko KT 70 memnunum dijital ekranı yok piyasadaki en uygun ürünlerden birisiydi
hoover kullanıyorum 3 sene oldu yakalaşık, 2 kere ısıtma şalteri atmıştı ısıtamıyordu boşa 3 saat çalışıyorduservis gelip tekrar açtı 5dakika sürdü sadece. Başka bir problem yaşamadım.
LG'nin kurutmalı yıkama makinasını kullanıyoruz, herhangi bir sıkıntısını görmedim gayet güzel de kurutuyor.
Savaş MotorSports
Teşekkürler cevaplar için.
Yer sıkıntısı olmasa idi 2 ayrı makina alacaktım. Üst üste koymak için makinelerin ölçüleri uygun olmalı. Kurutma sürekli kullanılmayacak zaten, özellikle çocukların okul formaları bir an önce kurusun diye düşünüyorum. Aslında iki ayrı makine mantıklı tabi, bu kıstasa göre de tavsiyelerinizi alabilirim. Hem kurutma hem yıkama için ayrı ayrı.
Kurutma icin cok buyuk paralara gerek yok bence. Arcelik üretimi grundig aldim 2 yil once, en ucuz modellerden biriydi. Sonucta sadece kurutacak![]()
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
2 si bir arada cihazların kurutma performansından çok birşey beklememek gerekiyor bende evlenirken araştırmıştım 2 ayrı cihaz aldım bu yuzden
ama sadece arada sırada çocuklar için vs kullanıcaz diyorsanız belki memnun kalabilirsiniz
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Naci abi evde kediler olduğu için kurutma bizde şarttı ve ayrı aldık.
Hergün günde 2 kere makineden sonra çalışıyor.
Evde bosch yazlıkta ise ucuz yollu vestel aldık ama vestel gerçekte 1.5 senedir gayet iyi performans gösterdi.
Tavsiye ederim.
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
Tekrar selamlar.
Kurutmalı olan makinadan vaz geçip Hepsiburada.com | Guvenlik
Bosch marka makine sipariş verdim. ***** dolar fırladı fiyatlar uçar diye. Genel yorumlar iyi, 2021 model bir makine. Kullanan eden var mı?
Eski Alman üretim diye tabir olan makineler kadar kaliteli değil ancak Aynı makineyi 3 ay önce aldım, 4 yıldır giymediğim dolapta beklemekten sararmış gömleği bile bembeyaz çıkardı.
Geçtiğimiz hafta da Kurutma makinesi aldım. Arçelik KM 800 modelini almayı planlamıştım Fiyat / Performans olarak,
Bayide bir üst model KM 900 indirime girip daha uygun fiyata denk geldi şansıma onu aldım.
Marka Fark etmez derseniz aldığım kurutmayı da öneririm . 900 KM | Beyaz E_ya | Arcelik
Selamlar, saygılar...
HVAC
tam olarak bu yorum üstüne geçen ay sapa sağlam çamaşır makine mi letgo dan okutup arçelikten ayrı ayrı yıkama ve kuruma makinesi aldım. 700KM mi ne kurutma makinesinin modeli. çok memnun kaldık, 7kg işimi fazlası ile görüyor, kendi kendine yıkamadığı sürece fazla para vermek mantıklı gelmiyordu.
merhabalar bir daha konu açmim bu kurutma makinalarında olayda şu şekildemi işliyor ?
çamaşırdan çıkartıp direk içine atıyoruz ve kurutuyor ?
yünlü kot mot falan ayırmamız gerekiyormu ?
çok elektirk tüketimi varmı ?
bizde arçelik 900km alalım diyoruz yorumlar nasıldır ?
médiocrité partout
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)