Bundan yaklaşık 20 gün önce kırmızı ışıkta geçen bir araç sürücüsü yüzünden aracım pert oldu. Ben yeşilde geçerken kavşakta aniden önüme atladı ve frene bile basmaya vaktim olmadı ve ona yandan çarptım. Benim aracımın airbagleri açıldı ve o gece arabayı servise çektirdim. Düzenlenen eksper raporu sonucunda kusur %100 karşı tarafa verildi. Karşı tarafın Sigortası olan Neova Sigorta tarafından dosya açıldı ve eksper sonucuyla aracıma ağır hasarlı(pert) raporu verildi. Sigorta şirketi henüz benimle irtibata geçmedi aracım için bir bedel belirlenmedi. Ama buna rağmen bugün arabamı Neova sigortanın web sitesinde ihale üzerinden satışa sunulduğunu gördüm.
Bildiğim kadarıyla sigorta şirketi ve araç sahibi bir fiyatta mutabık kalıyor. Araç sahibi parasını alıp aracı devrettikten sonra sigorta şirketi bu işlemlerden sonra arabayı satışa çıkarıyor diye biliyordum

Ama şu an tam tersi bir işlem yapılıyor. Daha henüz benimle bir irtibat kuran yok. Bu tip bir durumda süreç nasıl işliyor bilen arkadaşlarımız bu konuda beni birazda olsa aydınlatırsa çok çok sevinirim. SAYGILAR