Merhabalar
araç içi çakmaklı yada şarjlı fark etmez 300 tl üst limitim var süpürge arayışındayım.
aracında olan kullanan memnun olan var ise yazabilir mi ?
Merhabalar
araç içi çakmaklı yada şarjlı fark etmez 300 tl üst limitim var süpürge arayışındayım.
aracında olan kullanan memnun olan var ise yazabilir mi ?
Yenileri bilmiyorum. Yıllar önce(en az 15-20 sene) babam ihlas marka almış. Çakmaklık girişi, kabloları biraz uyduruk görünüyor fakat babamdan ben devraldım cihazı kendi aracımda kullanıyorum. Hâlâ var mıdır? Bilmiyorum. Varsa aynı kalitede midir? Bilmiyorum.
İnternetten denk gelenler arasında baseous mu vardı o sanki dayanıklı ve güzel izlenimi veriyordu. Xiaomi'nin de vardı sanırım o da kullanışlı duruyor. Tabi sadece görüntüden ibaret bu iki marka hakkındaki yorumlarım.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Hepsiburada.com | Guvenlik
hocam bu ürün müdür fiyatı benim için makul eğer buysa alabilriim.
bizim evde şöyle birşey var lazım olduğunda bunu alıp iniyorum işimi görüyor, sizin paylaştıklarınız daha mı güçlü, bunu alıp kullanma amacı mı farklı yoksa?
Fakir As 1072 Nt Violet 7.2 V Islak Kuru Sarjli El Supurgesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Şayomi'nin termosa benzeyen süpürgesini evde kullanıyoruz, kuş var her yer tüy.
2 kademesi var. 2. kademe ortalama bi ev süpürgesi kadar çekiyor nerdeyse. Baya kuvvetli. Şarjı da hiç fena gitmiyor bence.
Amaca yönelik kullanmak lazım, bununla ev süpürmeye çalışan var çünkü![]()
Xiaomi'nin Mi Vacuum Cleaner Mini ürününü kullanıyorum fiyatını gerçekten hak ediyor haznesi biraz çabuk doluyor ama boşaltıp devam edilmesi öyle çok zor değil.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)