Merhaba herkese
Dodge Nitro model araç almak istiyorum, fakat araçla ilgili hiç bilgi sahibi değilim.
Nelere dikkat etmeli alırken ve + ları - Leri nedir?
Çok çok fazla bilgilerinize ihtiyacım var![]()
Merhaba herkese
Dodge Nitro model araç almak istiyorum, fakat araçla ilgili hiç bilgi sahibi değilim.
Nelere dikkat etmeli alırken ve + ları - Leri nedir?
Çok çok fazla bilgilerinize ihtiyacım var![]()
Çok kısa bir süre kullandım birkaç saat kadar.
Çok sert bir yapıya sahip.
Mercedes in motor ve şanzımanını kullanıyor derlerdi teknik olarak bilmiyorum.
İç mekan biraz rahatsız. Oturuş pozisyonu rahat değil, konsol sert amerikan.
Ama görüntü hep 1 milyon.
Bende takipteyim konuyu, yürütme maliyetleri, mekanik parçalarım maliyetleri ne durumda öğrenmek isterim. Mercedesin hangi motorunu ve hangi şanzımanını kullanıyor, alt takım ve yürüyen aksamda sorun çıkartır mı? Hep bir soru işareti![]()
2 Önceki kasa Jeep Cherokee ile aynı alt yapı şanzıman. motor vs kullanıyor. Mercedes ile bir ilgisi yok.
2.8 CRD motor var. Aşağıdaki linkini verdiğim kasa ile ortak.
Jeep / Cherokee / 2.8 CRD / Limited / - BOYASIZ EMSALSİZ JEEP 4X4 - sahibinden.comda - 927665248
Nitrolardaki bir önceki 177'lik. Sağlam ama biraz fazla yakıyor.
Cherokeelerde 200'lük olanı var onlar 2 lt az yakıyor ve çok daha atik. Ben bu saatten sonra Nitro almazdım. Cherokee'ye yönelirdim kısacası. Nitronun piyasası da yok zaten.
kullanıcısı geldi...
20.000 km ye yakın kullandım.. alım satım için alıp satışını uzattığım bir araçtır.
eksileri
-hantal şanzıman
-plastik aksam dokunma hissi ( bu sert platiklere rağmen çok az olan trim sesleri şaşırttı)
-yakıt tüketimi ( hep 13 lt )
-plastik jant kapakları çok pahalı ( evet o 20 inç krom jantlar plastik kapak)
artıları
+kuvvetli motor ( hız açısından değilde sabit süratte rampa vs farketmiyor hep aynı hızda gidiyor )
+albenili ve prestijli retro tasarım kolay kolay eskimez
+iç mekan tavan yüksekliği ayakta yolcu alacak kadar ferah ama camlar küçük
+ucuz ve bol yedek parça...
şahsen severek kullandım yine olsa yine kullanırım...
Yaklaşık 4 aydır severek kullanıyoruz.
Jant lastik kombinasyonu sebebi ile bir hayli sert,çukur tümsek vs. herşey içeride.Yakıt olarak cüsseye göre bence normal 12-13 LT civarında geziyor.
Motor 2.8 CRD Jeep ile aynı,yedek parça bol ve ucuz.
İç mekan aşırı ferah diyemem cam boyutlarından dolayı ama şehir içi yolculuklarda çok bunaltıcı değil.Uzun yolda biraz yoruyor.
İç mekandaki plastik hissi bildiğin Amerikan başka bir açıklaması yok.
Yüzü eskimeyen nadir araçlardan,trafikte fark edilirliği,forsu iyi hissettiriyor.
yanlız jeep le arasında gösterişde baya bi fark var ,cüsse çok heybetli harbiden bimilyonluk kafa yaşatır![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)