Dostlar selam. Haftaya hanımı çocuğu alıp kamp tatili yapmak istiyorum önceliğim izmir-Aydin kuşadası tarafı. Belirtmiş olduğum bölge de önerebileceginiz ve daha önce tecrübe ettiğiniz ücretli kamp alanları var mı ? Şimdiden teşekkür ederim.
Dostlar selam. Haftaya hanımı çocuğu alıp kamp tatili yapmak istiyorum önceliğim izmir-Aydin kuşadası tarafı. Belirtmiş olduğum bölge de önerebileceginiz ve daha önce tecrübe ettiğiniz ücretli kamp alanları var mı ? Şimdiden teşekkür ederim.
Kuşadası değilde gümüldür tarafında denizatı var yıllar önce gitmiştim çok keyifli bir yer, kuşadasına göre daha sessiz sakin ve huzurlu bir yer. Şimdi emin olmak için baktım ama denizatı değil hipo camping olarak görünüyor değişmiş olabilir bir araştırın isterseniz. Bu arada bölgeyi bilmiyorsanız gümüldür, kuşadası ile seferihisar arasında kalan bir sahil bölgesi izmire araç ile ortalama uzaklığı 45 dk civarında
hatta linkini buldum mekan bu Ada Camping Kuşadası
Çok teşekkürler ada camping güzel gibi
ada kamping güzel.. ama bayram ve hafasonuna denk getirmeyin keko mekanına dönüyor.
illa deniz kampı olmayacaksa selçuk şirince taraflarınıda öneririm
Herkese çok teşekkürler . Tercihimi Ada camping Kusadasindan yana kullanıyorum. Rezervasyon yaptırdım :![]()
Ada Camping deki tatilim sona erdi ve dün akşam eve döndüm. Çok güzel bir yer yapmışlar . Zaten daha yeni açılmış. Heryer tertemiz personel ilgili ve yardımsever. Tam aile yeri biz çok rahat ettik.
Tek eksiği duş için şu an sıcak su yok tesiste. Güneş enerjisi sistemi kurulacakmis bir hafta içinde
Birkaç tane foto atayım
![]()
davutlarda mı burası ?
Memuration lancer ve yakuzasımsı fn2 tayyar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)