Asamadigi topları onune katıp ilerletiyor, küçük oyuncak varsa haznesinde bulabiliyorsunuz, buyukse ve iterse devam ediyor itemezse etrafını dolaşıyor
Printable View
çok inatçı ciddi güçlü baya savaşyor engellerle baktı olmuyor etrafından geçiyor :D içine çekebildiklerini haznesine alır diğerlerini sürekler sağa sola iter
ben ne çok para verdim ne ucuz
ara model olsun diye Xiaomi mi vacuum mop pro aldım ozaman evofone tr dist kampanya yapmıştı 2799TL ye
aslında çok fazla satıcı var daha ucuzuda vardı ama ne oldukları mechul o yuzden diğerlerini tercih etmedim
Roborock S6 da saglam bi kampanya denk geldi siparisi verdim bugun. Insallah vadettikleri kadar akillidir. Hayirlisi bakalim
Bende artık alayım diyorum epeydir araştırıyorum. Fiyatına göre viaomi v2 pro mantıklı görünüyor. Yalnız garantili satıcı konusunda pek istediğimi bulamadım. Çoğu xx online saçma isimli ithalatçılar bir tüketici mahkeme durumu olsa muhattap bulamayız. Buradaki arkadaşlarım nereden ürünleri temin etmiştir?
Tesvor x500 pro’yu Tr ye anneme gönderdim. Yerine Tesvor s6 aldım, 2800Pa gücünde gerçekten çok memnunum eğer Tr de varsa incelemenizi tavsiye ediyorum
Mop pro kullanıyorum.
Bazen kafası acayip karışıyor.
Haritayı resetleyip yeni harita oluşturmaktan sıkılmaya başladım.
Roidmi Eve Plus modelini aldım ben de yeni biraz araştırdım kendi kendini temizlemesi falan hoşuma gitti fakat benim gibi öğrenci evi sayılacak eve sahipseniz mop özelliği tamamen boş :) fakat süpürme olayı güzel 2-3 kere çalıştıktan sonra işini çözüyor kabloların olduğu alanı da yasaklı alan yapıyorum girmiyor takılıyor yani süpürmesi gayet iyi fakat mop için evin kendisinin iyi derecede temiz olması lazım.
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential 2 in 1 bunu düşünüyorum süpürsün yeter müthiş temizlik beklentim yok köpeğin dökülen tüyleri için amacım ne dersiniz
Hanım xaomi marka birşey görmüş sanırım. Alet 2 parça. Robot ve toz haznesi dolunca gidip otomatik boşalttığı çöp kutusu.
Bu modeli gören oldu mu?
Bu robotların toz haznesi hemen doluyor mu?
Dolunca temizliği bırakıyor mu?
S6 pure hoşuma gitti hem roborock ürünleri için daha dayanıklı deniyor. Mop pro için sapıtıyor diyen çok var
Lydsto R1 Toz Toplama Uniteli Akıllı Robot Supurge Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lydsto R1 Toz Toplama Uniteli Akıllı Robot Supurge Beyaz Fiyatı ve Ozellikleri - GittiGidiyor
gitti gidiyorda kazananlar kulubu ile 3800 e geliyor + banka kampanyası yakalarsan 50-100de ordan düşürürsün. Ben aldım roborock s5 max de var ama bunun hazne olayı bir baskaymıs kullanımı ve program arayüzü çok iyi. Verdiğin talimatları takılmadan yerine getiriyor ve s5 max den daha sessiz.
Eşimle beraber almaya karar verdik fakat çeşitlilik çok fazla o yüzden sizlerden yardım istiyorum ev 3+1 120 Mt2 ayrıca birisi 3,5 birisi 10 aylık 2 tane kedim var bunların da tüyünü rahatlıkla çeke bilecek evin tozunu alacak robot arayışımız başladı önerileriniz nelerdir acaba ?
Geçen hafta s6 pure modelini aldım mi evofone garantili 3600 e geldi. Bilerek evi süpürdüm elektrikli ile sonra saldım robotu çıkan pislikten utandım. Nasıl çıkıyor anlamıyorum. Mop kullanmadım. Yüzde 50 şarj ile evi bitirdi. 135 net ama banyo vc süpürme yok tabi bunda