Bu ara fazlasıyla duymaya başladım. Bi arkadaşım da kullanan bi arkadaşının üzerindekü etkileri gösterince merak saldım. Forumda da kullanan vardır belki diye sormaya karar verdim. Var mıdır kullanan? Nerelerden aldınız,biz nereden alabiliriz?
Bu ara fazlasıyla duymaya başladım. Bi arkadaşım da kullanan bi arkadaşının üzerindekü etkileri gösterince merak saldım. Forumda da kullanan vardır belki diye sormaya karar verdim. Var mıdır kullanan? Nerelerden aldınız,biz nereden alabiliriz?
Sac disari Cuk iceri.
Soyleyeceklerim bukadar.
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Ben minoxil isminde bir fısfıs duymuştum...
Özetle en etkili çözüm östrojen, o da saçı çıkartırken bişeyleri içeri çeker
Alın bir traş makinesi 1-2-3 numara yapın keyfini sürün derim bir kel olarak![]()
Bu arada şöyle bi haber buldum. İlla kullanacaksanız eş dost tavsiyesinden ziyade bi doktora danışın derim.
Sağlık Bakanlığı uyardı! İşte sac cıkaran 'mavi su'daki buyuk tehlike - Sayfa 3 - Sağlık HaberleriKardiyoloji uzmanları "Piyasada satılan ürünlerin içeriği 'minoksidil forte' yani tansiyon ilacıdır. Daha sonra tüylenme yaptığı fark edilmiş ve bu yönde geliştirilmiştir. Ancak el altından bilinçsiz bir şekilde dağıtılmaya başlanmış. 40 yaş üstü insanlar için kalp krizine kadar yol açabilecek ciddi risk teşkil etmektedir" değerlendirmesinde bulundu.
Bu iş "çizik giderici kalem" gibi.
Su arıtma cihazı, Rainbow elektrik süpürgesi gibi de diyebiliriz.
Rainbow en azından iyiydi de, millete iyi kitlediler zamanında su arıtma cihazlarını, sonra filtreydi bilmemneydi kimse uğraşamadı, pahalı geldi falan filan. Rainbow'dan da iyi makineler var artık şimdi. Ama hala devam ediyorlar.
Çizik giderici kalemi de her nesil yeni keşfedince her forumda illa bi soruyor![]()
Kökü ölen yerden saç bi daha çıkmaz, çıkamaz. Saç istiyorsanız ektireceksiniz![]()
mavi su zart zurt su vs. içeriği bilinmeyen maddelerden uzak durunuz lütfen. içindeki bir kimyasalın 5-10 sene sonra bile yan etkisi ortaya çıkabilir. saç eksikliğiniz varsa en etkili tedavi saç ekimidir. saç dökülme probleminiz varsa mezoterapi prp etkilidir.
Ektirdiğiniz yer önemli o konu da benim takip edip ektirmeyi planladığım yerde 3. günden sonra istediğiniz şekilde yatabilirsiniz diyorlar ve 1. hafta da arka taraftan saç alınan yer normale dönmeye yakın oluyor.
Mavi su'ya gelince de internette bir köşe yazısı okudum. Kesinlikle kullanmayın diye yazıyordu kullanan bir arkadaşı varmış o köşe yazısını onu takip ederek yazmış.
Bende güvenmiyorum o yönteme en temiz yöntem saç ektirmek. Yer önerisi de verebilirim özel mesaj yolu ile bende ektirmek istediğim için çok detaylı araştırma yaptım.
Thor Performance
DOB 208 THP156 Allure Stage3
Istanbul Park: 2:40:901 (2:37 virtual) - (2:43:25 w/ semi slicks on wet)
Korfez: 1:05:469 (w/ semi slicks on wet)
Mavisini değilde normal olanını kullandım 2 tüp ve kafamdaki kellik daha doğrusu açıklık gitti. Ayrıca öyle çükün içeri miçeri gittiği yok. Tamemen döküldüğün de saç ektircektim şimdi gerek kalmadı 2 tüp kullandım.
11' E92 M3 - 34 MCT 30
Sac Bakım Kuru
Burada ki şişeden aldım ben bir arkadaşımdan. Çevremde mavi suyu kullanıp çok etkisini görende oldu.
11' E92 M3 - 34 MCT 30
3 kuzenim kullanıyor. Biri 6-7 ay oldu başlayalı, kafa ortasındaki kellik gitti denebilir derecede. Diğer ikisinin alın açıklıklarındaki dökülmüş yerlerden başladı çıkmaya gözle görülür bir fark var. ama gel gelelim başka bir gerçeğe bu kullanılan saç çıkarma ilaç/kür/serum ne derseniz deyin bir yerde muhakkak zararı var. çok yakın bir tanıdığım çocuk yapmak için tedavi görüyor sebebi ise saç dökülmesini engellemek, yeniden çıkarmak için kullandığı ilaçlar olduğunu söylüyor doktor. ve aynı şekilde bu ilaçlardan ötürü birçok insan günümüzde bu olumsuzlukla karşı karşıya kalıyormuş.
aman iyi düşünün derim abiler.
MR.EVO53
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)